Si të ndryshoni administratorët në faqen e Facebook: si të ndryshoni pronësinë e një faqe në Facebook?Si të ndryshoni pronarin e faqes në Facebook?

Pronari i një faqe biznesi në Facebook është administratori i parë i faqes - mund të ketë më shumë se një prej tyre. Nëse jeni ju që krijoni një faqe në Facebook, atëherë do të keni mundësi të kryeni operacione të tilla si kthimin në vlerësimet e faqeve në FaceBook, si faqja juaj faqe tjetër e biznesit në Facebook, për të parë kush i pëlqen faqja juaj në Facebook, por nëse nuk jeni administratori, ose dëshironi që dikush tjetër të ketë të njëjtat mundësi, ju duhet të shtoni një administrator tjetër në faqe. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të bëni asgjë për të përdorur një widget të faqes FaceBook për WordPress ose për të ftuar miqtë tuaj që të pëlqejnë faqen tuaj në FaceBook, pasi të gjithë mund ta bëjnë këtë!

Si i menaxhoj rolet për faqen time në Facebook? | Ndihmë në Facebook
Administratori i faqes në Facebook = Facebook page owner. The administrators of a Faqja e biznesit në Facebook are the owners of the page.

Një pronësi faqe në Facebook mund të transferohet lehtësisht nga një llogari në Facebook në një tjetër. Nuk është e mundur për të ndryshuar pronarin e faqes, por kalimi nga një administrator në një tjetër e bën këtë mashtrim.

Për ta bërë këtë, një tjetër administrator i faqeve duhet së pari të përcaktohet për faqen, dhe pastaj Admin tjetër duhet të hiqet, madje edhe kur është vetë.

Së pari, hapni faqen nga profili i administratorit dhe gjeni menunë Cilësimet.

Atje, gjeni hyrjen e menusë Page Roles:

Si të transferoni pronësinë e një faqe në Facebook 2020

Shkoni poshtë në Caktoni një Rresht të Rreshtit të Ri dhe kërkoni për personin që duhet të shtohet si Administrator.

Zgjidhni rolin përkatës, Admin, dhe klikoni në Shto:

Tani ekzistojnë 2 admins - një e mëparshme dhe e re, dhe është e mundur që të fshihet një e mëparshme duke shtypur butonin Edit dhe pastaj butonin Remove në opsionet e zbuluara

Konfirmo operacionin - dhe është bërë! Administratori i ri tani mund të administrojë faqen, dhe administratori i mëparshëm nuk ka më qasje në të.

  Kontrolloni faqen tonë më të pëlqyer në Facebook

Si ta bëjmë administratorin në faqen e Facebook?

Si ta bëj dikë një admin në grupin Facebook? Procedura e përshkruar më lart është gjithashtu se si mund të shtoj një admin në një faqe Facebook, dhe është mënyra për ta bërë administratorin e dikujt në faqen e Facebook.

Si të transferoni pronësinë e faqes në Facebook?

Shtimi i një admin në një faqe Facebook është se si të ndryshojë pronarin e faqes Facebook. Kur shtoni një administrator në faqen e Facebook, është mënyra se si të shtoni pronarin e faqes në faqen e Facebook.

Kur ju hiqni administratorin nga faqja e Facebook ajo do të ndryshojë pronësinë e faqes Facebook, kjo është mënyra e transferimit të pronësisë së faqes së biznesit të Facebook - ose si të ndryshoni pronësinë e një faqeje Facebook.

Si të hiqni veten si admin nga faqja Facebook

Për të transferuar pronësinë e faqes së biznesit të Facebook-ut, shtoni një admin në faqen e Facebook-ut tuaj janë një administrator, dhe pastaj shihni më lart se si të hiqni veten si admin në faqen e Facebook. Kjo është e mundur vetëm pasi të keni shtuar administratorin e ri në faqen e Facebook.

Si ta heq veten si një administrator në faqen e Facebook: Shtoni një reklamë tjetër një administrator dhe hiqeni veten nga lista e administratorëve

Admin vs moderator Facebook

Gjithashtu mund të përcaktohet një moderator i grupit Facebook. Çfarë është një moderator i grupit Facebook? Ai mund të dërgojë mesazhe nga faqja në menaxherin e mesazheve të Facebook-ut, të menaxhojë komentet e Facebook-ut, të hyjë në menaxherin e reklamave të Facebook-ut, të shohë se cili admin krijoi një post ose koment, shikoni analytics. Një admin është një pronar faqe, ai mund të bëjë gjithçka.

  Ashtu si faqja ime Facebook International SAP dhe Web Consulting

Si të ndryshoni pronarin e faqes në Facebook?

Faqja e administratorit tuaj në Facebook do të thotë në thelb pronari, pasi ai i ka të gjitha të drejtat në faqe.

Për të ndryshuar pronarin e faqes Facebook, thjesht shtoni një administrator tjetër, dhe hiqni një të mëparshmi.

Kjo është se si të ndryshojë pronësinë e faqes Facebook, duke bërë një pronar të ndryshimit të faqes së Facebook-ut duke kaluar administratorin.

Si ta shtoni administratorin në faqen e Facebook?

Shihni më lart, një ndryshim i faqes Facebook admin është i njëjtë me ndryshimin e pronarit të faqes në Facebook.

Shtoni administratorin në faqen e Facebook-ut siç përshkruhet më sipër në cilësimet e faqes, dhe pastaj hiqni administratorin nga faqja e Facebook-ut për pronarin e mëparshëm.

Si të transferoni një faqe biznesi në Facebook

Transferimi i pronësisë së një faqe biznesi në Facebook është shumë e lehtë, duke ndryshuar administratorët e faqes. Për të transferuar një faqe të biznesit në Facebook, thjesht shto një administrator të ri, duke përdorur një llogari administratori page dhe hiq administratorin e parë nga llogaria e faqes në Facebook.


Kjo është se si të heqësh administratorin e Facebook-ut dhe ta zëvendësosh pronarin, duke shtuar një administrator të ri dhe duke hequr administratorët e mëparshëm nga administrata e faqeve të biznesit, për të ndryshuar pronësinë e faqes në Facebook.

Si të ndryshoni pronarin në faqen e Facebook?

Hapni faqen e Facebook me një llogari administratori, shkoni te parametrat> rolet faqe> roli i ri i faqes, shtoni pronarin e ri si administrator dhe hiqni pronarin aktual nga lista e administratorit të faqes.

Si ta gjeni pronarin e faqes në Facebook?

Është e mundur vetëm të gjesh pronarin e një faqeje në Facebook nëse administratori i faqes ka aktivizuar seksionin rreth faqes, i cili do të shfaqë administratorët e faqes.

Nëse ata nuk i kanë shfaqur pronarët e faqeve, atëherë e vetmja mënyrë për të gjetur pronarin e një faqe në Facebook është të kontaktoni faqen e biznesit në fjalë dhe t'u kërkoni atyre se kush është pronari.

Si të ndryshoni admin në Facebook faqe thjesht

Për të ndryshuar administratorin në faqen e Facebook, shtoni një administrator të ri dhe hiqni një të mëparshmin në cilësimet e faqeve> opsionet e roleve të faqes.

Hapni faqen me llogarinë ekzistuese të administratorit, shkoni te cilësimet e faqeve> rolet e faqeve> caktoni një rol të ri të faqes dhe shtoni një administrator të ri.

Pastaj, thjesht ndryshoni rolin e administratorit të mëparshëm në ndonjë gjë tjetër përveç admin - dhe ju do të keni ndryshuar pronarin e faqes dhe administratorin e faqes.

Administrat e faqeve në Facebook mund të heqin administratorët e tjerë (duke përfshirë edhe Krijuesin e faqeve origjinale)

Shko më tej me administratorin e faqes Facebook

Shtimi i një administratori në faqen e Facebook është shumë i lehtë, pasi të gjithë duhet të bëni është të identifikoheni me llogarinë tuaj në Facebook, të shkoni te cilësimet e faqeve, të shtoni administratorin në faqen e Facebook dhe kjo është e gjitha.

Për të bërë administratorin në faqen e Facebook ju duhet të shkoni te cilësimet e faqes si administrator, të gjeni opsionet e roleve të faqes dhe të shtoni një administrator të ri të Facebook-ut duke zgjedhur llogarinë e duhur të Facebook dhe duke e caktuar atë statusin e administratorit.

Për të hequr faqen Facebook nga Facebook, thjesht hapni cilësimet e faqes si administrator, shkoni në opsionet e përgjithshme dhe aty, ndryshoni opsionin e shikimit të faqes nga faqja e publikuar në faqen e pabotuar. Kjo është e gjitha, faqja nuk është më e dukshme në Facebook!

Si ta bëj veten pronar të një faqe në Facebook?

Si ta bëj veten pronar të një faqe në Facebook? To make yourself the owner of a Facebook page, you must be set at the administrator of the Facebook page. After that, remove all the other administrators of the page, and you will be the only owner and administrator of the page.

Ju nuk mund ta bëni veten si një llogari në Facebook pronar të një faqe biznesi në Facebook, pasi vetë biznesi është pronar i kësaj faqe. Administratori i parë i një faqe në Facebook dhe i fundit nëse personat e tjerë heqin veten si administrator të faqeve, gjithmonë do të jenë pronari i faqes.

Si ta bëj veten pronar të një faqe në Facebook? On Facebook
Si mund ta marr pronësinë në faqen time të biznesit në Facebook?

Si mund ta marr pronësinë në faqen time të biznesit në Facebook? The only way to take ownership of your Facebook business page, is to remove other administrators and to be the last administrator remaining on the business page.

Pasi të keni hequr administratorët e tjerë nga faqja juaj, do të keni kërkuar pronësinë e faqes tuaj. Kontribuesit e tjerë mund të shtohen me role të tjera nëse nuk dëshironi që ata të jenë në gjendje të marrin pronësinë në emrin tuaj.

How to edit admins on Facebook page? How to change administrator on Faqja e biznesit në Facebook

To edits admins of Facebook page, you must be admin yourself, or page owner, which is the same. Then, open your faqe admin në Facebook settings by going to Settings > General > Page roles, and change the admins roles from there.

Si të bëni më shumë se një administratorë në faqen e Facebook?

Once you are in the faqe admin në Facebook settings, simply add another person in the list of page roles, and give this person the admin role. You will then have more than one admin on your Facebook page.

Si t’i shtoni administratorët në faqen e Facebook?

Adding admins to a Facebook page is simply done by another admin or page owner by going in the Faqja e biznesit në Facebook settings, in the Page Roles section, by adding new users to the list of profiles with specific page roles, and setting them as faqe admin në Facebook.

Si mund ta marr pronësinë në faqen time të biznesit në Facebook? Në Facebook
RatingRatingRatingRatingRating Si të ndryshoni administratorët në faqen e Facebook: si të ndryshoni pronësinë e një faqe në Facebook? Zgjidhje e thjeshtë se si të ndryshoni administratorët në faqen e Facebook në disa hapa

Ndryshoni administratorin / pronarin e faqes në Facebook: hiqni dhe shtoni një administrator të faqeve

Yoann
Rreth Autorit - Yoann
Yoann është një konsulent, lehtësues dhe koordinator i biznesit ndërkombëtar. Ai ka punuar më shumë se 10 vjet në biznesin global, zinxhirin e furnizimit, financiar, projektet SAP ERP, Optimizimin në Ueb dhe SEO për industri të ndryshme, të tilla si logjistika, kozmetika, mallrat e konsumit, kujdesi i bukurisë, apo moda, në më shumë se 30 vende të globit .
 
Comments (17)

Anushaan, 2018-11-05
@ybierling Unë jam duke kërkuar për të ndryshuar Faqen VDEKJE dhe jo administratorin e faqes. @Anon @Molly a keni gjetur djema nëse mund ta ndryshoni pronarin e Pager? Kam vështirësi të krijoj një Llogari Reklamimi për një klient sepse jam pronar i faqes.
admin, 2018-11-05
Përshëndetje, administratori është roli më i lartë - nëse krijuesi i faqeve (në fillim i vetmi administrator) shton një administrator dhe heq vetë, pronësia është ndryshuar plotësisht. Kjo është ajo që tregohet në artikull me një shembull të plotë.
Tablante, 2018-11-05
Ummm ju e dini se postimi juaj nuk ka asnjë lidhje me pronësinë e faqeve me të cilat njerëzit kanë probleme. Titulli juaj është mashtrues dhe në vend të tij duhet të ndryshohet në Admin, nëse dini se si të ndihmoni me pronësinë, atëherë shkoni për të.
Anon, 2018-11-05
rënë dakord - tregon vetëm heqjen e pronësisë nga administratori. Artikull i varfër.
Molly, 2018-11-05
U pajtuan që kjo faqe është mashtruese. Unë jam duke kërkuar gjithashtu se si ta heq pronësinë, jo të heq statusin e administratorit. A ka vendosur dikush si ta transferojë pronësinë e faqes te një përdorues tjetër?
admin, 2018-11-05
Përshëndetje, kjo është ajo që po shpjegon faqja. Admin zotëron faqen.
Kata, 2019-03-29
Ku mund të raportoj mashtrim?
admin, 2019-03-29
Përshëndetje, ju mund të raportoni një mashtrim duke shkuar në faqen> menuja tre pika> jepni përshtypje ose raportoni këtë faqe
Валерия, 2019-11-06
Kjo është e gjitha e pakuptimtë !! Nuk ka përgjigje në pyetjen se si të ndryshoni pronarin e një faqe biznesi! Jo administratori, është e qartë për çdo student se si, përkatësisht pronari!
admin, 2019-11-06
Valeria, administratori = pronari, siç shkruhet)
Aurel I. Bacean, 2020-03-24
Unë nuk kam punuar ende me Facebook dhe së fundmi kam bërë një profil të vogël personal, të cilit dua t'i bashkangjit një faqe të bërë tashmë, aktualisht me një administrator tjetër. Këshillat për materialet tuaja janë jashtëzakonisht të dobishme dhe të krijuara në mënyrë profesionale. Faleminderit A. I. Bacean
Pauline, 2020-04-14
Përshëndetje, unë rastësisht u bëra pronar i një faqe. Unë e fshiva veten si administrator. Si mund ta fshij veten si pronar dhe nuk ka më pronar të lutem?
admin, 2020-04-14
Nuk është e mundur të mos kesh pronar. Sidoqoftë, ju mund të mos publikoni faqen duke shkuar në faqe me llogarinë tuaj të administratorit => cilësimet (nga e djathta lart) => e përgjithshme => të mos publikoni faqen => ruajini ndryshimet. Faqja do të jetë e arritshme vetëm nga administratori i vetëm ekzistues.
Henry koch, 2020-08-07
Përshëndetje, kompania ime ka një punonjës që ka krijuar një faqe në Facebook dhe tani është një pronar i faqeve. Por nuk do të krijojë pronar biznesi si administrator. Opportunitiesfarë mundësi kemi!
admin, 2020-08-07
Përshëndetje Henry, e vetmja mundësi që keni është të kërkoni nga punonjësi të ju jap privilegjin e administratorit. Nuk ka mënyrë tjetër përveç të ndërmarrësh veprime ligjore kundër tij dhe të vërtetosh që ai vodhi shenjën tënde të pronësisë intelektuale. Unë e di se nuk është ajo që ju po kërkoni, por kështu funksionon.
Greta, 2020-09-16
Përshëndetje, kompania ka një faqe biznesi në Facebook që është ndërtuar vitin e kaluar, por askush nuk e di se kush e bëri atë ose kush e zotëron atë. A është e mundur të merret përsipër faqja ose të paktën të hiqet dhe krijohet një e re
admin, 2020-09-16
I dashur Greta, fatkeqësisht nuk ka asnjë mënyrë për të gjetur administratorin e një faqe biznesi ose për ta fshirë atë nëse nuk jeni administratori. Mënyra më e mirë për të kaluar këtë çështje do të ishte krijimi i një faqeje të re.

Lini një koment