Wordpress sitemap XML lista sitelinks SEO

Wordpress merrni të gjitha faqet

Në mënyrë që të merrni listën e lidhjeve nga faqet e internetit të WordPress-it - të cilat mund të keni nevojë për shembull për të marrë të gjitha lidhjet nga një faqe interneti për ta ndarë atë, ose për të krijuar një listë ose faqe të ridrejtimit pas një URL të faqes së ndryshimit të WordPress-it, instaloni plugin All In One Paketa SEO.

Shikoni WordPress si të instaloni një shtojcë nëse nuk jeni të sigurt se si të vazhdoni.

Sitemap XML Wordpress plugin

Nga ndërfaqja e administratës, shkoni në menunë "Të gjitha në një SEO> XML Sitemap për të marrë të gjitha lidhjet dhe klikoni mbi Update Sitemaps >> dhe, pasi të gjitha, është e hapur për të parë lidhjen tuaj në sitemap.

Si të krijoni sitemap XML

Ju mund të shihni këtu sitemap tuaj, dhënë bukur nga shfletuesi.

Një sitemap është lista e të gjitha lidhjeve në faqen tuaj, prandaj zgjidhni të gjitha me CTRL-A, dhe kopjoni atë në clipboard me CTRL-C.

Lista e lidhjeve të Wordpress

Ngjiteni në një fletë Excel për shembull. Siç mund ta shikoni, lista e lidhjeve do të ketë nevojë për një punë të vogël për t'u përdorur

Zgjidh 7 linjat e para të lidhjeve wp, dhe fshijini ato:

Ju pastaj mund të shtoni një filtër për të luajtur me të dhënat tuaja që përmbajnë të gjitha lidhjet e faqes së brendshme, siç parashikohet nga shtojca XML e Sitemap XML.

... dhe filtër si ju lutem!

Kjo listë tani mund të përdoret për të vazhduar me sitemap SEO XML, për të përmirësuar lidhjet e sitit SEO ose për të ridrejtuar faqen e WordPress në një URL tjetër, duke bërë një ridrejtim të duhur për të gjitha URL-të e renditura.

Në këtë rast, të gjitha lidhjet e brendshme të WordPress duhet të ridrejtohen në një të re, për t'u siguruar që asnjë SEO të mos humbasë. Në disa raste, mund të jetë e domosdoshme të bëhet URL sipas URL-së.

Wordpress sitemap XML plugin

Lidhjet e vendndodhjeve në WordPress, të quajtura gjithashtu sitemap, mund të krijohen duke përdorur një shtojcë SEO si Yoast plugin. Do të krijojë automatikisht lidhjen e vendndodhjes për WordPress.

Si të gjeni Wordpress sitemap.xml

Si të gjeni WordPress sitemap.xml? The WordPress sitelink can be access at website/sitemap.xml. The file is created automatically by plugins such as Yoast, which will create the WordPress sitelinks SEO sitemap file.

XML sitemap në Excel

Në Excel, hapni një sitemap XML duke përdorur zhvilluesin e menysë të fshehtë të shiritit> import> hapur sitemap.xml.

XML sitemap në Excel
Yoann
për Yoann
Yoann is an international business consultant. He helps businesses implementing their international projects, facilitating exchanges between various cultures, specialties, streams, and technologies. He thrives in designing, improving, adapting, innovating, and making solutions work, to satisfy clients. He created www.ybierling.com to share his expertise. He worked more than 10 years in international business development, global supply chain perfection, financial optimization, SAP ERP project deployment, and Web based business support for various industries, such as logistics, cosmetics, consumer goods, beauty care, or fashion, in more than 30 countries around the globe.
 

Comments (0)

Lini një koment