Cilësimet e pagesës së AdSense Google ndryshojnë pragun e pagesës

Cilësimet e pagesës së AdSense Google ndryshojnë pragun e pagesës - Shqiptar

Kur keni një llogari Google AdSense, që është si të fitoni para nga AdSense dhe si të shtoni reklama google në faqen tuaj, ju mund të dëshironi të ndryshoni pragun e pagesave AdSense, që është sa shpesh paguan AdSense.

Për ta bërë këtë, identifikohuni fillimisht në llogarinë Google AdSense në faqen e hyrjes në Google AdSense.

identifikohu https Google AdSense login up

Pastaj, në menunë anësore të majtë, klikoni mbi Pagesat.

Lundroni poshtë në seksionin e cilësimeve të pagesës së Google dhe klikoni mbi Menaxho cilësimet.

Në konfigurimin e seksionit të llogarisë së pagesave google, gjeni orarin e pagesave të AdSense dhe klikoni mbi butonin e redaktimit të Google:

Vendosni vlerat e kërkuara për pragun e pagimit të AdSense Google dhe planin e pagimit.

Klikoni mbi të ruajtur për të vërtetuar ndryshimet.

Dhe kjo eshte. Kjo mund të ndihmojë në menaxhimin e kontabilitetit, duke reduktuar ose rritur pragun dhe duke shkaktuar sa shpesh paguan AdSense, që është ajo për të cilën bëhet pagesa për pagën e pagesave.

Përveç kësaj, duke hyrë në një skemë pagimi, është e mundur që të ketë një vonesë pagesash AdSense deri në një vit nga data aktuale e pagesës së AdSense google. Kjo mund të lejojë që kontabiliteti të ketë pagesën që të arrijë llogarinë në një datë të caktuar të pagimit të AdSense, për shembull para ose pas fillimit të vitit fiskal ose mbylljes në fund të muajit ose duke arritur një prag mujor.

Pyetje të shpeshta

Si të arrish pragun e pagesave në AdSense? Ju duhet të bëni para të mjaftueshme nga reklamimi për të arritur atë.

Si të merrni pagesa nga Google AdSense? Arrijnë pragun e pagesës dhe duhet të vendosin mënyrën e pagesës si duhet.

Cila është paga minimale Google AdSense? 70 € është pagesa minumum.

A ka një prag të anulimit të AdSense? Ndrysho pragun për të anuluar një vlerë të mëparshme.

Cila është pragu i pagesave? Kur arrihet shuma, ju do të paguani.

Si të merrni para nga Google AdSense? Vendos reklamën në faqet e internetit deri sa të arrini pragun e pagesës.

Sa mund të fitoni nga AdSense? Sa para nga AdSense? AdSense sa? Sa faqe shikime për të fituar para AdSense? Presim një mesatare prej 1 $ për 1000 vizitorë.

Si funksionon Google AdSense? Ajo automatikisht vendos reklamën në faqen tuaj te internetit dhe ju paguan kur vizitor klikoni mbi të.

Si ju paguan Google AdSense?

Pagesa Google AdSense is done via wire transfer to a bank account, which must be setup in advance in the Llogaria Google AdSense settings.

Pastaj, mos harroni gjithashtu që të azhurnoni pragun e pagesave të Google AdSense, të cilin duhet ta vendosni sipas nevojave tuaja - është e mundur të vendosni një vlerë, ose të vendosni një datë fikse pagese të Google AdSense deri në një vit në të ardhmen, në urdhrin për të vonuar pagesën nëse është e nevojshme.

Në përmbledhje, hapat janë si më poshtë:

Open the Llogaria Google AdSense settings,

Pasi të bëhet kjo, cilësimet e llogarisë suaj në Google AdSense janë mjaft të plota për të lejuar që Pagesa e Google AdSense të arrijë direkt në llogarinë tuaj bankare në datën e caktuar të pagesës.

Artikuj të ngjashëm


Comments (10)

Caroline Cook, 2018-08-19
놀라워, 지금은 내 차례 야!
Jill White, 2018-08-19
Harika hikaye, paylaşım için teşekkürler
Aubrey Warren, 2018-08-19
Şaşırtıcı, şimdi denemek benim sıram!
Ana Hopkins, 2018-08-19
Tôi không biết về các chi tiết này, vui lòng thực hiện thêm
Lowell Barton, 2018-08-19
Dragoste citirea conținutului dvs., păstrați postarea
Anna Powell, 2018-08-19
Yes, that is what I needed
Russell Wood, 2018-08-19
ไม่ทราบว่าจะขอบคุณ แต่เป็นอัจฉริยะที่บริสุทธิ์ขอบคุณ
Gloria Bennett, 2018-08-19
Именно то, что я искал, отлично
MjFlashYoung, 2018-08-19
Ես հիմա փորձելու եմ այն, շնորհակալություն հայտնելիս
Harabombbiaphb, 2018-08-19
ਯਕੀਨ ਨਹੀਂ ਹੋ ਸਕਦਾ ਮੈਂ ਅੰਤ ਨੂੰ ਹੱਲ ਲੱਭਿਆ, ਇਹ ਲੰਮੇ ਸਮੇਂ ਲਈ ਇਕ ਸੁਪਾਇਤ ਸੀ, ਹੁਣ ਹੱਲ ਹੋ ਗਿਆ ਹੈ

Lini një koment