PrestaShop instaloni modulin manualisht

PrestaShop instaloni modulin manualisht - Shqiptar

Si ta instaloni modulin në PrestaShop

Mund të jetë e vështirë të instaloni një modul në PrestaShop, veçanërisht për fillestarët, pasi që moduli i instalimit nuk është i automatizuar plotësisht, siç mund të përdoret për të parë në WordPress ose në sisteme të tjera të menaxhimit të përmbajtjeve online.

Procesi është i mëposhtëm:

  • Shkarkoni skedarin e modulit në kompjuterin tuaj lokal,

  • Ngarko modulin në instalimin PrestaShop,

  • Instaloni modulin për dyqanin.

Moduli i instalimit të PrestaShop

Për të filluar, shkoni te faqja e administratorit të PrestaShop-it, dhe identifikohuni jo vetëm në administratë, por në llogarinë PrestaShop në seksionin Modulet dhe Shërbimet.

Tani, pasi të jeni identifikuar, klikoni mbi Add a module të ri, në këndin e sipërm të djathtë të ekranit.

Do t'ju dërgojë në faqet e internetit të moduleve të PrestaShop, ku mund të gjeni module të lira dhe të paguara për dyqanin tuaj online.

Për shembull, moduli i Google Analytics është i lirë, dhe ne do ta instalojmë në atë shembull.

Reparti i moduleve falas të PrestaShop

Sapo të gjendet moduli, përsëri është e nevojshme të regjistroheni në faqen e internetit për të qenë në gjendje ta shkarkoni modulin, edhe pse jeni regjistruar tashmë në faqen e internetit PrestaShop.

Modulet falas të PrestaShop

Pasi të keni hyrë në sistem, është e mundur të shkarkoni falas modulin - në rast se moduli ka një tarifë, ka shumë të ngjarë që të paguajë së pari atë.

Ndërfaqja do të ofrojë për të zgjedhur versionin PrestaShop, pasi moduli i shkarkueshëm i modulit mund të jetë i ndryshëm në varësi të versionit.

Tani që skedari i modulit është shkarkuar në nivel lokal, kthehu te faqja e administratës PrestaShop, në Modulet dhe shërbimet, dhe shkoni në listën e moduleve, ku është e mundur të shtoni një modul të ri.

Ju do të nxitet për të zgjedhur skedarin në kompjuterin tuaj, thjesht gjeni më shumë gjasa në dosjen tuaj të shkarkimeve.

PrestaShop instaloni modulin manualisht

Dosja e përzgjedhur në kompjuter, tani është e mundur të ngarkoni modulin në instalimin PrestaShop, i cili pastaj do ta shtojë atë në listën e moduleve në dispozicion për atë dyqan të veçantë.

Sapo moduli të jetë ngarkuar në PrestaShop, nuk është ende gati për përdorim. Tani për tani, ajo është shtuar vetëm në listën e moduleve në dispozicion, dhe tani është e nevojshme për ta gjetur atë në listën e moduleve.

Përdorni fushën e kërkimit për të kërkuar modulin që dëshironi të instaloni.

Tani që e keni gjetur modulin tuaj në listën e moduleve në dispozicion për këtë dyqan, mund të klikoni mbi instalimin për ta instaluar në dyqanin tuaj online dhe të luani me të.

Problem Përshkrimi

Modulet e lira të PrestaShop, si ta instaloni modulin në PrestaShop, PrestaShop instaloni modulin manualisht, PrestaShop si ta instaloni një modul.

PrestaShop instaloni modulin manualisht

Thjesht ndiqni këto hapa për të instaluar një modul me dorë në PrestaShop:

- shkarkoni modulin e arkivit për ta instaluar dhe ta zmadhoni atë në kompjuterin tuaj,

- me një softuer FTP si FileZilla, ngarkoni dosjen e unzipped në dosjen / modules PrestaShop,

- në panelin e administrimit të faqes së PrestaShop, shkoni tek zyrat e prapambetura> module,

- gjeni modulin e ri> instaloni,

- gjeni përsëri modulin e ri> konfiguroni, dhe testoni modulin për të parë nëse instalimi manual ka funksionuar.

PrestaShop instaloni modulin manualisht
shkarko pa pagesë module prestashop

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment