Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Më të mirë të lirë web hosting

Më të mirë të lirë web hosting [Shqiptar]

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Best web hosting 2018 përzgjedhje:

faqja më e mirë personale e uebfaqes Bluehost për 3 $ në muaj,
web hosting më të mirë domains, Bluehost për 8 $ në muaj,
hosting më i mirë hosting hosting Hostgator për 8,7 $ në muaj.

Më e lirë dhe më e mira web hosting

Zgjedhja jonë e lartë web hosting 2018 është Bluehost

Me shumë konkurrencë dhe oferta që nuk janë gjithmonë të krahasueshme, është shumë e vështirë për të gjetur faqen e internetit të duhur, nëse ajo duhet të jetë për një faqe interneti të vetme, një wordpress blog hosting, një frontpage web hosting, një hosting multi domain, hosting ose një cloud hosting.

Megjithatë, ky udhëzues i thjeshtë duhet t'ju ndihmojë të bëni një zgjedhje të shpejtë dhe të ndriçuar midis disa prej kompanive më të mira të web hosting në botë 2018, duke marrë parasysh dhjetë faqet e internetit më të mira.

EX2 ofron webhosting të lirë që po pret këtë faqe

Cheap shared hosting site të thjeshtë

Mënyra më e lirë për të pritur një faqe në disa ofruesve - taksat mund të ndryshojnë në bazë të vendbanimit tuaj, por aplikohen në mënyrë të barabartë në çdo ofrues të webhost.

Këto shërbime web hosting janë një shembull i mirë i web hosting më të mirë dhe domain, të cilat janë të domosdoshme për të pritur një faqe interneti.

Për shërbimet e web hosting biznesit, shih më poshtë për multisite ose cloud hosting.

Të gjitha çmimet në dollarë amerikanë dhe euro për shërbime të krahasueshme në muaj, bazuar në një abonim prej 3 vjetësh.

Top 10 web hosting më të mirë për një faqe interneti të vetme

Zgjedhja e parë më e mirë web hosting personale 2018 Bluehost: 2.95 $ / 2.55 €
Faqja e internetit e dytë e zgjedhjes personale Hostinger: 3.35 $ / 2.9 €
Webfaqja e tretë e zgjedhjes web hosting Hostpapa: 3.41 $ / 2.95 €
Hostgator: 3.49 $ / 3.02 €
A2hosting: 3.9 $ / 3.37 €
Inmotionhosting: 3.99 $ / 3.45 €
EX2: 4.61 $ / 3.99 €
1 dhe 1: 6.5 $ / 5.62 €

Krahasimi i ofertave më të mira të secilit ofrues, duke përfshirë certifikimin IP dhe SSL të përkushtuar.

Të gjitha çmimet në dollarë amerikanë dhe euro për shërbime të krahasueshme në muaj, bazuar në një abonim prej 3 vjetësh.

Shumica e tyre ofrojnë zgjidhje pa pagesë domain hosting përfshirë në web hosting lirë të përballueshme, të paktën për vitin e parë.

Shërbimet e rekomanduara të web hosting

Zgjedhja e parë Bluehost: 7.95 $ / 6.88 €
Zgjedhja e dytë Hostgator: 11.62 $ / 10.05 €
Zgjedhja e tretë A2hosting: 11.95 $ / 10.34 €
1 dhe 1: 13,25 $ / 11,46 €
Hostinger: 9 $ / 7.79 € (nuk ka IP të dedikuar)
Hostpapa: 13.81 $ / 11.95 € (pa IP të dedikuar, çmimi nuk është në dispozicion)
Inmotionhosting: 19,32 $ / 16,71 €
EX2: 25.04 $ / 21.66 €

Hosting site cloud

Krahasimi i cloud web hosting mund të jetë i ndërlikuar, pasi çdo host ofron shërbime të ndryshme. Megjithatë, për këtë krahasim ne e morëm në konsideratë ofertën që ishte më e afërt me ofertën e kujtesës së serverit 4GB.

Të gjitha çmimet në dollarë amerikanë dhe euro për shërbime të krahasueshme në muaj, bazuar në një abonim prej 3 vjetësh.

A keni lexuar?

Web hosting me kosto të ulët për biznesin e vogël

Zgjidhja e parë Hostgator: 8.67 $ / 7.5 €
Zgjedhja e dytë Bluehost: 8.95 $ / 7.74 €
Zgjedhja e tretë Hostinger: 17.10 $ / 14.79 €
36.25 $ / 31.36 €

Shërbime të përballueshme për web hosting

Shumica e të gjithë ty mbi marrëveshjet e webhosting lejojnë këto teknologji dhe përdorime:

  • ecommerce website hosting,

  • linux server hosting,

  • web hosting php mysql,

  • java hosting,

  • google web hosting,

  • wordpress web hosting,

  • sql web hosting.

Çfarë është bandwidth në hosting?

Bandwidth është sasia e të dhënave që mund të transferohen, zakonisht në muaj. Mbi këtë kufi, duhet të paguhet një shtesë.

Sidoqoftë, në ditët e sotme, shumica e web hosting më të mirë 2016 dhe më vonë si ajo ku është kjo faqe e pritur, ofrojnë bandwidth të pakufizuar me zgjidhjet e tyre web hosting.

Paketa e përballueshme e web hosting përmendur më lart janë hosting i madh i faqes dhe duhet të plotësojnë përdorimin më të madh personal dhe biznesin e përballueshëm duke ofruar web të vegjël. Për përdorime më të mëdha ose faqet e internetit, merrni në konsideratë marrjen e një serveri virtuale të përkushtuar, i cili do të jetë më i përshtatshëm për faqet e internetit të uebit të lartë.

EX2 që pret këtë faqe interneti

Më të mirë të lirë web hosting

Një webhosting i lirë dhe ndërkombëtar është i vështirë për t'u gjetur, me shumë oferta në internet dhe vështirësi për të gjetur web hosting më të mirë për faqen personale.

Ka shumë webhost të lirë atje, dhe zakonisht është më e rëndësishme për të gjetur web hosting më të mirë dhe domain si një paketë.

Emri i domain zakonisht ofrohet për vitin e parë në paketën personale të webhosting dhe çmimi i emrit të domain është gati i njëjtë kudo, ashtu siç është caktuar nga ICANN ose agjencitë lokale që menaxhojnë emrat e domain-it.

Shihni më poshtë përzgjedhjen tonë të kompanisë pritëse, testuar dhe miratuar personalisht - faqja më e mirë personale e internetit që na pret është Bluehost 2.95 $ package.

Web hosting më e mirë për faqen personale
WordPress më i mirë falas për faqet e internetit mbi 10000 vizitorë në muaj, me rritje të të ardhurave nga reklamat

Më të mirë të lirë web hosting

Më e mirë web hosting lirë ndërkombëtare është e vështirë për të përcaktuar. Kjo varet nga vendndodhja juaj, vendndodhja e vizitorëve, buxheti juaj, teknologjitë e përdorura dhe shumë opsione të tjera.

Megjithatë, për një faqe interneti personale, një nga web hosting më të mirë dhe domain është me bluehost:

Më të mirë të lirë web hosting and domain international

Për një faqe të Wordpress, një nga web hosting më të mirë për faqet e internetit mbi 10000 vizitorë është Ezoik:

WordPress më i mirë falas për faqet e internetit mbi 10000 vizitorë në muaj, me rritje të të ardhurave nga reklamat

WordPress më i mirë falas

Një hosting falas për WordPress, është se edhe e mundur? Po, me Ezoic, është një partner i çertifikuar i Google që menaxhon reklamën në faqen tuaj, duke përzgjedhur për ju reklamat më të mira që do të sjellin të ardhura më të larta nga disa partnerë ad.

Nëse keni më shumë se 10000 vizitorë në muaj, regjistrohuni duke përdorur lidhjen më poshtë dhe ata do të mbajnë faqen tuaj te internetit falas falas dhe do të rritin të ardhurat nga Google adSense duke e bërë atë të konkurrojë me agjencitë e tjera të reklamave.

Më të mirë të lirë WordPress hosting
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm

 
 
 
 
 
 
 

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.