cPanel ridrejton një emër virtual fushë në një URL tjetërRidrejtoni një domen në një URL tjetër

Në cPanel, ridrejtimi i një emri fushë në një tjetër është mjaft i lehtë! Shikoni më poshtë një shembull të plotë për një ridrejtim të të gjitha kërkesave nga lifetravelsv.com të fushë-it virtual (të regjistruar në GoDaddy.com) në domenin e internetit wcifly.com, të dy të hostuar në ex2 hosting.

Operacioni është pak më ndryshe sesa ridrejtimi i një faqe në internet në një faqe tjetër, pasi në këtë rast, domeni virtual nuk ka përmbajtje dhe është vetëm një emër fushëi, i blerë në një ankand në GoDaddy.com.

Shtoni një domen të ri

Duke filluar për listën e domenit në menunë Addon Domains, gjeni fushëin e saktë dhe klikoni në Menaxhimi i Rirregullimit.

Nëse emri i fushë nuk është shtuar ende si një fushë shtesë në listën tuaj të domeneve dytësore, atëherë filloni duke e shtuar atë. Klikoni në butonin shto fushë dhe vendosni URL-në e fushë shtoni në.

Ju pastaj mund ta zgjidhni atë dhe të klikoni në lidhjen lidhur me menaxhimin e ridrejtimit.

Ndryshoni ridrejtimin e fushë shtesë

Aty, thjesht shtoni URL-në e faqes në të cilën ky fushë duhet të ridrejtohet.

Vini re që ju mund të përdorni ose një emër të thjeshtë fushë, një URL të plotë duke përfshirë një nënfushë, ose madje të përfshini një shprehje të rregullt e cila mund të jetë e ngjashme me një kartelë Excel për të përfshirë vlerat specifike të fushë.

Nuk është e mundur të përdorni një adresë IP në vend të një emri fushë në këtë fazë.

Pasi të kryhet operacioni, duhet të shfaqet një mesazh konfirmimi dhe të konfirmojë suksesin e operacionit, duke ridrejtuar emrin e fushë virtual në një URL tjetër.

Rediction fushë shtoni në në një URL tjetër

Dhe kjo eshte ! Tani, kur qaseni në fushë lifetravelsv.com, kërkesa ridrejtohet automatikisht në domenin tjetër wcifly.com.

Ndryshimi është i menjëhershëm, dhe ju duhet të jeni në gjendje të provoni drejtpërdrejt.
shtoni në,  ⏧ administratë,  ⏧ cPanel,  ⏧ fushë,  ⏧ GoDaddy,  ⏧ Ridrejtimi,  ⏧ URL,  ⏧ wcifly.com,  ⏧ web,  ⏧ Faqja e internetit

Comments (1)

 2021-01-09 -  Alisha Ross
Unë jam vërtet mirënjohës për mbajtësin e kësaj faqe në internet i cili ka ndarë këtë paragraf të shkëlqyeshëm në këtë vend.

Lini një koment