Si të krijoni një llogari Google Cloud?

Si të krijoni një llogari Google Cloud? [Shqiptar]

Krijimi i një llogarie falas të Google Cloud

Krijimi i një llogarie falas të Google Cloud will directly let you have $300 credit on GCP services and 5GB storage, all you have to do is to create a Google Cloud account using a different email address!

If you have trouble to ndryshoni gjuhën në Google, after having created your account you will be able to easily ndryshoni gjuhën në Google Cloud account to fit your personal preferences. See also how to create a Llogari e re Google Drive for your online Cloud storage needs.

Procesi i krijimit të një llogarie falas të Google Cloud është goxha i drejtpërdrejtë dhe fillon duke shkuar në faqen e internetit të Google Cloud dhe zgjedh opsionin e ri të llogarisë. Pasi të keni vendosur një Llogari Google Cloud, do të keni mundësi të krijoni një llogari shërbimi në Google Cloud.

Pika e Kontrollit: 66% e Profesionistëve të Sigurisë së Informacionit besojnë se Mbrojtja e cloud nuk funksionon
Krijoni një llogari Google Cloud
Llogari falas Google Drive me Gsuite

Pastaj, ju propozohen opsione të ndryshme për të krijuar llogarinë tuaj të re në Google Cloud, ose duke hyrë në Google me një llogari ekzistuese, ose duke krijuar një llogari krejtësisht të re me një email të jashtëm - ta bëni atë dhe të merrni Google Cloud tuaj me 300 dollarë kredi për shërbimet GCP dhe ruajtje prej 5 GB, zgjidhni opsionin krijimin e llogarisë.

Mos e vendosni adresën tuaj të postës elektronike thjesht, por përkundrazi zgjidhni opsionin krijimin e llogarisë dhe më pas zgjidhni opsionin "për veten time", nëse dëshironi të krijoni një llogari personale falas të Google Cloud me 300 dollarë kredi në shërbimet GCP dhe ruajtje prej 5 GB, dhe klikoni tjetër për të vazhduar.

Krijoni një llogari Google Cloud options

Pastaj, në opsionet falas të llogarisë Google Cloud, klikoni në "Krijoni një Llogari Gmail në vend" nëse është e nevojshme, ose shkruani adresën tuaj të emailit personal për të qenë në gjendje të shkruani një adresë të jashtme personale personale për të krijuar një Llogari Google Cloud dhe për të marrë kredinë $ 300 në shërbimet GCP dhe ruajtjen prej 5 GB thjesht duke u regjistruar në adresën tuaj të postës elektronike.

Pasi të keni klikuar në atë buton, shkruani të gjithë informacionin e kërkuar, përfshirë adresën tuaj të postës elektronike.

Një email që përmban një kod verifikimi do të dërgohet drejtpërdrejt në emailin tuaj personal. Hapeni atë dhe kopjoni kodin e dhënë në kutinë përkatëse.

Pasi të jetë verifikuar email, do të kërkohen më shumë informacione personale në mënyrë që të vazhdohet me krijimin e llogarisë.

Jepini të gjithëve, me përjashtim të numrit të telefonit që nuk kërkohet, dhe klikoni tjetër për të vazhduar me krijimin e llogarisë.

Lexoni me kujdes kushtet e intimitetit dhe kushteve, dhe nëse pajtoheni me to, procedoni në përputhje me rrethanat.

Informacione të biznesit të Google Cloud

Më pas do t'ju kërkohet të shkruani informacionin tuaj të biznesit, si dhe të vendosni një kartë krediti për verifikim, për të siguruar që nuk jeni një bot, duke provuar të krijoni një llogari falas të Google Cloud.

Krijoni një llogari Google Cloud

300 dollarë kredi për shërbimet GCP dhe ruajtje prej 5 GB me një llogari të re

Dhe kjo është e gjitha, ju tani jeni regjistruar drejtpërdrejt në llogarinë tuaj falas të Google Cloud, me një pult, ku mund të përdorni kredinë tuaj $ 300 për shërbimet GCP dhe ruajtjen 5 GB që mund të përdoren drejtpërdrejt për të përdorur shërbimet e Google Cloud. Tani mund të krijoni edhe një llogari shërbimi në Google Cloud dhe të filloni të përdorni disa aplikacione.

Për tu siguruar që transaksionet tuaja janë të sigurta, mos hezitoni të përdorni një qasje anonime në internet përmes një lidhjeje VPN para se të kryeni operacione me llogarinë tuaj falas në Google Cloud.

Kostoja e platformës Google Cloud

Në varësi të aplikacionit që do të përdorni, çmimet mund të gjerësisht. Shihni më poshtë disa shembuj të çmimeve për disa aplikime.

SAP Hana running on Kostoja e platformës Google Cloud is in total $381 per month, not including any possible license fee for the SAP S4HANA platform use;

NVIDIA Quadro Virtual Workstation running on Kostoja e platformës Google Cloud is in total $1843 per month, and new Google Cloud users might be eligible for a free trial.

VM-Series Next-Generation Firewall running on Kostoja e platformës Google Cloud is in total $581 per month, and new Google Cloud users can have a 15 days free trial.

Kostoja e Google Cloud Wordpress

WordPress hosting of 10GB storage running on Kostoja e Google Cloud Wordpress is in total $25 per month, and new Google Cloud users might be eligible for a free trial.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment