Si të publikoni një filtër AR në Instagram?

Hapat për të publikuar një filtër në Facebook ose Instagram AR

Pasi të keni përgatitur filtrin tuaj të Instagram AR duke përdorur programin Spark AR Studio, ende në kompjuterin tuaj, do të duhet ta publikoni atë në Spark AR Hub në mënyrë që të shihni se efekti i shtuar i realitetit shfaqet në listën e filtrave të disponueshëm për të gjithë përdoruesit. Disa hapa janë të domosdoshëm që ai operacion të botojë në Instagram Instagramin tuaj se çfarë po filtroni apo një lloj tjetër efekti realiteti të shtuar.

Hub AR Hub
Filtri më i mirë AR në Instagram

1- Detajet e efektit të konfigurimit

All start by creating your project on the Hub AR Hub, and by giving your effect details as a starter.

Of course, an effect file exported from the Studio e Shkëndijës is a starting point, and must be below 40MB - however, the lower the better.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni pronarin e efektit, dhe për shembull t'ia atribuoni në faqen tuaj të biznesit në Facebook dhe llogarinë përkatëse të biznesit në Instagram, në vend të vetëm llogarisë tuaj personale.

The effect destination can be either Facebook and Instagram - in order to share on both, it might be wiser to create the Filtri AR në Instagram version and to use the share Instagram story to Facebook functionality to publish your stories on both medias at the same time.

Nëse po botoni në një llogari biznesi, si parazgjedhje, projekti juaj do të përcaktohet si një markë ose promovim i filtrit AR të produktit. Nëse po publikoni në një llogari private, mund ta zgjidhni vetë ose jo këtë mundësi.

Hub AR Hub

Pastaj, jepni një emër efekti, i cili duhet të jetë vetë-shpjegues dhe të përputhet me temën e filtrit AR.

An effect icon has to be uploaded - the best way to create one is to use the testing functionality in the Studio e Shkëndijës software and take a screenshot.

Më në fund, konfirmoni që respektoni marrëveshjet ligjore dhe vazhdoni.

2- Testoni efektin tuaj në Instagram

Pas këtij hapi, do të jeni në gjendje të provoni edhe një herë filtrin tuaj AR në platformën që keni zgjedhur, e cila ka shumë të ngjarë të jetë Instagram.

Do t'ju jepet një lidhje paraprake dhe do të keni mundësi ta ndani atë 50 herë, në mënyrë që t'i lini miqtë ose bashkëpunëtorët tuaj ta provojnë atë për tuajin.

3- Siguroni etiketa zbulimi dhe demo

Pastaj, zgjidhni një kategori në të cilën efekti Instagram AR do të jetë i disponueshëm për kërkim dhe do të publikohet.

Shtë gjithashtu e mundur të futni sa më shumë 50 etiketa, të cilat gjithashtu do të ndihmojnë që efekti juaj të jetë më i lehtë në kërkim brenda aplikacionit Instagram.

Gjithashtu, siguroni një video demonstruese që mund të merret duke përdorur testin funksionalitetin tuaj të efektit, duke krijuar një histori dhe duke goditur butonin e shkarkimit në vend që ta botoni atë.

Videoja duhet të jetë një histori në Instagram, do të thotë e marrë me kamerën e historisë në Instagram, dhe duke respektuar politikat e tregimeve: format maksimal të 15 sekondave, formatin e videos MOV ose MP4.

Filtri më i mirë AR në Instagram

4- Zgjidhni një orar botimi

Më në fund, mund të zgjidhni një orar botimi nëse është e nevojshme. Shumica e njerëzve do të zgjedhin që opsioni të publikojë sa më shpejt të jetë e mundur.

However, if you are including your Filtri AR në Instagram in a marketing campaign, you may want to make sure it is submitted for validation well in advance, so it has higher chances to be ready for publication at the same time as the marketing campaign is going live.

Prandaj mund të vendosni një datë fillimi dhe gjithashtu një datë përfundimi, për të ndaluar që filtri të mos jetë i arritshëm në fund të fushatës.

Si të drejtoni një fushatë filtri të Instagram AR

5- Shqyrtoni dhe paraqisni për shqyrtim

Më në fund, rishikoni informacionin e dhënë dhe shkruani gjithashtu një paragraf të vogël duke shpjeguar se çfarë është fjala për filtrin tuaj, në mënyrë që të merrni atë më të shpejtë.

Pas kësaj, rishikoni një herë të fundit informacionin që korrespondon me efektin tuaj, për t'u siguruar që gjithçka është vendosur siç është planifikuar.

Pasi të jeni gati për të vazhduar, klikoni mbi dorëzoni dhe dërgoni projektin tuaj për vlefshmëri!

6- Prisni rezultatet e rishikimit

Më në fund, efekti juaj në Instagram AR do të jetë në shqyrtim për ca kohë. Mund të jetë aq shpejt sa 10 minuta, dhe të marrë sa më shumë që 10 ditë, kjo varet nga shumë faktorë të ndryshëm.

Nëse efekti juaj nuk është aprovuar, rifreskoni faqen për të marrë më shumë detaje mbi ato që nuk funksionuan në filtrin tuaj të Instagram AR.

Në rastin tonë, ikona e efektit përmban tekst që është i vështirë për t’u lexuar, dhe videoja demo përmban tekst të tepërt.

Filtri më i mirë AR në Instagram

Artikuj të ngjashëm


Comments (2)

Lini një koment