Aktivizo ose çaktivizo përshtypjet e faqes në Facebook

Aktivizo ose çaktivizo përshtypjet e faqes në Facebook [Shqiptar]

Si të aktivizoni përmbledhjet në faqen e Facebook

Sipas parazgjedhjes, vizitat e vizitorëve në faqen e biznesit të Facebook nuk aktivizohen. Për të aktivizuar ose çaktivizuar ato, shkoni te Settings> Templates dhe Tabs> Add a Tab> Shqyrtime.

Cilësimet e faqes së biznesit në Facebook

Filloni duke hapur një faqe biznesi për të cilën jeni administrator, ose të paktën Editor. Nëse nuk keni rolin e duhur, kërkoni administratorin tuaj që t'ju japë një nivel të mjaftueshëm aksesi.

Rrjeti social Facebook

Në menynë e cilësimeve, hapni seksionin Templates dhe tabs.

Sapo të shihni seksionin e skedarëve dhe tabelave, mund të shihni të gjitha skedat që janë shfaqur tashmë në faqen e biznesit, për shembull komentet, fotografitë, videot, rreth ...

Aktivizo përshtypjet e faqes në Facebook

Shto skedën e shqyrtimit në mënyrë që të aktivizosh komentet e faqeve të biznesit për faqen e biznesit të Facebook.

Tani që skeda është shtuar në listën e tabelave në dispozicion për faqen e biznesit, hyn cilësimet e tij duke klikuar në butonin Cilësimet pranë tij.

Hiq komentet nga Facebook

Është në këtë meny që mund t'i aktivizosh komentet e faqeve të biznesit ose të çaktivizosh komentet e faqeve të biznesit.

Për ta aktivizuar ose çaktivizuar, rrëshqisni butonin përkatës në seksionin e rishikimeve të shfaqjeve.

Kjo lejon shembull për ta fikur kur jeni në dijeni se disa konkurrent, klient i pakënaqur ose spamues së shpejti do të shkruajnë komente të këqija.

Është gjithashtu këtu që ju mund t'i lejoni klientët tuaj të shkruajnë komente në faqen tuaj të biznesit.

Shqyrtime në Facebook

Shko te faqja jote ose drejtpërdrejt në linkun e rishikimeve të faqeve që u gjenerua në cilësimet e kritikave, për të shkuar te faqja e rishikimeve për biznesin tënd.

Si të shtoni rishikime në faqen e Facebook

Përveç kësaj, kur shkon në faqen e biznesit, rezultati i vlerësimeve do të shfaqet në anën e faqes.

Ku mund të FLY? Në Facebook
Ku mund të FLY? Frymëzim udhëtimi dhe prenotim

Problem Përshkrimi

Si të hiqni rishikimet nga faqja e Facebook, si të shtoni rishikime në faqen e Facebook, si të shtoni rishikimin në faqen e Facebook, si të shtoni opsionin e rishikimit në faqen e Facebook, si të çaktivizoni rishikimet në faqen e Facebook, si t'i ndizni shqyrtimet në faqen e Facebook , mund ta heq komente nga faqja ime në Facebook.

Si të hiqni komente nga Facebook

Nuk është e mundur të fshihen komente nga një faqe e biznesit në Facebook. Mundësia e vetme është çaktivizimi i shfaqjes së rishikimeve në faqe, ose krijimi i një faqe të re.

Por në rastin e krijimit të një faqeje të re, shumë gjëra do të humbasin.

Si të merrni komente në faqen e Facebook

Për të marrë komente në faqen e Facebook, alternativa më e mirë është të gjesh klientë dhe të kërkosh nga ata që të shqyrtojnë faqen tënde pas përdorimit të shërbimeve tuaja.

Duke dhënë një shërbim jashtëzakonisht të mirë, përdoruesit do të japin një përmbledhje të mirë vetvetiu.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment