Lidhjet që mungojnë në WordPress Polylang

Lidhjet që mungojnë në WordPress Polylang - Shqiptar

Polylang mungon lidhjet gjuhësore

Kur menaxhoni një blog shumëgjuh WordPress dhe keni postime në disa gjuhë, mund të ndodhë që disa postime që janë përkthyer nuk janë të lidhura mes njëri-tjetrit, me plugin PolyLang.

Shtojca e WordPress Polylang

Shih më poshtë shembullin, ky version polak i botuar i një postimi nuk lidhet me asnjë gjuhë tjetër, mungojnë lidhjet e gjuhës.

Në listën e postimeve, është e qartë që versionet polake dhe spanjolle të këtij posti nuk janë të lidhura, pasi që opsioni për të krijuar një post në këto gjuhë është i disponueshëm.

Zgjidh një nga postimet dhe shkoni për ta redaktuar.

Polylang duke shtuar lidhje gjuhësore

Atje, në anën e djathtë, në seksionin e gjuhëve, filloni të kërkoni versionin e lokalizuar të postës me disa fjalë kyçe dhe zgjidhni versionin e duhur.

Bëni atë për çdo gjuhë në të cilën postimi është përkthyer tashmë.

Dhe mos harroni të shtypni butonin e përditësimit në seksionin e publikimit:

Lidhjet gjuhësore të WordPress Polylang mbrapa

Në menunë e të gjitha postimeve, tani është e dukshme se përkthimet janë të lidhura me gjuhët e tjera.

Dhe kur shfaqet posti, zgjedhja e gjuhës është tani në dispozicion!

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment