Formate dhe shkrime të përgjegjshme të buletinit HTML të përgjegjshëm

Si të krijoni një buletin falas

Ngritja e një buletini për auditorin tuaj dhe kërkimi i një shablloni HTML buletini që është i përgjegjshëm, i lehtë për t'u përdorur dhe punon në të dy GMail dhe MSOutlook dhe një mënyrë e thjeshtë për të menaxhuar abonimin dhe dërgimin në PHP?

Shablloni më i përshtatshëm është Cerberus, një template HTML e lirë dhe e thjeshtë, e cila mund të përshtatet lehtësisht sipas nevojave tuaja, siç mund ta shihni më poshtë.

Mënyra më e lehtë për të zbatuar buletinin është që të bazohen skriptet në skriptin e PHP Newsletter nga formget.com, shumë lehtë për të ndryshuar.

Regjistrohu për shembull në gazetën tonë të kompanisë

Buletini i përgjegjshëm i HTML email-it

Duke përdorur Cerberus, ne kemi krijuar disa gazeta të përgjegjshme HTML të email-it, të cilat punojnë mirë në Outlook dhe GMail, pasi kjo ishte një çështje në fillim kur përpiqeshim të krijonim një gazetë nga vetja.

Kjo është për shkak se udhëzimet e CSS si dhe tabelat vështirë se shfaqen të saktë në një softuer të menaxhimit të postës elektronike si Gmail ose Outlook.

Modeli i përgjegjshëm nga Cerberus ishte i përsosur dhe ishte shumë i lehtë për t'u përshtatur me nevojat tona për të krijuar një buletin në faqen tonë të internetit.

Ne kemi ripërdorur modelin e emailit të përgjegjshëm të Cerberus për nevojat tona, modifikimin e pjesëve që na duhen dhe heqjen e pjesëve që nuk i duam.

Modeli i emailit të përgjegjshëm HTML Cerberus funksionon në vetvete në pajisjet mobile, pa nevojën për të bërë ndonjë zhvillim shtesë. E vetmja vështirësi e vërtetë ishte gjetja e pjesëve të HTML për të hequr dhe ripërdorur, pasi është kryesisht tabela brenda tavolinave të tjera dhe kodi mund të bëhet i çrregullt.

Modelet Cerberus për HTML template të përgjegjshme email

PHP Newsletter Script

Hapi i ardhshëm, sapo të kishim të gatshëm modelin tonë të përgjegjshëm HTML të emailit, ishte të krijonim skriptet përkatëse që do të menaxhonin aspekte të ndryshme të buletinit tonë.

Ka pasur 3 hapa që ne zbatohet lehtësisht, në sajë të formget.com:

  • të gjenerojë një formular të regjistrimit të buletinit HTML, në të cilin vizitorët mund të futin emailin dhe emrin e tyre,

  • nxjerrjen e të dhënave të blog postimeve më të fundit për t'u përfshirë në buletin,

  • dërgoni buletinin tek abonentët më të fundit.

Modelet Cerberus për HTML template të përgjegjshme email
900+ buletini templates shkarko pa pagesë

Si të krijoni një template email në OutLook

Si të krijoni një template në Outlook? Pasi ta keni konfiguruar shabllonin tuaj, është e mundur që ta vendosni në një shabllon në Outlook, duke krijuar një mesazh të ri të postës elektronike, duke pastruar shabllonin dhe pastaj duke bërë butonin e Microsoft Office> të ruajtur si> të ruajtur si listë e tipit> Shablloni i Outlook.

Si të krijoni email template në OutLook

  • hapni menunë e skedarit> ri> mesazh postë,

  • vendosni përmbajtjen e shabllonit në trupin e email-it,

  • klikoni butonin Microsoft Office> ruaj si,

  • shkoni te ruani si tip> Outlook Template.

Pas kësaj, modeli mund të përdoret për të krijuar mesazhe të reja email.

Dërgo një mesazh PE bazuar në një template

Si mund të krijoj një shkurtore për modelin e postës elektronike në Outlook

Ju mund të përdorni një shkurtore në një shabllon email në shiritin në Outlook duke hapur skedën skedare> options> customize ribbon> panelin e djathtë> grupi i ri riemëron, vendosni një emër. Pastaj në panelin e majtë> zgjidhni komandat> të gjitha komandat> zgjidhni formën> add> OK. Në dritaren e zgjedhjes së formave, gjeni pamjen në kuti> shabllonët e përdoruesit në skedar> zgjidhni modelin tuaj.

Shkurtesat e Templates Email

Si mund të ndaj një model template Outlook

Për të ndarë një shabllon Outlook që është ruajtur në një disk të përbashkët të rrjetit:

  • zgjidhni dosjen e skedarëve të menaxhuar nga Outlook, klikoni me të djathtën mbi të> shtoni shabllone të përbashkëta,

  • gjeni skedarin në diskun e përbashkët me shabllone të përbashkëta, zgjidhni atë. Dosja e modelit do të jetë e disponueshme në pemën e modeleve.

Si të përdorni shprehje template për Outlook

Cili është dallimi në mes të blogut dhe gazetës

Një blog është një faqe interneti në të cilën artikujt publikohen rregullisht, në përgjithësi rreth një subjekti të ngjashëm ose nga një grup i përzgjedhur i autorëve.

Një buletin është një përzgjedhje teksti që dërgohet me email tek një grup njerëzish që kishin abonuar për të marrë këtë trumzë.

Regjistrohuni në një shembull të modelit të emailit të përgjegjshëm
Regjistrohu për shembuj të përgjegjshëm të dizajnit të email-it
Regjistrohu për shembull në gazetën tonë të kompanisë

Për të shkuar më tej

Gjeni disa shabllona falas për buletinin HTML në internet:

Me të gjitha këto template falas të buletinit HTML për Outlook dhe këshilla korresponduese për t'i zbatuar ato, nuk do të keni asnjë problem për të dërguar shpejt template tuaj të buletinit falas dhe të përgjegjshëm!

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment