Prestashop SEO optimization URL

URL PrestaShop SEO miqësore

Pas krijimit të dyqanit tuaj, mund të keni URL miqësore, që do të thotë lidhje të lexueshme me përmbajtjen tuaj, për Prestashop 1.5 dhe 1.6.

URL e parazgjedhur jo e lexueshme: http://www.maleraffine.com/index.php?id_product=8&controller=product

URL e lexueshme miqësore: http://www.maleraffine.com/cufflinks/8-cufflinks-pillars.html

Me pak fjalë: shkoni te faqja e administratorit dhe aktivizoni opsionin "URL miqësore" në menunë "SEO & URLs".

Si të bëni SEO për faqen tuaj te internetit

Për ta bërë këtë, hyni në faqen e administratorit Prestashop.

Shko në menynë Preferences> SEO & URLs.

Prej atje, shkoni poshtë në seksionin "SET UP URLS", do të shihni opsionin "URL miqësore" të caktuar në JO.

PrestaShop SEO optimization

Kliko YES dhe Ruaj ndryshimet tuaja.

Duhet ta shihni mesazhin e konfirmimit.

Tani, kthehu te faqja juaj Prestashop (kliko mbi logon në pjesën e sipërme të majtë, ose thjesht futni manualisht URL-në e rrënjës, në shembullin http://www.maleraffine.com) dhe klikoni në çdo produkt - ju duhet të shihni ndryshim në URL.

Mâle raffiné dyqan online

Problem Përshkrimi

Si të bëni SEO për faqen tuaj te internetit, PrestaShop SEO URL miqësore, PrestaShop SEO optimization.

Artikuj të ngjashëm


Comments (1)

Prestashop 1.6 change shop base URL | Yoann Bierling, 2018-11-05
[…] short : go to the database, in the [tables prefix]shop_url, and update the values – try disabling / re-enabling the Friendly URL if it didn’t […]

Lini një koment