Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndani videot e Instagram-it në statusin WhatsApp

Statusi i WhatsApp është i kufizuar në 30 sekonda video, është më mirë të ngarkoni videon në Instagram ose një tjetër platformë miqësore video dhe ta ndani atë në statusin WhatsApp më vonë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shkarkoni videot në internet duke përdorur xVideoServiceThief?

Si të shkarkoni videot në internet duke përdorur xVideoServiceThief A keni zbuluar në çdo moment një video në internet që dëshironi të shkarkoni dhe shtoni në bibliotekën tuaj? Ndoshta është një video e recetës suaj më të dashur, një montazh i videove të preferuara të maceve të tua, ose një kurs për një çështje teknologjike me të cilën po luftoni....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të merrni mesazhe nga një kontakt në telefonin Android

Kur telefoni i telefonit Android mund të dërgojë mesazhe me tekst SMS, por nuk do të marrë mesazhe me tekst nga një kontakt i caktuar ose një listë me numra telefoni, problemi mund të jetë që kontaktet të jenë të bllokuara. Shihni më poshtë ose për të zgjidhur problemin....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Mesazhet foto MMS nuk do të dërgohen në telefonin Android

To be able to send or receive an MMS picture mesazhi me tekst, an active working mobile data connection is necessary, as the MMS picture messages are sent over the standard phone network, and cannot be sent with a WiFi connection for example....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si ta bllokoni ID-në e telefonuesit në smartphones Android?

Mund të jetë e nevojshme ndonjëherë që të bllokoni një ID të telefonuesit, në mënyrë që të mos merrni ndonjë komunikim nga ai numër i caktuar, për shembull për të shmangur një numër që mban spamming me mesazhe me tekst ose duke dhënë telefonata të padëshiruara....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të bllokoni tekstin e telefonuesit nga një numër në Android?

Kur një numër telefoni dërgon në SMS shumë të dyshimta ose nuk dëshiron që ata të lidhen më me ju, një mënyrë e thjeshtë për t'i ndaluar këto mesazhe me tekst që të arrijnë telefonin tuaj është të bllokoni dërguesin nga dërgimi i mesazheve tekst në Android....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Android nuk mund të lidhet me WiFi, çfarë duhet të bësh?

Kur WiFi nuk po funksionon në një telefon Android dhe nuk është në gjendje të lidhet me një rrjet ekzistues WiFi ose lidhja po bie gjatë gjithë kohës, ka disa mënyra për të zgjidhur problemin dhe për ta zgjidhur atë në fund për të shijuar një lidhje të punës WiFi ....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si ta zgjidhim Android nuk mund të dërgojë tekst në një numër?

Kur telefoni nuk është në gjendje të dërgojë mesazhe me tekst në një numër të caktuar, arsyeja mund të jetë se numri është bllokuar ose në anën e dërguesit ose në anën e marrësit ose që transportuesi nuk lejon të dërgojë më shumë mesazhe, për shembull për shkak të kreditit është arritur, ose për shkak të vendeve të ndryshme....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të rregulloni të dhënat celulare që nuk punojnë në Android?

Kur nuk ka të dhëna celulare në një telefon Android, nëse nuk mund të hyjë në internet me lidhjen 3G, ose nuk do të lidhet me lidhjen e rrjetit celular, ka disa mënyra për të zgjidhur çështjen....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të zgjidhni telefonin Android nuk mund të bëni ose të merrni telefonata?

Kur një telefon Android nuk mund të marrë telefonata ose po shkon direkt në zëri pa telefon, telefonatat nuk marrin kartën SIM të telefonit celular. Në disa raste, është gjithashtu e mundur që telefoni të mund të telefonojë në numra të tjerë të telefonit, por nuk mund të marrë telefonata hyrëse....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të rivendosni një telefon të mbyllur në fabrikë?

Si mund ta rivendosni fabrikën e një telefoni të mbyllur Android Kur jeni i bllokuar nga telefoni juaj inteligjent Android dhe nuk mund të bëni asgjë me të, dhe nuk mund ta zhbllokoni ekranin me fjalëkalim ose PIN, opsioni i vetëm për të rikuperuar telefonin është që fabrika të rivendosë atë nga jashtë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndryshoni aplikacionin e parazgjedhur të mesazheve në Android

Pasi të keni shkarkuar një aplikacion SMS të mesazheve të ndryshme nga dyqani i aplikacioneve Android, mund të jetë një ide e mirë për të ndryshuar aplikacionin e parazgjedhur të mesazhimit nga ai që jepet nga prodhuesi i telefonit, në aplikacionin që sapo është shkarkuar....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shpëtoheni nga ikona e njoftimit me zë në Android?

Kur të arrijë një zëri, ndodh që njoftimi është mbërthyer në telefon, madje edhe pas dëgjimit të postës zanore dhe fshirjes së saj. Kur postat zanore janë dëgjuar, por njoftimi nuk zhduket, thjesht ndiqni më poshtë hapat për të hequr qafe njoftimet e postës zanore në smartphonein tuaj Android....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Overheating phone Android - bateri android kullues fix shpejtë

Nëse ndonjëherë e përjetoni telefonin duke u ngrohur, mbinxehje e telefonit android, ose baterinë kulluese shpejt, kontrolloni me shpejtësi shumicën e aplikacioneve që konsumojnë bateri dhe shihni më poshtë se si të ndaloni aplikacionet nga pastrimi i android baterisë!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Fotot e transferimit të Android në telefon të ri

Kur merrni një telefon të ri Android, nuk ka asnjë mënyrë të përgjithshme për të transferuar të gjitha të dhënat nga një telefon i vjetër në një telefon të ri....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Telefon i ngrirë si ta detyrojë rifillimin e tij me një rivendosje të vështirë

Duke pasur një telefon (ose, ka shumë të ngjarë, smartphone) që nuk reagon, ndoshta duke bërë zhurmë që nuk do të ndalet derisa bateria e pakalueshme të mos shkojë jashtë pushtetit?...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Lyca mobile aktivizoni emrin e pikës së aksesit të setup-it të internetit

Pasi të keni marrë një kartë të re SIM nga Lyca mobile, duke bërë regjistrimin në faqen e tyre të internetit për të aktivizuar kartën dhe duke shtuar kredinë - ose duke marrë disa kredi dhurata të mirëpritur, shfaqet një çështje: 2G / 3G / 4G internet celular nuk funksionon në vetvete, vetëm duke aktivizuar opsionin në smartphone....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Android fshire ndarjen e cache

Regjistrimi i pamjaftueshëm i disponueshëm për Android pa rrënjë Nëse Android juaj po bëhet i ngadaltë, nuk mund të instalojë në dispozicion hapësirën e mjaftueshme të aplikacioneve dhe të ketë nevojë për një ruajtje të pamjaftueshme për Android, këtu është një zgjidhje e shpejtë për të liruar hapësirën e ruajtjes së shpejtë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

MDNSD Android Facebook nuk reagon

Marrja e baterisë tuaj të kulluar shpejt, për shkak të procesit MDNSD Android, ose aplikacioni juaj në Facebook nuk tregon përmbajtje dhe nuk po përgjigjet? Pastaj ... do të keni më shumë gjasa të çinstaloni aplikacionin tuaj në Facebook për të kthyer baterinë tuaj për përdorime të tjera, nëse përdorimi i baterisë MDNSD është i lartë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.