Puna nga shtëpia: Si të fitoni para në internet për fillestarët?

Puna nga bazat e shtëpisë

Një nga mënyra më e lehtë për të punuar nga shtëpia dhe për të fituar para në internet pa lënë zyrën e shtëpisë tuaj është të fitoni para nga përmbajtja në internet, ose duke krijuar një blog WordPress dhe duke shitur reklama të ekraneve, duke krijuar video në YouTube, ose për të krijuar një kurs në internet në të cilin do të ndajeni njohuritë tuaja në një mënyrë të re.

Të gjitha këto lloje të ndryshme të përmbajtjes mund të fitohen nga paratë e reklamave, në të cilat reklamuesit do t'ju paguajnë me ekran reklamash të bazuara në paratë dhe klikimet e reklamave, me lidhje të programeve partnere, në të cilat partnerët do t'ju japin një përqindje nga shitjet që ata kanë bërë për vizitorët që ju keni dërguar përmes lidhjeve në përmbajtjen tuaj, ose duke shitur vetes diçka duke krijuar një biznes anësor ose një dyqan online.

Të gjitha këto zgjidhje jo vetëm që do t'ju lejojnë të punoni nga shtëpia juaj, por gjithashtu do t'ju ndërtojnë një rrjedhë pasive të të ardhurave, për të cilën as nuk duhet të punoni vetë - mund të përdorni për shembull shërbimet e shkrimit në internet për të krijuar përmbajtjen tuaj. Pastaj, duke përdorur disa prej programeve më të mira të përsëritura të filialeve, ju do të ndërtoni të ardhura pasive, duke përdorur vetëm shërbime të shkrimit të përmbajtjes.

Shikoni më poshtë një udhëzues të hollësishëm për të fituar para në internet duke punuar nga shtëpia në biznesin tuaj online.

Si i krijojnë bloget të ardhurat?

Ekzistojnë disa mënyra për të fituar dhe fituar para në internet për fillestarët, dhe çdokush mund të fillojë të fitojë para nga një blog WordPress, të fitojë para nga faqja juaj në internet ose përmbajtje të krijuar në internet lehtësisht me këto teknika:

 • duke shfaqur reklama nga një agjenci reklamimi në Internet, ku mund të presësh fitime për një mijë vizitorë prej rreth 1 $ në një llogari Google AdSense, rreth 3 $ me reklama vendase të PropellerAds, ose 6 $ e më shumë me sistemin e ndërmjetësimit Ezoic dhe premium Ezoic program i cili optimon më mirë vendosjen e reklamave nga Google AdSense dhe partnerët e tjerë,

 • duke treguar reklama nga një rrjet reklamash njoftimi për shtyp, ku mund të presësh të ardhura për mijëra njoftime pushimi të dërguara rreth 0.3 $ me shërbimin SendPulse, dhe rreth 0.5 $ me reklama vendase të PropellerAds,

 • duke përfshirë lidhje nga një program i lidhjeve të lidhjeve të tilla si bashkëpunëtori Amazon OneLink për produkte fizike, Filialin TravelPayouts për produktet e udhëtimit, shërbimin RusVPN për zgjedhjen e një shërbimi VPN, sistemin e ndërmjetësimit Ezoic për paratë e reklamave në Internet, TransferWise llogari bankare virtuale për të transferuar para jashtë vendit për të lira, Kartë PayOneer për t'u paguar për biznesin tuaj të ri në internet ..

 • duke filluar një biznes dropshipping së bashku me blogun tuaj.

 • duke krijuar video dhe duke marrë pagesa për reklama në Youtube.

Kjo listë nuk është gjithëpërfshirëse, por përfshin mënyrat më të lehta për të fituar para në internet për fillestarët me njohuri më pak parakusht dhe teknike.

Idetë e biznesit me investime të ulëta për të filluar online

Shikoni më poshtë zgjidhje të hollësishme se si të filloni një blog fitimprurës dhe të fitoni para në internet.

Sistemi i ndërmjetësimit Ezoik
PropellerAds reklama vendase
Shërbimi SendPulse
Bashkëpunëtori Amazon OneLink
Filialet e TravelPayouts
Shërbimi RusVPN
hyrje në internet private
TransferWise llogari bankare virtuale
transferimi i parave jashtë vendit
Kartelë PayOneer
Programet e lidhjeve të bikinit Bikini Luxe
fitoni para në faqen tuaj te internetit

Si të bëni Blogging të ardhura pasive?

Para së gjithash, për të bërë Blogging të ardhura pasive, më e rëndësishmja është ... të krijoni një blog!

Sa më herët të filloni, aq më shumë shanse do t'ju duhet të fitoni mjaftueshëm të ardhura pasive për të jetuar jashtë parasë suaj. Prandaj, mos prisni dhe krijojeni sa më shpejt që të jetë e mundur.

Filloni duke pyetur veten se për çfarë jeni të apasionuar, në cilën temë do të keni njohuri për të ndarë në internet, dhe përfundimisht të gjeni një temë të ngrohtë për të cilën mund të shkruani.

Një kamare është një pjesë e vogël e një teme të madhe mbi të cilën mund të keni njohuri dhe të specializoheni, duke patur më pak konkurrencë, duke e bërë më të lehtë për të bërë të ardhura pasive me blogun tuaj.

Fillimi i një biznesi në internet fillon me zgjedhjen më të mirë të internetit të lirë të lirë si psh hosthost hosting, EX2 hosting ose A2hosting hosting duke përfshirë një emër specifik domain për blogun tuaj.

duke pritur bluehost
Host2 EX2
duke pritur A2hosting
mbajtja më e mirë në internet e lirë

Si të filloni një biznes në internet në Blogging WordPress?

Pastaj, instaloni WordPress në web hosting tuaj më të mirë të lirë, zhvendosni faqen e internetit të WordPress në domen të ri që keni blerë, ose zhvendosni WordPress nga nëndomain në rrënjë, në rast se instalimi nuk është në dosjen e rrënjës së emrit të domainit.

Menjëherë pasi të keni instaluar WordPress, ju mund të dëshironi të ktheheni te redaktori klasik i WordPress para se të filloni të shkruani artikuj origjinal, pasi ish redaktori klasik është shumë më i mirë.

Sigurohuni që një sit i faqeve të siteve të WordPress XML do të gjenerohet për të përmirësuar Optimizimin e Motorit të Kërkimit dhe të mundësojë kompresimin e WordPress GZIP për të përmirësuar kohën e ofrimit të sitit për vizitorët, i cili në fund të fundit do të ndihmojë gjithashtu në sjelljen e më shumë vizitorëve në biznesin e ri në internet që po filloni tani .

Filloni të shkruani sa më shumë artikuj të jetë e mundur në lidhje me temën tuaj të re të biznesit, në mënyrë ideale rreth një artikull në ditë, dhe përfundimisht krijoni një faqe biznesi të FaceBook për të përzënë më shumë vizitorë në faqen tuaj të internetit.

Ju mund të përfshini azhurnimet e faqes tuaj të biznesit në Facebook në postimet tuaja me widget-in e faqes FaceBook për WordPress. Mos harroni të ftoni miqtë tuaj që të pëlqejnë faqen tuaj në FaceBook për të rritur audiencën tuaj, aktivizoni vlerësimet e faqeve të FaceBook dhe kërkoni nga ata ose vizitorët e ardhshëm të faqes tuaj të lënë një vlerësim pozitiv.

Biznesi juaj i ri tani mund të fitohet në para me zgjidhje më poshtë, gjithçka që duhet të bëni është të shkruani më shumë postime dhe të shfrytëzoni sa më shumë!

30 Idetë pasive të të ardhurave që mund të përdorni për të ndërtuar një pasuri të vërtetë
16 Idetë kryesore të biznesit: What'sfarë po funksionon tani?
zhvendosni faqen e internetit të WordPress në domen të ri
zhvendos WordPress nga nëndomain në rrënjë
kthehuni përsëri tek redaktori klasik i WordPress
Udhëzues i faqeve XML siti i WordPress
aktivizoni ngjeshjen e WordPress GZIP
krijoni një faqe biznesi të FaceBook
Widget e faqes FaceBook për WordPress
ftojini miqtë tuaj që të pëlqejnë faqen tuaj në FaceBook
aktivizoni vlerësimet e faqeve në FaceBook

Si të fitoni para duke bërë Blogging nga agjensia e reklamave në Internet Google?

Tani që keni rregulluar blogun tuaj të ri në internet, është koha që të filloni të fitoni para nga faqet e Google duke regjistruar në një prej agjencive më klasike të reklamimit në Internet, Google AdSense, duke hapur një llogari Google AdSense dhe duke vendosur cilësimet e pagesës Google AdSense.

Pasi të merrni disa vizitorë, do të shihni në llogarinë tuaj Google AdSense që paratë nga procesi i fitimit të parave të Google site do të fillojnë të grumbullohen. Mund të presësh rreth 1 $ për mijëra shikime që fitojnë me AdSense të fitojnë para nga zgjidhja e faqeve të Google.

Për të rritur faqet e internetit që përfitojnë nga reklamat e ekranit, mund të përdorni ose agjensi të tjera të reklamimit në internet siç është sistemi i ndërmjetësimit Ezoic, i cili do të marrë të ardhurat tuaja lehtësisht deri në 6 $ për mijëra vizitorë ose më të lartë, nëse keni 10000 vizitorë në muaj të paktën ( kusht i domosdoshëm për të hyrë në programin e platformës Ezoic) dhe të ardhurat madje mund të rriten edhe më tej duke u bashkuar me programin premium Ezoic, ose të përdorni reklamat vendase PropellerAds për të marrë të ardhurat tuaja deri në 3 $ për mijë vizitorë.

Vendosni reklamat nga një agjenci reklamimi në Internet në faqen tuaj të internetit, shkruani më shumë artikuj, sillni më shumë vizitorë në faqen tuaj të internetit dhe fitoni më shumë para!

Llogari Google AdSense
Pagesa e Google AdSense
Sistemi i ndërmjetësimit Ezoik
PropellerAds reklama vendase
fitoni para nga faqet e Google

Cili është rrjeti më i mirë i njoftimit për njoftim për shtyp për botuesit?

Një zgjidhje tjetër për të fituar para në internet është përdorimi i një rrjeti njoftimi për shtyp, domethënë një agjenci reklamimi në internet që do të dërgojë njoftime te vizitorët e faqes suaj të internetit për tu regjistruar për njoftime shtytëse, dhe që do të dërgojë reklama përmes këtyre njoftimeve push.

Regjistrimi në këto rrjete është falas, dhe mund të presësh një mesatare prej $ 0,5 për një mijë reklamë njoftimi për shtyp, të dërguar me reklama vendase të PropellerAds, ose rreth 0.3 $ për një mijë njoftim pushimi të dërguar me shërbimin SendPulse, të dyja janë mirë për tu zbatuar me lehtësi rrjet që do të menaxhojë automatikisht të gjitha reklamat e njoftimit të shtytjes në emrin tuaj.

Shërbimi SendPulse
PropellerAds reklama vendase

Cilat janë programet më të mira të lidhjeve partnere?

Nuk është e thjeshtë të zgjidhni një program të vetëm lidhjesh, pasi ato varen shumë nga përmbajtja e faqes tuaj.

Një program lidhjesh do t'ju lejojë të zgjidhni lidhje që do të përfshini në përmbajtjen tuaj, dhe këto lidhje do të çojnë në një faqe interneti që shet këtë produkt.

Nëse vizitori blen produktin nga programi i lidhjeve partnere, ju merrni një komision në varësi të produktit dhe partnerit, por zakonisht rreth disa përqind.

Sidoqoftë, lehtë mund të gjesh të gjitha llojet e produkteve partnere për të promovuar në programin e bashkëpunëtorit Amazon OneLink, ose në programin e lidhjeve të bashkëpunëtorëve CJ.

Nëse dëshironi të rritni të ardhurat tuaja, një ide e mirë është të regjistroheni në një program më të specializuar të lidhjeve partnere dhe të promovoni produktet e tyre të sakta.

Programet më të mira të bashkëpunimit me WordPress janë:

 • Programi i Filialit TravelPayouts për të gjitha llojet e produkteve të lidhura me udhëtimin: rishitje të fluturimeve, prenotime hotelesh, marrje me qira të makinave, prenotim aktivitetesh, dhe më shumë,

 • Sistemi i ndërmjetësimit Ezoic për reklamimin në Internet duke ndihmuar botuesit e tjerë në internet për të fituar para në internet,

 • Shërbimi RusVPN duke ndihmuar vizitorët që zgjedhin një VPN për të vendosur një qasje private në internet dhe për shembull konfigurimin e VPN në një celular, duke marrë një VPN për udhëtime ose një VPN për përdorim biznesi,

 • TransferWise llogari bankare virtuale për të ndihmuar vizitorët tuaj ndërkombëtarë për të transferuar para jashtë vendit pa shpenzuar për tarifat e konvertimit bankar,

 • Kartela PayOneer për tu paguar nga rrjeti më i mirë i shkëmbimit të reklamave dhe filloni të punoni si Freelancer.

 • Thirrni programin e markës globale ambasadore Bikini Luxe për të promovuar të gjitha llojet e veshjeve, dhe veçanërisht veshjet e grave në plazh.

Këto janë vetëm disa shembuj të mirë të programit të lidhjeve partnere që paguajnë me kohë dhe të besueshme - ka shumë më tepër, dhe disa prej tyre mund të përshtaten në mënyrë të përkryer për kamare tuaj specifike.

Bashkëpunëtori Amazon OneLink
Programi i Filialit CJ
Filialet e TravelPayouts
Shërbimi RusVPN
hyrje në internet private
VPN për udhëtim
VPN në një celular
zgjedhja e një VPN
VPN për përdorim biznesi
TransferWise llogari bankare virtuale
transferimi i parave jashtë vendit
Kartelë PayOneer
Sistemi i ndërmjetësimit Ezoik

A është fillimi i një biznesi që lëshon një ide të mirë?

Ideja e fillimit të një biznesi dropshipping është mënyra më e mirë për të shitur produkte pa pasur nevojë të menaxhoni fizikisht ndonjë aksion.

Në thelb, ju do të promovoni produkte, do të menaxhoni shitjet, por në vend që t'i keni produktet fizikisht në inventarin tuaj, do t'i porosisni ato tek prodhuesi / distributori, dhe t'i kërkoni që t'i dorëzojë ato direkt tek blerësi.

Gjatë procesit, ju sigurisht që do të merrni një diferencë duke shitur tek përdoruesi përfundimtar për një çmim më të lartë se ai i propozuar nga shpërndarësi.

Për ta bërë këtë, ka disa mënyra, më e lehtë është të instaloni një Dyqan online PrestaShop, dhe ta lidhni atë me WordPress-in tuaj: rrëmbeni vizitorët duke shkruar artikuj të shkëlqyeshëm për produktet tuaja të shitura në dyqanin tuaj online PrestaShop, që ata do të blejnë direkt nga ju, dhe shpërndani ato përmes një lidhjeje të modulit Shopify, fillimi i një biznesi dropshipping mund të jetë i lehtë!

Për ta bërë këtë, filloni duke instaluar PrestaShop në web-in tuaj më të mirë të lirë si psh hosth hosting, EX2 hosting ose A2hosting që përfshin një emër specifik domain për dyqanin tuaj online, ose një nënfushë nëse domeni juaj është tashmë i okupuar nga blogu juaj.

Pastaj, ndryshoni URL-në bazë të PrestaShop për të përputhet me dosjen e instalimit dhe sigurohuni që të vendosni një URL miqësore të PrestaShop SEO për produktet që do të shtoni.

Gjeni modulin Shopify, instaloni modulin PrestaShop me dorë, regjistrohuni për modulin Shopify dhe gjeni produktet përkatëse.

Një mënyrë e mirë për të shitur më shumë, është të vendosni çmim më të lartë standard, dhe të krijoni zbritje në PrestaShop për të tërhequr më shumë blerës.

Më në fund, mos harroni të gjurmoni të gjithë këtë aktivitet duke instaluar modulin e ndjekjes së Google Analytics të PrestaShop, dhe të bëni online me të dy një blog WordPress dhe një Dyqan online PrestaShop!

ndryshoni URL bazën e PrestaShop
URL miqësore e PrestaShop SEO
instaloni modulin PrestaShop me dorë
Modul i blerjeve
krijoni zbritje në PrestaShop
Moduli i ndjekjes së Google Analytics nga PrestaShop
Dyqan online PrestaShop

Sa të ardhura nga reklama bën Youtube?

Pagesa e reklamave në Youtube është një nga niveli më i ulët që mund të marrësh për shikim kur fiton para në internet pasi ato janë aq të ulëta sa rreth 1000 dollarë për një milion shikime në video, dhe krijimi i një videoje kërkon youtubers profesionistë mesatarisht tre javë.

Sa të ardhura nga reklama bën Youtube? $1 per 1000 video views
Kanali Vilebrequin Youtube
Të larguar nga puna ime për shkak të YouTube (nuk është shaka) - Vilebrequin

Kjo bën që Youtubers të fitojë në të vërtetë shumë pak nga vetë reklamat - ata fitojnë para në internet me programet e anëtarëve dhe vendosjen e produkteve më shumë sesa pagesa e reklamave në Youtube, të cilat janë goxha të ulëta, vetëm pak më shumë se 100 € për 200000 shikime në video.

Marrja e parave nga pagesa e reklamave në Youtube është mjaft e vështirë, dhe kërkon shumë punë, talent dhe investime, pasi do t'ju duhet një material i shtrenjtë me cilësi, për të qenë në gjendje të krijoni video që kanë një nivel mjaft të mirë për të tërhequr miliona shikues , duke mos përmendur që konkursi është goxha i ashpër në Youtube. Shansi juaj më i mirë është të gjeni një vend dhe t'i përmbaheni asaj.

A mund të fitoni ende para në YouTube?

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment