Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Amazon Associates OneLink - lidhja shoqërore universale Amazon

Amazon Associates OneLink - lidhja shoqërore universale Amazon [Shqiptar]

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Amazon sapo ka nisur filialin Amazon OneLink, mënyrën e vet për të ndërtuar lidhje globale për produktet në trafikun ndërkombëtar të Amazon.

Para kësaj, përdoruesit duhej të siguronin me dorë lidhje në faqen ndërkombëtare të Amazon me vizitorët e faqes, ose të jepnin një listë të lidhjeve dhe le të përdoruesit të zgjedhë se cilin do të klikojë.

Tani, të gjithë duhet të bëjmë është lidhja e llogarive në Amazon, dhe të shtojmë një kod të vogël në faqen e internetit, që të ketë lidhje automatikisht të ridrejtuar te dyqani lokal i Amazon - ose më afër - nga një lidhje globale unike dhe universale!

Lidhje affiliate universale e Amazon

Për ta bërë këtë, identifikohuni në faqen e internetit të degës amerikane Amazon. Nëse nuk është regjistruar ende në Amazon SHBA, atëherë është koha për të krijuar një llogari, pasi ajo do të jetë qendrore për vendet e tjera të Amazon.

Identifikimi i programit të filialit Amazon

Pasi të keni hyrë, shko në faqen OneLink, në Tools> OneLink, e krijuar kohët e fundit në shtator 2018.

Amazon OneLink

Atje, lidhuni me llogarinë qendrore të SHBA të gjitha llogaritë e tjera që mund të keni. Nëse nuk keni llogari lokale, mos hezitoni t'i krijoni ato për të përfituar nga lokalizimi i lidhjes në dyqanin më të afërt.

Në hapjen e Amazon OneLink, vendet e mëposhtme ishin të hapura për programet e lidhjeve ndërkombëtare:

Mbretëria e Bashkuar me filialet amazon.co.uk
Kanadaja me bashkëpunëtorët e amazon.ca
Gjermania me partnerin amazon.de
Franca me partansaires amazon.fr
Spanja me amazon.es afiliados
Itali me amazon.it affiliazione
Japoni me filialin amazon.co.jp

Ka shumë të ngjarë vetëm një çështje kohe derisa vendet e mbetura tashmë të hapura për programin filial të Amazon gjithashtu mund të lidhen me llogarinë qendrore Amazon OneLink:

Bashkëpunëtorët e Kinës
Filialin e Indisë
Brazil associados
Meksika afiliados
Filialin e Australisë

Për secilën prej faqeve ndërkombëtare të Amazon, të hapura për programin e centralizimit ndërkombëtar të degëve të amzonës, futni ID-në e ndjekjes në kutinë e duhur, klikoni butonin e lidhjes së lidhjes dhe verifikoni pronësinë e llogarisë duke klikuar në lidhjen dhe duke hyni në llogarinë e faqes lokale në tregoni se ju e keni vetë llogarinë.

Pas të gjitha filialeve të Amazon, vende të ndryshme kanë qenë të lidhura me atë qendrore, hapi tjetër është që të shtoni në faqen tuaj një pjesë të vogël të JavaScript-it.

Ky kod do të përditësojë automatikisht të gjitha lidhjet e degëve të Amazon në faqen tuaj. Asgjë tjetër për të bërë në anën tuaj!

Kopjoni kodin nga faqja e Amazon OneLink dhe ngjiteni diku në HTML tuaj, mundësisht në këmbë dhe duke përdorur metodën asinkronike.

Pse? Për shkak se kjo mënyrë, nuk do të ngadalësojë HTML dhe CSS nga shfaqja, që do të thotë se faqja do të shfaqet shpejt tek vizitorët dhe pjesa shtesë e kodit dinamik JavaScript do të ngarkohet më pas.

Sidoqoftë, vizitori do të klikojë në linkun pasi të ketë parë faqen, e cila prandaj duhet të dorëzohet në prioritet.

Dhe kjo është ajo!

Koha për të provuar nëse po punon, duke shkuar thjesht në faqen tënde në një faqe që përmban lidhje afariste Amazon dhe duke klikuar mbi njërën prej tyre.

Shih shembullin tonë, me një lidhje nga amazon.com, versioni amerikan i Amazon, në faqen tonë të internetit, pasi të keni lidhur të gjitha faqet e tjera ndërkombëtare Amazon.

Pas klikimit mbi lidhjen, ne kemi një faqe të veçantë Amazon, e cila do të trajtojë ridrejtimin në dyqanin më të afërt të vendit.

Në rastin tonë në këtë shembull, është faqja e internetit franceze, e cila është e saktë, siç po vizitojmë nga Franca. Nëse na u shërbyen faqet e SHBA-ve, nuk do të ishim në gjendje të porosit, ose do të duhet të paguajnë anije shtesë për të mbuluar transportin e huaj të shtrenjtë - dhe të prisni një kohë shumë të gjatë =)

Nëse Amazon OneLink nuk po funksionon, sigurohuni për sa vijon:

  • faqet Amazon ndërkombëtare janë lidhur dhe vërtetuar si duhet,

  • lidhjet Amazon të përfshira në faqen e internetit vijnë nga faqja e internetit amerikane në amazon.com. Kjo nuk duhet të jetë e nevojshme, por në dyshim, provoni,

  • JavaScript është përfshirë në kodin e faqes, dhe po ngarkon siç duhet pa lëshimin e Javascript. Mund të ndodhë që një tjetër bibliotekë JS do të ballafaqohet me atë një, e cila do të jetë e dukshme në konsolin e zhvilluesit të shfletuesit që përdoret për të vizituar faqen e internetit.

Përvoja me çështje të tjera, ose të lumtur me këtë awesome, dhe të pritur gjatë, update për affiliates Amazon? Na tregoni në komentet.

Neni me lidhjen Amazon të shërbyer nga Amazon OneLink

Amazon onelink nuk punon

Nëse Amazon tuaj onelink nuk po funksionon, sigurohuni që të keni lidhur të gjitha lidhjet tuaja universale të Amazon me llogarinë tuaj qendrore në amazon.com.

Gjithashtu, sigurohuni që faqja juaj e internetit të përfshijë javascriptin shtesë që nevojitet për të drejtuar lidhjen universale të affiliate Amazon në një faqe interneti.

Pa këtë dorëshkrim shtesë, lidhja universale e degës Amazon nuk mund të gjejë në faqen tuaj lidhjet Amazon, dhe të propozojë lidhjen nga bashkëpunëtorët tuaj të lidhur Amazon onelink që përputhet me gjeografinë e vizitorit.

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Artikuj të ngjashëm


Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

koments (2)

eduardo quilca, 2019-05-06
hola, buen artículo. mi duda es, si los enlaces de afiliados que debo coloar en mi web deben ser de amazon estados unidos. o redireccionara sin problemas si utilizo enlaces de amazon españa.
Brianna Blake, 2019-05-23
I love your site! I am reaching out online to see if you would be interested in our no-fee payment processing (surcharge program). Would love to talk if you have a few minutes today!

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.