Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

WordPress Facebook widget faqe

WordPress Facebook widget faqe [Shqiptar]

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Importo postimet e Facebook në WordPress

Nëse dëshironi të ndani ose të përfshini një faqe në Facebook në blogun tuaj WordPress, ose në ndonjë faqe interneti, kjo është shumë e thjeshtë.

Para së gjithash, shkoni në faqen e Facebook që dëshironi të ndani, për shembull MI Morena Beachwear, dhe kopjoni URL-në nga shiritin e adresës së shfletuesit.

Shko te Shtojca e faqes në Facebook nga Social Plugins të Facebook për zhvilluesit - mund të duhet të konfigurosh një llogari dhe përfundimisht të krijosh një aplikacion.

Shtojca e faqes në Facebook
Shtojca sociale në Facebook
Facebook për zhvilluesit

Faqja e Facebook-ut integron WordPress

Shkoni poshtë dhe ngjisni URL-në e faqes në Facebook në fushën përkatëse Facebook URL-ja e faqeve:

Luaj me opsionet - ato vizuale do të pasqyrohen në fushën e vizualizimit (kokë të vogël, fsheh foto të mbuluar ...) dhe mund të lëvizni poshtë për të parë opsionet më të përparuara.

Lëvizni poshtë përsëri dhe klikoni mbi butonin Get Code.

Nëse keni një faqe interneti dhe përdorni shumë opsionin, mund të dëshironi të përdorni përdorimin e opsionit SDK SDK.

Detajet e JavaScript SDK

Nëse keni një faqe WordPress, nuk jeni të njohur me kodimin, ose thjesht dëshironi të përfshini një faqe në Facebook një herë, klikoni në skedën e dytë, opsionin e ndarjes IFrame dhe kopjoni kodin. Nuk ka nevojë për një plugin WordPress në Facebook!

Embed faqen Facebook

WordPress (ose në faqen tuaj), një herë në modalitetin Post edit, kaloni nga redaktimi vizual në redaktimin e tekstit. Gjeni vendin ku dëshironi të shtoni faqen e Facebook dhe ngjisni kodin e mëparshëm të faqes IFrame në Facebook.

Publikoni ose Rregulloni postin tuaj dhe shikoni postin tuaj - faqja e futjes në Facebook tani është përfshirë në postin tuaj, ashtu si më poshtë!

Si të futni faqen e Facebook në faqen e internetit

Për të përfshirë një faqe në Facebook në faqen tuaj, kjo është shumë e ngjashme. Ndiqni hapat e mësipërm, ku do të merrni kodin e faqes në Facebook kodin HTML për faqen e internetit, i cili duhet të përfshihet në kodin HTML të faqes tuaj. Dhe kjo është ajo, ju keni përfshirë faqen e Iframe në faqen e internetit!

Si të publikohet faqja e Facebook

Ndiqni udhëzimet e mësipërme për të futur ushqimin në Facebook në faqen tënde të internetit, duke futur kodin e futjes në Facebook, të quajtur edhe kodi IFrame, direkt në kodin HTML të faqes tënde të internetit.

Wideri i Facebook embed automatikisht do të publikojë faqen e Facebook në faqen tuaj te internetit.

Kjo është një mënyrë se si të promovoni faqen tuaj në Facebook, në rast se keni qasje në kodin burimor të faqeve të tjera të internetit, në të cilat mund të futni ushqimin e Facebook në faqen e internetit.

Feed Facebook në shembullin e internetit

Element HTML në Wikipedia
Redaktuesi i tekstit në Wikipedia

WordPress Facebook widget faqe

Disa vegël të faqes Facebook WordPress janë të disponueshme, të gjitha lejojnë të ndajnë faqe në Facebook që nuk i menaxhoni në WordPress. Sidoqoftë, nëse e zotëroni faqen në Facebook, mënyra më e mirë për ta shpërndarë atë në një uebfaqe të WordPress është të përdorni plugin-in e faqes Facebook në Facebook për zhvilluesit.

Facebook widget faqe WordPress Përgjegjës Facebook Page Plugin
Widget Facebook faqe Widget WordPress Simple Facebook dhe Shortcode
Widget Facebook faqe widget WordPress Widget Facebook

Importo postimet e Facebook në WordPress

Mënyra më e mirë për të importuar postimet e Facebook në WordPress është të përdorni një plugin WordPress që do ta bëjë atë për ju thjesht dhe pa mundim. Megjithatë, disa prej tyre punojnë vetëm me faqet e Facebook dhe nuk punojnë me postimet personale. Për të importuar postimet personale të Facebook në WordPress, mënyra më e mirë ka më shumë gjasa të kopjojë dhe ngjasë ato me dorë.

Importo postimet e Facebook në WordPress with Facebook to WordPress
Importo postimet e Facebook në WordPress with Recent Facebook Posts

Farë është një widget faqe në Facebook, si ta futni ushqimin e Facebook në faqen e internetit apo blogun e Wordpress?

Një widget faqe në Facebook është një mënyrë për të vendosur në faqen tuaj të internetit, ose për shembull në blogun tuaj WordPress, për të përfshirë lajmet nga një faqe në Facebook të faqes së biznesit të Facebook thjesht duke përfshirë widget përkatëse të faqes Facebook në faqen tuaj në internet.

The ngulit ushqimin e Facebook në faqen e internetit that will be displayed from the Widget faqe në Facebook will get the latest information and posts from the corresponding Facebook page, and display them directly on your website. All you have to do, is to implement the proper Widget faqe në Facebook wherever you like, for example on the sidebar of your WordPress" class=" external ">Blogu i WordPress!

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Artikuj të ngjashëm


Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.