Platforma Google Cloud: Basics & Pricing

Platforma Google Cloud: Basics & Pricing - Shqiptar

Platforma Google Cloud overview

What is Platforma Google Cloud (GCP)? Does it offer a cost-effective solution to your storage needs? If you are interested to know more about GCP and Google cloud platform pricing, you can go through the following article to have a better understanding of GCP and the Google Cloud Drive pricing.

Google Cloud: Shërbime të llogaritjes në re
Platforma Google Cloud

What Is Platforma Google Cloud?

GCP, or Platforma Google Cloud, is the creation of Google. It is a suite of the clouding computing designed to offer different services. These services can run on the infrastructure that Google utilizes to serve its end-users products that include YouTube and Google Search.

Ky mjet i menaxhimit mund të ofrojë shërbime të llogaritjes modulare cloud, siç janë mësimi i makinerisë, analitika e të dhënave me Shërbimet e Google Cloud, llogaritjet përmes Google Compute Engine dhe ruajtja e të dhënave në llogarinë Google Cloud. Ju thjesht mund të regjistroheni duke përdorur detajet e llogarisë suaj bankare. Ju gjithashtu mund të përdorni kartën tuaj të kreditit për regjistrimin.

Cilat janë shërbimet e ofruara?

Platforma Google Cloud offers serverless computing as a service, platform as a service, and infrastructure service. In 2008, Google first introduced its App Engine Platform to develop web applications in the data centers managed by Google.

Ky ishte shërbimi i parë për cloud cloud i Google dhe u bë i disponueshëm për përdoruesit në nëntor 2011. Pas prezantimit të App Engine, Google shtoi shumë shërbime të tjera cloud Google në platformën Google Cloud.

Platforma Google Cloud is the new addition to the many Google Cloud benefits. This latest addition will come with a cloud platform, the G Suite solution, and application programming interfaces to promote machine learning and mapping services with Google Compute Engine.

Prmimet e Google Cloud Drive në zgjidhjen G Suite

Cilat janë burimet e GCP?

Ai do të vijë me një grup të disa pasurive fizike që përfshijnë disqet e diskut, kompjuterët dhe burimet virtuale. Burimet virtuale si makinat virtuale janë shtuar në qendrat e të dhënave të Google.

Vendndodhja e qendrës së të dhënave është rajoni global. Rajonet globale janë Azia Lindore, Evropa Perëndimore dhe SHBA Qendrore. Regiondo rajon është mbledhja e disa zonave. Burimet mund të përdoren së bashku për përfitimin e përdoruesve.

Icingmimi i Cloud Google

Kur bëhet fjalë për çmimet, ju mund të prisni që çmimet miqësore ndaj klientit me zgjidhje me kosto efektive. Prmimet e ruajtjes së cloud të Google janë vetëm 10 dollarë. Përveç kësaj, nuk do të ketë asnjë kosto të përparme.

Ju mund të paguani për shërbimin që përdorni. Nuk do të ketë tarifa përfundimi gjithashtu. Nëse doni të vendosni të përfundoni, mund të ktheheni pa u shqetësuar për tarifën e ndërprerjes.

Shkurtimisht, mund të thoni që nuk ka tarifë të prapambetjes dhe të përfundimit. Gjithashtu, ju vetëm duhet të paguani për shërbimin që jeni duke përdorur. Ju gjithashtu mund të presin disa zbritje dhe mund të shijoni shërbimet me shumë më pak çmim.

Prmimet e Google Cloud Drive në zgjidhjen suite G

Si të bashkëveprojmë me shërbimet

Ekzistojnë tre mënyra për të bashkëvepruar me shërbimin. Këto janë ndërfaqe të linjës së komandës, tastierë platforme dhe biblioteka të klientëve.

Cilat janë përfitimet?

Përfitimi kryesor është platforma e përballueshme dhe e lehtë për t’u përdorur. Do të merrni gjithashtu mbështetje teknike të shpejtë dhe efikase në kohën e nevojës. Ata ndërtuan infrastrukturën për efikasitet maksimal dhe përdorim të lehtë. Ju mund të përqendroheni në biznes pa u kujdesur për nevojat teknike.

Infrastruktura teknike rritet në çështjen e disa sekondave me SSD më të shpejtë lokale, rrjetëzim të shpejtë në çast dhe ruajtje më të shpejtë. Makina do të optimizohet vazhdimisht gjithashtu.

Ka shumë përfitime të Google Cloud që do të përshtaten me lloje të ndryshme përdorimi, me një çmim të Google Cloud Drive që fillojnë me vetëm disa dollarë në muaj - ose edhe falas për përdorim të vogël.

Filloni të krijoni një llogari të re në Google Drive tani për të përdorur zgjidhjen G Suite, ose një llogari falas të Google Cloud për të përfituar nga Shërbimet e përparuara të Google Cloud, siç është përdorimi i Google Compute Engine.

Prmimet e Google Cloud Drive në zgjidhjen G Suite

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment