Si të zgjidhim gabimin e veprimit të Instagram?

Si të zgjidhim gabimin e veprimit të Instagram?

Si të zhbllokohet në instagram

Mund të ndodhë që Instagram të njohë disa llogari si spam dhe t'i bllokojë ato - gjë që ndoshta është rasti juaj nëse keni përfunduar në këtë faqe.

Ka 5 mënyra për ta rregulluar atë, e cila mund të gjykohet njëra pas tjetrës:

  • përditësimin e lidhjeve me llogaritë e tjera të mediave sociale,

  • Instagram raportojnë një problem,

  • prisni që rreth 24 orë të zhbllokohen,

  • çinstaloni aplikacione të tjera që lidhen me Instagram,

  • ndryshoni adresën IP duke kaluar në WiFi ose të dhëna celulare - rregullim i shpejtë për të përdorur menjëherë llogarinë tuaj të Instagram-it, duke pritur për t'u zhbllokuar përgjithmonë nga fotot e pëlqyera të veprimit të instagram-it.

Ndiqni llogarinë tonë të udhëtimit në Instagram

Lidhu me llogaritë e tjera të medias sociale

Hapi i parë kur bëhet aksioni i instagram bllokuar gabim, është që të përpiqen për të setup një llogari të mediave sociale, ose shkëputje dhe reconnect një ekzistuese.

Kjo do të tregojë Instagram se përdoruesi është një njeri i vërtetë me një jetë të vërtetë dixhitale, dhe jo një bot që komenton apo pëlqen të gjitha postimet në ushqim për të marrë disa pëlqime të dobishme.

Instagram raporton një problem

Nëse kjo nuk funksionon, mos prisni dhe raportojeni drejtpërdrejt në Instagram, ose menjëherë pas aksionit të bllokuar në instagram, duke përdorur butonin e problemit të raportit.

Ose duke shkuar në cilësimet, ku një raport i përshtatshëm ekziston një meny problemesh.

Zgjidh raportoni një problem dhe shpjegoni situatën me screenshotet eventuale të shtuara. Ekipi i Instagram-it do të zhbllokojë llogarinë tuaj sapo të lexojnë mesazhin tuaj, gjë që mund të marrë shumë kohë, varësisht se sa të zënë janë me probleme të tjera për t'u zgjidhur.

Prisni rreth 24 orë që të zhbllokohen

Ajo që veproi mirë në rastin tonë, ishte thjesht të prisnim disa orë dhe llogaria jonë u zhbllokua automatikisht, pa ndonjë njoftim specifik.

Çinstaloni aplikacione të tjera të lidhura

Nëse instalohen aplikacione të tjera dhe përdorin llogarinë instagram, ato mund të çojnë në bllokimin e llogarisë duke kryer veprime të njëpasnjëshme të njëpasnjëshme, duke çuar në mbingarkimin e serverit të instagram. Çaktivizo menjëherë!

Lloji i mundshëm i aplikacioneve të jashtme: aplikacioni për të pëlqyer fotot në instagram, aplikacion për të bllokuar ndjekësit e instagram, instagram unfollow aplikacionin pa limit, aplikacionin për të parë kush ju ka bllokuar në instagram falas dhe më shumë.

Ndrysho adresën IP

Kjo me siguri do ta zgjidhë çështjen në afat të shkurtër. Thjesht fikni WiFi dhe aktivizoni të dhënat celulare, ose të kundërtën. Kjo do të shkaktojë një ndryshim në adresën e internetit - telefoni juaj do të identifikohet në internet me një adresë tjetër, dhe Instagram do të diferencojë adresën e re nga ajo që është bllokuar.

Në këtë mënyrë, do të keni mundësi të përdorni Instagram, ndërsa mënyra juaj kryesore e lidhjes me aplikacionin është ende e bllokuar.

Kjo zgjidhje ka punuar për ne. Çdo orë, ne u përpoqëm përsëri për të hyrë në llogarinë tonë me WiFi, derisa më në fund punonte përsëri pasi llogaria ishte zhbllokuar.

Instagram u zhbllokua

Pas rekomandimeve të mësipërme, llogaria juaj duhet të punojë së shpejti duke përdorur mënyrën tuaj të zakonshme të lidhjes me Instagram, ashtu siç bëri për ne!

Ky veprim është bllokuar, ju lutemi provoni përsëri më vonë instagram mund të ndodhë përsëri nëse të njëjtat sjellje mbahen - për shembull pëlqimi ose ndjekja si një robot ose madje edhe përdorimi i aplikacioneve robotike, gjë që mund të çojë Instagramin të besojë se një robot përdor llogarinë dhe jo një njeri i vërtetë.

Çfarë konsiderohet spam në instagram

Bëni fotografi si një robot pa ndërprerë, pas llogari pas llogari, ose duke postuar të njëjtin koment kudo shumë shpejt. Në thelb, të gjitha veprimet që një robot do të trajnoheshin për të bërë, dhe kjo do të dukej e mërzitshme për një qenie njerëzore standarde!

Instagram nuk më lejon të pëlqej fotot

Kjo është ndoshta për shkak se llogaria juaj është bllokuar. Shihni më lart zgjidhjen!

Si të rregullohet përkohësisht i bllokuar në instagram

Veprimi i Instagram-it i bllokuar pas rregullimit është i thjeshtë, raporton çështjen në instagram, kalon nga WiFi në të dhënat celulare, dhe pret një ose dy ditë, duhet të shkojë prapa në normale.

Si të Largoheni nga Veprimi Të bllokuar në Instagram
Ndiqni llogarinë tonë të udhëtimit në Instagram

Si të zhbllokohet komentimi i instagramit

Kur Instagram bllokuan IP adresën time, e vetmja mënyrë për të zhbllokuar Instagram nga komentimi ose duke u bllokuar nga fotot e panjohura në Instagram, është të raportojë çështjen, të presësh deri në 48 orë dhe të provosh përsëri.

Është gjithashtu e mundur të kaloni adresën IP, për shembull duke fikur lidhjen WiFi dhe duke përdorur rrjetin celular, ose duke përdorur një rrjet tjetër WiFi, për shembull nga një vend publik.

Heqja dorë nga Instagram dhe përsëri nuk do të zgjidhë çështjen e bllokimit.

Fotografitë dhe videot e SAP Instagram @sap
Jeta në SAP Instagram foto dhe video @lifeatsap
Ky është mesazhi që kam marrë për simpati / koment në çdo foto të Instagram: Veprimi i bllokuar. Çfarë mund të bëj për të rregulluar këtë problem, ose për të kontaktuar me dikë nga Instagram?

Si të zhbllokoni aksionin e bllokuar në Instagram

Kur Instagram përkohësisht bllokoi llogarinë tuaj, mënyra më e shpejtë për të qenë e zhbllokuar nga Instagram është të ndryshoni adresën tuaj IP duke kaluar nga forma WiFi në të dhënat celulare ose në anën e kundërt.

Në rast se Instagram bllokuan adresën time IP, është gjithashtu një mënyrë për të zgjidhur veprimin e bllokuar në çështjen e Instagram, derisa Instagram zhbllokon llogarinë, e cila mund të zgjasë disa ditë.

Kjo çështje mund të shfaqet për arsyet e mëposhtme:

- Instagram përkohësisht bllokoi mua nga ndjekja, duke rezultuar në një veprim Instagram bllokuar në ndjekin e re, pasi ka ndjekur shumë njerëz në një kohë të shkurtër,

- Instagram përkohësisht bllokohet për të shkuar shumë shpejt, duke çuar në veprim të bllokuar në Instagram, kur simpati shumë fotot në Instagram në pak minuta dhe duke lëvizur shumë shpejt.

Si të zhbllokoni dikë në Instagram

Nëse keni bllokuar dikë, është e mundur që Instagram t'i zhbllokojë ato. Në faqen e profilit, shkoni te cilësimet në këndin e sipërm të djathtë.

Aty, shkoni poshtë për të bllokuar përdoruesit, gjeni përdoruesin që është bllokuar dhe trokitje e lehtë në llogarinë e përdoruesit për ta hequr atë nga Instagram.

Si të zhbllokohet në Instagram

Nëse një përdorues tjetër ju ka bllokuar dhe doni që Instagram t'ju zhbllokojë, ai duhet të bëjë vetë, duke gjetur llogarinë tuaj në ekranin e kërkimit, duke shkuar te faqja e llogarisë suaj, duke prekur ikonën e cilësimeve në këndin e sipërm të djathtë dhe duke zgjedhur zhbllokimin e Instagram-it opsion i cili do të shfaqet në faqen e llogarisë në vend të butonit të mëposhtëm, nëse llogaria është bllokuar. Pas kësaj, Instagram do të zhbllokohet nga ndjekja ose qasja në llogarinë tuaj.

Nëse keni marrë çështjen e bllokuar të veprimit të Instagram dhe Instagram përkohësisht ka bllokuar llogarinë, atëherë mënyra më e mirë për t'u zhbllokuar në Instagram është të ndryshoni adresën tuaj IP, duke përdorur për shembull rrjetin 3G në vend të lidhjes WiFi. Nëse Instagram bllokuan adresën time IP, atëherë është e nevojshme të prisni disa ditë që Instagram ta zhbllokojë llogarinë, pasi ajo është shënuar si spam.

Instagram si veprim i bllokuar

Kur bëhet e pamundur të pëlqesh foton në Instagram, sepse kur përpiqesh të pëlqesh një foto, Instagram thotë se veprimi është bllokuar: ky veprim u bllokua. Ju lutem provoni përsëri më vonë. Ne kufizojmë disa përmbajtje dhe veprime për të mbrojtur komunitetin tonë. Na trego nëse mendon se kemi bërë një gabim.

Nëse nuk mund të pëlqeni foton në Instagram dhe Instagrami si veprimi është i bllokuar, shkaku është që ju pëlqeu shumë fotografi në një kohë të shkurtër. Për ta zgjidhur atë, provoni sa më poshtë:

- prisni 24 orë që blloku të zhduket vetvetiu,

- kaloni lidhjen e internetit nga WiFi në rrjetin celular,

- Raporto një problem për Instagram dhe të presësh për mbështetje për ta kontrolluar atë.

Komenti i Instagram-it është bllokuar

Kur marrja e komentit të mesazhit të gabimit të Instagram-it është bllokuar: duket sikur komentet tuaja përmbajnë një lidhje që nuk lejohet. Ne kufizojmë disa përmbajtje dhe veprime për të mbrojtur komunitetin tonë. Na trego nëse mendon se kemi bërë një gabim. Ka më shumë gjasa për shkak të diçkaje që vendosni në komentin tuaj.

Nëse komentet tuaja nuk përmbajnë ndonjë lidhje të dyshimtë ose betohem, atëherë kjo mund të jetë për shkak të adresës suaj në internet, domethënë dikujt tjetër që ka të njëjtën lidhje me internetin sikurse ju vetë e keni bërë dhe është bllokuar.

Në këtë rast, përpiquni të ndryshoni adresën tuaj IP të internetit, duke kaluar nga WiFi në rrjetin celular, për shembull.

Lidhja e Instagram-it tani lejohet

Lidhja e gabimit Instagram nuk lejohet: duket sikur profili yt përmban një lidhje që nuk lejohet. Ne kufizojmë disa përmbajtje dhe veprime për të mbrojtur komunitetin tonë. Na trego nëse mendon se kemi bërë një gabim.

Ky gabim ka më shumë gjasa për shkak të një lidhjeje të çuditshme që ju vendosni në profilin tuaj. Kontrolloni përsëri përshkrimin e profilit tuaj për t'u siguruar që nuk përfshin një lidhje që është raportuar nga përdorues të tjerë si spam ose jo.

Nëse nuk është kështu, gabimi i lidhjes që nuk lejohet mund të shfaqet sepse dikush tjetër e ka bërë atë në të njëjtën lidhje interneti. Provoni të kaloni nga WiFi në rrjetin celular për të zgjidhur problemin.

Llogaria e udhëtimit më të mirë të Instagram

Pse jam bllokuar nga ndjekja e Instagram

Ju mund të bllokohet nga ndjekja e Instagram dhe marrja e veprimeve të Instagram-it të bllokuar pasi kanë pëlqyer shumë postime në një periudhë të shkurtër kohore, duke ndjekur shumë llogari të reja ose duke mos llogaritur shumë llogari.

Kjo ndodh zakonisht pasi të keni përdorur një aplikacion që do të pëlqejë postimet në emrin tuaj, ndiqni një llogari të re dhe t'i zbusni ato, ose të mos i plotësoni në radhë llogaritë që nuk po ndjekin.

Kur bën automatikisht veprime të shumta të Instagram-it, llogaria jote mund të njihet si një bot, për shembull duke përdorur një aplikacion për të larguar shumë njerëz në një. Sigurohuni që ta bëni atë ngadalë, jo më shumë se njëqind llogari të ndjekur ose të zbrazur një ditë, për të shmangur bllokimin nga ndjekja e Instagram-it dhe marrja e veprimeve të Instagram-it të bllokuar gabim që do të bllokonte llogarinë tuaj Instagram për disa ditë .

Pse Instagram më bllokoi nga ndjekja? - Quora

Artikuj të ngjashëm

koments (1)

Iitariska, 2019-01-27
Akun instagram sy di blokir sementara waktu dan tidak bisa like foto. Cara mengatasinya bagaimana mohon bantuannya

Lini një koment