7 Shtojcat më të mira falas për WordPress Adsense për të rritur të ardhurat

7 Shtojcat më të mira falas për WordPress Adsense për të rritur të ardhurat - Shqiptar

7 Shtojcat më të mira falas për WordPress Adsense për të rritur të ardhurat

Google Adsense dhe WordPress bëjnë çiftin më të mirë për të fituar para përmes fitimit të parave të internetit. Për të përfituar sa më mirë nga Adsense, duhet të vendosni reklamat siç duhet në faqen tuaj të internetit. Nëse vendosni reklama diku në vende, ku audienca juaj mezi arrin, atëherë nuk ka përdorim të adsense.

Ju mund të jeni të vetëdijshëm për Google Adsense ka një veçori për vendosjen e reklamave në faqen e internetit më vete. Quhet reklama e Google Auto.

Farë është e veçantë me këtë Google Auto Ads?

Thjesht duhet të vendosni një kod në kokën tuaj dhe Google do të kujdeset për vendosjen. Kjo duket mirë, apo jo?

Por, cili është dobësia e reklamave Auto?

Reklamat në Google Auto do të vendosin reklama në vende të rastësishme bazuar në eksperimente të ndryshme. Nëse doni një reklamë adsense përgjithmonë në shiritin anësor, të themi, doni ta vendosni atë me një ngjyrë të sfondit të përputhur, atëherë duhet t'i tregoni Google Adsense që doni që një reklamë të vendoset në stilin tuaj, përveç reklamave të shfaqura nga automatikisht ads.

Për ta bërë këtë, duhet të krijoni kode reklamash në pultin e Google Adsense dhe më pas vendosni kodin në vendin ku dëshironi.

Nëse jeni duke përdorur WordPress, atëherë duhet të përdorim shtesat e shumta të Adsense në dispozicion për këtë qëllim.

Po sikur faqja juaj e internetit të mos ketë miratimin e Google Adsense?

Nëse jeni një nga miliona Bloggerët që nuk kanë qasje në Google Adsense, nuk do të duhet të shqetësoheni. Shtë një nga faktet e njohura, marrja e një miratimi të Google Adsense është shumë e vështirë. Por, ky nuk është fundi i fitimit të parave të internetit.

Akoma mund të fitoni para nga përmbajtja e faqes suaj të internetit me Google Adsense Alternatives. Ju mund të fitoni pothuajse një sasi ekuivalente të asaj që do të fitoni përmes Google Adsense.

Në këtë artikull, kudo ku përmendem vendosjen e kodit Google Adsense, ju mund të vendosni kodin tuaj të reklamave nga rrjetet e tjera të reklamave. Përveç një ose dy shtojcave, pjesa tjetër do të funksionojë mirë.

Plugins më të mirë falas të WordPress Adsense:

Siç thashë tashmë, ka shumë shtesa Adsense falas, por më lejoni të rendis shtojcat më të mira adsense për WordPress.

1) Quadet e Pluginit Adsense WP

Kjo shtojcë ju lejon të shtoni kode të ndryshme reklamash dhe kode widget. Për secilin kod, kjo shtojcë ju siguron një kod të shkurtër dhe kodin PHP. Ju mund ta implementoni këtë kod reklamash kudo tjetër midis përmbajtjes, ose edhe në skedarët php të faqes suaj të internetit.

Ju gjithashtu mund të vendosni reklama të shfaqen rastësisht. Kështu që do të përdoret ndonjë prej këtyre 9 kodeve të adsense. Ju madje mund të importoni / eksportoni cilësimet e kësaj shtojce. Kjo do të ishte e dobishme kur keni shumë faqe interneti. Gjithashtu, mund të vendosni numrin e reklamave që dëshironi të shfaqni në secilën faqe.

Quadet e Pluginit Adsense WP

2) Reklama të përparuara - Menaxheri i Ads & Adsense

Reklamat e Avancuara janë një tjetër shtojcë Adsense që është azhurnuar rregullisht për një periudhë të gjatë kohore. Dhe është një nga shtojcat e mia të preferuara. Disa nga karakteristikat e tij interesante përfshijnë mbështetje ads.txt, e cila është zbatuar së fundmi nga Adsense. Dhe gjithashtu ka një bllok të dedikuar Gutenberg për reklama.

Ky është një plugin miqësor fillestar. Ai udhëzon në mënyrë hap pas hapi, si shtimi i kodit, vendosja, paraqitja, kushtet e ekranit dhe kushtet e vizitorëve.

Reklama të përparuara - Menaxher reklamash & Adsense

3) Menaxheri i Reklamave - Ad Menaxher & Adsense

Ad Inserter është një tjetër plugins adsense që ka më shumë se 200K instalime. Ad Inserter është një shtojcë shumë e thjeshtuar. Kjo ju lejon të shtoni rreth 16 vendosje të reklamave, të cilat mund t'i vendosni në faqet tuaja të dëshiruara.

Ju gjithashtu mund të lidheni me Adsense drejtpërdrejt për të marrë kodin tuaj të Ads Auto dhe kodin AMP nga faqja e internetit tuaj adsense.

Menaxher i reklamave - Menaxher i Ads & Adsense

4) Adsense e shpejtë

AdSense e shpejtë is a freemium plugin, meaning it can have got a Pro version with many other features. The Lite version available at the WordPress repository will allow you to add three codes inside the content.

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të vendosni kode në Sidebar, Header dhe Footer, pasi këto janë disa pika kryesore për të marrë më shumë klikime në reklama.

AdSense e shpejtë

5) Copa druri Ad

Copat Woody Ad është një shtesë shtesë vërtet Adsense. Ajo nuk është e kufizuar si një shtojcë Adsense. Në thelb është krijuar për të shtuar ndonjë kod në Header ose Footer.

Këto janë disa nga copëzat e ndryshme që mund t'i shtoni.

Ju patjetër që duhet ta provoni këtë shtojcë me një ndërfaqe shumë të zoti të përdoruesit.

Copa druri Ad

6) Futja e thjeshtë Adsense WP

Siç sugjeron emri, ky është një plugin vërtet i thjeshtë. Ka lojëra elektronike të shumta të reklamave. Ju mund të shtoni kodin e duhur dhe të përdorni kodet e parashikuara kudo që dëshironi në faqen tuaj të internetit.

Kodet e shkurtër janë shumë të dobishëm, por nëse planifikoni ta ndryshoni këtë shtojcë në planin afatgjatë, atëherë do të gjeni heqjen e këtyre kodeve individuale si një detyrë vërtet e vështirë.

Futja e thjeshtë e Adsense WP

7) Lehtë Google Adsense

Lehtë Google Adsense is a completely automated plugin. All you have to do is that you need to connect the plugin with your Google Adsense account. The plugin takes care of the rest. It implements all your Auto Ad settings.

Për të bërë ndonjë ndryshim në shfaqjen e reklamave, do të duhet të qaseni në profilin tuaj Google Adsense dhe të zgjidhni llojin e reklamave që dëshironi të shfaqni. Shtojca do të integrojë Auto Ads dhe ndryshimet do të zbatohen direkt në faqen tuaj.

Lehtë Google Adsense

Përfundimi:

Këto janë disa shtesa të lezetshme WordPress Adsense. Ju nuk duhet të instaloni secilën prej tyre. Thjesht zgjidhni atë që do të përputhet me stilin tuaj dhe provojeni.

Kurdo që të provoni shtojcën e re, thjesht kontrolloni nëse ajo ndikon në faqet tuaja të lidhura ose duke përdorur ndonjë mjet tjetër të ngjashëm. Nëse gjeni ndonjë shtojcë që ndikon në shpejtësinë e faqes tuaj, atëherë është më mirë të kërkoni një shtojcë alternative.

Më njoftoni mendimet tuaja në pjesën e komenteve.

Nirmal Kumar nga OnlineRockersHub.com
Nirmal Kumar, Blogger WordPress, OnlineRockersHub.com
Nirmal Kumar është një Blogger profesionist WordPress. Ai bloget në OnlineRockersHub.com. Përveç hartimit të mësimeve dhe udhëzuesve të WordPress, ai shkruan në lidhje me SEO, Marketingu në Internet dhe Marketingu i Filialeve. Kur nuk është duke punuar me përmbajtje, e gjen veten të zënë me leximin e librave në zhanre të ndryshme.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment