Prestadyqan si të krijoni kodet e zbritjes dhe kuponave (përqindja, shuma fikse, ...)

Prestadyqan si të krijoni kodet e zbritjes dhe kuponave (përqindja, shuma fikse, ...) [Shqiptar]

Prestadyqan si të krijoni kodet zbritje dhe kuponash

Krijimi i një kodi për zbritje të përqindjes, që do të thotë që klienti hyn në një varg karakterësh të veçantë në fund të procesit të rendit dhe merr zbritje ABC në porosinë e tij, është shumë e lehtë - dhe është edhe një funksionalitet standard i Prestadyqan, Version 1.6.

Shih më shumë detaje në dokumentacionin Online të Prestadyqan

Hapi 1: krijoni rregull të karrocave

Për të krijuar një kod zbritje, në panelin e administrimit, shkoni te Rregullat e Çmimeve => Rregullat e Shportave

Atje, klikoni Shto rregullin e karrierës së re:

Hapi 2: futni detajet e zbritjes

Në skedën INFORMAT, futni detajet e zbritjes: emrin, përshkrimin dhe kodin që dëshironi të përdorni, ose përdorni butonin Generate për të krijuar një kod të krijuar rastësisht nga Prestadyqan.

Hapi 3: konfiguroni zbritje

Në skedën KUSHTET, jepni kushtet tuaja specifike (nëse keni): përzgjedhjen e konsumatorëve, rangun e datave, shumën e porosisë, numrin e kuponave, ...

Në skedën ACTIONS, zgjidhni se si zbritja juaj do të funksionojë. Për shembull, për të aplikuar 15% për të gjitha urdhrat që përdorin kuponin, zgjidhni Aplikoni një zbritje => Përqindje (%) dhe futni 15 në fushën Vlera.

Hapi 4: Ruaj rregullin e karrocës

Ruaj rregullin e Shportës tënde dhe shikoni se u krijua me sukses në listën e rregullave të karrocave.

Hapi 5: testoni kodin kupon

Ju mund ta shihni atë duke punuar duke krijuar një urdhër dhe duke futur kodin kupon në fushën VOUCHERS. Vlerat e karrocave do të rillogariten automatikisht.

Gjej mansheta me stil në faqen e internetit Mâle raffiné.

Mashkull raffiné, www.maleraffine.com: mansheta me stil

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.