FileZilla rifitoj fjalëkalimin e një lidhje të internetit FTP në Windows

Kur lidhjet e faqeve të internetit FTP janë ngritur në menaxherin e lidhjes së FileZilla, është e mundur që të marrim fjalëkalimin, së bashku me informacionet e tjera të lidhjeve dhe madje ta kalojmë atë në një instalim tjetër FileZilla.

Duke shkuar nga lista e konfigurimit të lidhjeve FTP:

Nëse dëshironi të merrni informacionin në dispozicion në menaxherin e lidhjes, duke përfshirë fjalëkalimin:

Për instalimin e Windows-it, shkoni te dosja e mëposhtme:

C:\Users\%%USER%%\AppData\Roaming\FileZilla

Atje, një sitemanager.xml file do të jetë i pranishëm:

Ky skedar përmban të gjitha informacionet e lidhjeve për të gjitha konfigurimet e lidhjeve FTP - thjesht kopjoni dhe ngjisni skedarin nëse instaloni FileZilla në një kompjuter tjetër dhe dëshironi të ripërdorni lidhjet

Fjalëkalimet shfaqen me kod të koduar me algoritmin Encryption Base64 UTF-8.

Për të rifituar fjalëkalimin, përdorni për shembull https://www.base64decode.org/ si më poshtë - mund ta përdorni edhe për të koduar një fjalëkalim të ri dhe ngjitur direkt në sitemanager.xml file

Artikuj të ngjashëm


Comments (8)

Kathy Butler, 2018-08-19
Não sei como agradecer, mas isso é puro gênio, obrigado
Aliaator, 2018-08-19
Esattamente quello che stavo cercando, perfetto
Allrebird, 2018-08-19
Wow, es ist wirklich so einfach, werde es jetzt versuchen
Headliness, 2018-08-19
Այո, դա ինձ անհրաժեշտ է
EatsBeautyList, 2018-08-19
简直不敢相信我终于找到了解决方案,这是一场很长一段时间的噩梦,现在已经解决了
dialogalF, 2018-08-19
Ik kan niet geloven dat ik eindelijk de oplossing heb gevonden, dit was lang een nachtmerrie, nu opgelost
mangonadau, 2018-08-19
Tepat apa yang saya cari, sempurna
BeizgypeSpesei, 2018-08-19
ਇਹ ਮੇਰੇ ਲਈ ਚੰਗਾ ਕੰਮ ਕਰਦਾ ਸੀ, ਹੋਰ ਅੱਗੇ ਦੇਖਣ ਦੀ ਕੋਈ ਲੋੜ ਨਹੀਂ

Lini një koment