Si të zgjidhet uploadimi i Instagram-it?

Si të zgjidhet uploadimi i Instagram-it?

Instagram video upload mbërthyer

Kur ngarkoni një video në Instagram, mund të ndodhë që ngarkimi të mbërthyer në mes të ngarkimit pa ndonjë arsye të dukshme - mund të ndalojë edhe Instagram-in që të punojë.

Për të siguruar që kjo të mos ndodhë, së pari sigurohuni për sa vijon:

 • video respekton më poshtë kërkesat teknike, sidomos gjatësia maksimale, një minutë në ushqim dhe pesëmbëdhjetë sekonda në tregime,

 • llogaritë në Instagram dhe Facebook nuk janë të bllokuara për asnjë arsye,

 • lidhja e internetit është e qëndrueshme dhe e punës,

 • përmbajtja lejohet të ngarkohet në platformë.

Instagram video ngarkoni kërkesat teknike:

 • Formati i lejuar i Instagram-it është H.264 codec / MP4,

 • Audio codec: AAC audio kodek në 128kbps +,

 • Kohëzgjatja e videove nga 1 sekond deri në maksimum Gjatësia e videos Instagram 60 sekonda.

Syze të videove të videove në Facebook për Instagram Feed, Shikime të videove dhe objektivave - Udhëzues për Ads Facebook

Nëse të gjitha këto janë të sakta, provoni të gjitha opsionet e mëposhtme:

 • rinisni Instagram,

 • pastroni cache,

 • rinisni aplikacionin,

 • pastroni të gjitha të dhënat e aplikacioneve - kjo gjithashtu do të qartë kërkimet e sugjeruara dhe sugjerimet e hashtag, por nuk do të heqë informacionin e identifikimit,

 • në fund të fundit, rivendosni aplikacionin dhe rinisni telefonin. Në rastin e mëvonshëm, do të jetë e nevojshme të identifikoheni sërish për të gjitha llogaritë dhe llogaritë e lidhura, Facebook, Twitter, Tumblr, Ameba dhe Oknoklassiki.

Llogaritë më të mira të instagram për të ndjekur udhëtimin: Ku mund të fluturoj?

Përpjekje të plotë për të ngarkuar në mënyrë të saktë një video në Instagram pasi posti u mbërthyer gjatë dërgimit.

Para së gjithash, kur Instagram merr mbërthyer ngarkimin e një video, provoni të prisni pak, duke u siguruar lidhja është e mirë. Mund të ndodhë që serverat e Instagram po zënë dhe se ata ngadalësojnë dërgimin e videos.

Hapi i parë është të shkoni në cilësimet e telefonit të aplikacioneve të instaluara, dhe të gjeni atje aplikacionin Instagram.

Atje, së pari thjesht përpiquni të prisni të ndaloni aplikimin, që do të thotë se do të rifillojë.

Nëse kjo nuk funksionon, përpiquni të pastroni cache, që do të thotë fshirjen e skedarëve të shkarkuar nga aplikacioni gjatë shfletimit, p.sh. fotot dhe videot e tjera.

Nëse akoma nuk funksionon, përpiqu të pastrosh të dhënat, që do të thotë se aplikacioni do të jetë si markë e re dhe të gjitha informatat nga llogaritë duhet të futen përsëri.

Një mundësi tjetër është që të përpiqeni të dilni nga llogaria, duke shkuar në parametrat e llogarisë Instagram dhe duke lëvizur poshtë në fund:

Por ka shumë të ngjarë të rezultojë në marrjen e mesazhit të gabimit "Vetëm një moment - Nuk mund të kalosh llogaritë derisa po ngarkoni diçka. Ju lutemi, provoni përsëri pasi të keni përfunduar", gjë që natyrisht nuk është e mundur pasi që ngarkimi i videove është mbërthyer.

Nëse Instagram ende nuk funksionon, hapi tjetër është çinstalimi i aplikacionit, qoftë nga cilësimet e aplikacionit, ose direkt nga dyqani i aplikacioneve.

Pas kësaj, nëse është e mundur, rinisni telefonin para se të instaloni aplikacionin, për të siguruar që kujtesa e telefonit rifreskohet.

Pas të gjitha është bërë, dhe aplikacioni është instaluar përsëri në smartphone, provoni përsëri ngarkimi një video, e cila normalisht duhet të shkoni normalisht:

Kontrolloni faqen tonë më të pëlqyer në Facebook

Së fundi duke çuar që videoja të shfaqet në mënyrë korrekte në ushqimin e lajmeve dhe të jetë e dukshme për të gjithë pasuesit ose të gjithë komunitetin në varësi të cilësimeve të llogarisë:

Si të tregoni historinë e Instagram në Facebook
Ku mund të fluturoj në Facebook - mediat sociale dhe rrjetet sociale
Ku mund të fluturoj në Instagram - foto dhe video social networking
Ku mund të fluturoj në Twitter - lajmet dhe rrjetet shoqërore
Tumblr - Blogging dhe social networking
Ameba - Blogging dhe social networking
Odnoklassniki - rrjet social për shokët e klasës dhe miqtë e vjetër
Instagram shkarkoni aplikacionin Play Store për Android

Videoja e Instagram nuk do të ngarkojë

Kur videot e instagram nuk do të ngarkohen, veprimi i parë që duhet marrë është të kontrollojë nëse video përputhet me gjatësinë e videos të instagram-it, që është një minutë në ushqim dhe 15 sekonda në tregime, ose mund të ndodhë ngarkimi i instagram-it.

Instagram që poston çështjen e mbërthyer mund të ndodhë kur gjatësia e instagram-it nuk respektohet, ose edhe kur lidhja e internetit ka një problem, si lidhje shumë e ngadalshme mobile që mund të çojë në postimin e instagram-it në mes të ngarkimit.

Si të ndalet një video instagram nga ngarkimi

Mënyra se si të ndalosh ngarkimin e një videoje në instagram është shumë e thjeshtë, aplikacioni duhet të ndalet për instagramin të anulojë ngarkimin.

Llogaritë më të mira të instagram për të ndjekur udhëtimin: Ku mund të fluturoj?

Si të fshini një histori instagram që nuk do të ngarkoj

Kur Instagram vetëm vazhdon të thotë përgatitjen e videos për ngarkim, dhe asgjë nuk ndodh, zakonisht gjatë humbjes së lidhjes gjatë ngarkimit, nuk ka shumë për të bërë.

Sidoqoftë, kur Instagram nuk do të postojë video, ekzistojnë disa mundësi, më e lehtë që të rifillojë telefonin dhe të ngarkoj sërish videon.

Një ndalesë e forcave të Instagram mund të jetë e mjaftueshme, pasi posti do të jetë ende në përgatitje kur rifillimi i aplikacionit.

Si të dalësh nga faqja e internetit të Instagram

Klikoni në pamjen e vogël që duket si një skicë e personit në cepin e djathtë të faqes së internetit dhe pastaj një herë në profilin tuaj, klikoni mbi ikonën e ingranazhit pranë butonit të profilit të editimit.

Opsioni i hyrjes në internet të Instagram-it është i fshehur aty.

Instagram video mbërriti ngarkimi

Këtu është se çfarë duhet të bëni kur një ngarkim i Instagram-it është i mbërthyer:

- Sigurohuni që videoja të mos jetë shumë e gjatë, pasi 15 sekonda video ose më shumë mund të rrëzojnë aplikacionin,

- fshini videon e krijuar nga aplikacioni në ruajtje> skedarë> filma> instagram, duke klasifikuar videot nga më të reja për ta gjetur atë lehtë, gjë që duhet të lejojë që të anuloni ngarkimin e videos të mbërthyer, dhe provo përsëri ngarkimin,

- Forca ndalon aplikacionin, e rifillon atë dhe provo ta ngarkosh sërish.

Instagram nuk mund të ngarkoj video. Mbërthyer në Përgatitjen
Instagram video mbërthyer në 'përpunimin'

Instagram post mbërthyer në dërgimin

Provoni zgjidhjet e mëposhtme kur një post i Instagram-it është i mbërthyer në dërgimin:

- fikni WiFi dhe kthehuni përsëri,

- kaloni nga lidhja WiFi në internet celular, ose në anën tjetër,

- forca ndalojë app Instagram, dhe të fillojnë atë përsëri,

- rinisni telefonin dhe provoni ta ngarkoni postimin një herë tjetër.

Si të Fix Instagram Ngarkimi një Issue Foto në iPhone

Historia e Instagram-it mbushet

Nëse ngarkimi i historikut të Instagram-it është mbërthyer, mënyra më e mirë për të përfunduar ngarkimin është të provosh sa vijon:

- ta fikni dhe ta kthejnë WiFi ose lidhjen e rrjetit të telefonisë celulare, për t'u siguruar se po punon mirë,

- rinisni aplikacionin, siç mund të jetë për shkak të një bug,

- fshini historinë dhe ngarkoni përsëri,

- kaloni lidhjen e internetit nga WiFi në rrjetin celular ose anasjelltas, si një lidhje e fortë në internet është e nevojshme,

- përditësoni Instagram nga dyqani i aplikacioneve.

Nëse asnjë nga këto zgjidhje nuk ka funksionuar, atëherë provoni të prisni pak, siç mund të jetë për shkak të mbingarkesës së serverit të Instagram-it, dhe ngarkimi i mbërthyer i historisë në Instagram do të funksionojë më vonë pasi raporti i ngarkimit të Instagram-it do të ishte përpunuar.

Historitë e Instagram-it nuk po postojnë? Ja Zgjidhja

Instagram nuk mund të ndryshojë llogaritë gjatë ngarkimit

Ndërsa një ngarkim po vazhdon, nuk është e mundur të kalosh llogarinë në Instagram, kur menaxhon disa llogari në të njëjtën pajisje.

Zgjidhja e vetme për të ndryshuar llogarinë gjatë ngarkimit është që të përdorin një pajisje tjetër, të presin që ngarkimi të përfundojë ose, nëse ngarkimi është i mbërthyer, ta zgjidhë problemin duke kontrolluar lidhjen në Internet, duke rifilluar aplikacionin Instagram ose duke rifilluar pajisjen.

Ndiqni llogarinë tonë të udhëtimit në Instagram

Pse unë nuk mund të ngarkoj një video në Instagram

Kur nuk mund të ngarkoni një video në Instagram, mund të jetë për disa arsye - mos harroni se gjatësia maksimale për një ngarkim të postës së videos është një minutë dhe shikoni nëse mund të ngarkoni videon në Instagram pasi keni provuar mundësitë e mëposhtme:

 • Sigurohuni që lidhja juaj e rrjetit të jetë mjaft e mirë dhe të kaloni nga rrjeti celular në WiFi,

 • Ndalo aplikimin dhe provo sërish ngarkimin,

 • Rinisni telefonin tuaj dhe provoni përsëri ngarkimin,

 • Fshih cache-in e Instagram duke shkuar te settings> apps> cache të qartë,

 • Uninstall aplikimin Instagram dhe ta instaloni përsëri,

 • Konvertoni videon në një format tjetër dhe shkurtoni nëse është shumë i gjatë.

Pasi të keni provuar të gjitha këto zgjidhje, duhet të jeni në gjendje të ngarkoni sërish video në Instagram. Nëse ngarkoni videon në Instagram ende nuk funksionon, provoni të kontaktoni me mbështetjen e Instagram-it.

Gabim - nuk mund të ngarkoj video në Instagram. : Instagram - Reddit

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm

koments (13)

Rickey Baker, 2018-08-19
役に立った
Phyllis French, 2018-08-19
Câu chuyện tuyệt vời, cảm ơn vì đã chia sẻ
Tomas Barton, 2018-08-19
ชอบอ่านเนื้อหาของคุณให้ติดตามต่อไป
Elsie Day, 2018-08-19
Mare, exact ceea ce căutam, acum sunt gata
DirtyShabby, 2018-08-19
Ich weiß nicht, wie ich dir danken soll, aber das ist pures Genie, danke
JiggyGodzilla, 2018-08-19
हाँ, यही वही है जो मुझे चाहिए
rabiatG, 2018-08-19
와우, 정말 간단합니다. 지금 시도해 보겠습니다.
gotcurryy, 2018-08-19
Tieši tas, ko es meklēju, ir perfekts
latamtrainingd, 2018-08-19
Nezinu, kā tev paldies, bet tas ir tīrs ģēnijs, paldies
glavniceC, 2018-08-19
Vau, bu juda sodda, hozir uni sinab ko'radi
auffrisstP, 2018-08-19
Wow, det er virkelig så enkelt, vil prøve det akkurat nå
leau5137, 2018-08-19
Kan ikke tro at jeg endelig fant løsningen, dette var et mareritt lenge, nå løst
Raul, 2018-12-31
Me sirvió. Gracias!

Lini një koment