Kumaha carana ngajawab hiji ASUS laptop touchpad ditumpurkeun?

Kumaha carana ngajawab hiji touchpad ditumpurkeun dina ASUS ZenBook Sanggeus ditumpurkeun ku kasalahan anu touchpad ASUS ZenBook, kalawan impossibility ka réaktif eta ngagunakeun potong kompas keyboard, hijina solusi anu keur buka Windows setélan> alat> touchpad> diatur touchpad ka ON....
Maca deui

Notepad ++ randomize, diurutkeun garis acak

Ngagunakeun Notepad ++, éta pisan basajan mun randomize daptar garis, bade ti hiji daptar dikelompokeun ka hiji acak, sabab ditempo luhur. Jang ngalampahkeun kitu, pastikeun geus dipasang Python Script plugin - lamun henteu, tingali Notepad ++ install Python Script plugin kalawan plugin Manager. Urang lajeng bakal masang RandomizeLines.py pikeun Notepad ++ ti github....
Maca deui

Kumaha pikeun ngabandingkeun 2 CSV payil sareng MS Aksés

Ieu bisa lumangsung nepi ka ahir kalawan dua tabel béda, dina nu ngan hayang nyaho naon béda pasti, utamana lamun ngatur loba data. Kuring ngajukeun maneh cara basajan pikeun gancang meunang béda antara dua tabel - hijina bagian hésé mun geus meunang aranjeunna dina format katuhu!...
Maca deui

alamat Notepad ++ ekstrak email ti file téks

Gaduh file, contona hiji ékstraksi tina kotak surat anjeun, sarta rék nimba mung alamat email? Ngagunakeun Notepad ++ jeung ekspresi nu biasa basajan, éta geulis basajan. Tempo dihandap conto pinuh, atanapi, mun nyimpulkeun, buka file anjeun, make handap regexp pikeun manggihan alamat surélék, tambahkeun garis ngarecah sateuacan na sanggeus unggal sahijina, lajeng cirian garis ngandung alamat surélék tur pupus garis ditandaan....
Maca deui

Kumaha mareuman bewara Chrome kana Windows10?

Bewara Chrome bisa kalayan gampang jadi bangor on Windows10. Najan kitu, aya hiji cara gampang ngahurungkeun aranjeunna pareum, ku akang setélan> Setélan eusi> beja> blok. Tempo dihandap conto lengkep mareuman bewara Chrome kana Windows 10 - eta oge dunya mareuman bewara Facebook dina Chrome, sarta sagala ramatloka séjén atawa push iber yén geus diaktipkeun ku kasalahan, atawa henteu diperlukeun deui....
Maca deui

Kumaha carana nambahan deui nu Notepad ++ leungit manajer plugin?

Kumaha carana install Notepad tambah tambah leungit manajer plugin Dina versi panganyarna tina Notepad ++, anu manajer plugin teu hadir sacara standar deui. Pikeun nambahkeun éta deui, perlu masang nppPluginManager plugin anu sabenerna bakal ngaganti manajer plugin, sarta ngidinan neangan, install, update na ngahapus Notepad ++ plugins....
Maca deui

Kumaha layar catetan Windows haratis kalawan PowerPoint?

Maksudna katuhu, anjeun baca ogé - lamun gaduh Microsoft PowerPoint dipasang dina komputer anjeun, anjeun ayeuna bisa layar catetan haratis desktop Windows anjeun, sareng kualitas pohara alus. Mun hiji presentasi PowerPoint nyaeta on mode presentasi, anjeun tiasa ngahurungkeun presentasi PowerPoint kana video, sarta disebutkeun, Anjeun tiasa ngaktipkeun nanaon dina komputer kana video, cukup ku mibanda eta keur ditingalikeun dina layar, sarta kaasup ngadaptar mikropon Anjeun....
Maca deui

Kumaha carana ngarobah Windows asosiasi 10 file?

Lamun muka hiji tipe file dina Windows Explorer, jeung ngabogaan eta dibuka dina program sejen ti hiji Anjeun hoyong, leyuran nyaéta robahna asosiasi file Windows 10 pikeun jenis ieu koropak, dumasar kana extension file....
Maca deui

LibreOffice meunang kelir deui di ékspor PDF

Kusabab OpenOffice [1] dipindahkeun ka LibreOffice [2], konsekuensi langsung tina Sun Microsystems meuli ku Oracle [3], sababaraha béda bisa geus ngarasa, iwal robah ngaran. Salah sahijina, dina versi LibreOffice kuring (sabenerna 3.3.3), miboga dampak hususna dina kuring: ékspor PDF kuring éta sacara sistematis hideung bodas....
Maca deui

MSOutlook ngarobah Unit cuaca

Cuaca dina kalénder Outlook dipintonkeun dina Unit salah, Celsius C ° tinimbang Fahrenheit F °, atawa tibalik nu, Fahrenheit F ° tinimbang Celsius C ː? Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobah unit cuaca ditingal dina MSOutlook ti Celsius ka Fahrenheit, atanapi ti Fahrenheit ka Celsius ku akang di File menu> Pilihan> Calendar> pilih Unit cuaca pikeun nembongkeun....
Maca deui

Ubuntu install Gnome desktop

Anjeun ngan ditingkatkeun Ubuntu anjeun 11,04 [1], sarta henteu resep antarbeungeut desktop Talagasari anyar (Gbr 1), sangkan anjeun hoyong meunang deui ka alus Gnome salah heubeul (Gbr 2), pikeun meunangkeun deui applets anjeun sarta hal lianna. Atawa meureun anjeun teu yakin pikeun moment lamun kedah ningkatkeun Ubuntu anjeun atanapi henteu....
Maca deui

teu bisa muka 32 bit plugin Notepad ++

Gaduhan dipasang Notepad ++ jeung Windows 10 aktip toko, éta dipasang sacara standar versi 64 bit. Ieu teu jadi masalah, dugi I diusahakeun Bandingkeun dua file téks kalawan Notepad ++ jeung urutan daptar a jeung cabut duplikat, nu duanana merlukeun versi 32 bit Notepad ++ keur jalan....
Maca deui

Notepad ++ dipiceun duplikat garis tur diurutkeun

Anjeun gaduh daftar dibikeun, sarta rék dipiceun duplikat, gancang sarta gampang? Salah sahiji solusi mungkin, haratis tur éféktif, nya ngagunakeun Notepad ++ [1], pangropéa téksu bébas, tapi, dina luhureun éta, éta lampu, sarta nawarkeun loba fungsi metot....
Maca deui

Notepad ++ file kabuka dina jandela nu anyar

Anjeun bisa geus noticed, Notepad ++ henteu nawiskeun pilihan pikeun muka jandela nu anyar, sarta muka kabeh file dina hiji sarua. Pami hoyong muka jandela anyar, nu anjeun gé diidinan muka file / jieun file anyar tab / sered tur teundeun dibuka, saukur nempatkeun kursor anjeun dina ngaran tab payil nu Anjeun hoyong buka dina jandela anyar, klik tur nyimpen tombol mouse dipencet, sered beurit kaluar tina Notepad ++ jandela, leupaskeun tombol mouse - sarta voilà!...
Maca deui

Nempelkeun CSV kana Excel

Salinan pasting CSV (koma Nilai Leupas) nyaéta geulis gampang dina Microsoft Excel! Dina pondok: nganggo Data> téks kana pilihan Kolom. Dimimitian ku hiji file CSV, kawas hiji di handap, muka deui di Excel ku ngagunakeun standar file lawang Excel, maké potong kompas keyboard Ctrl + O, atawa ku muka eta dina Windows Explorer kalawan clic katuhu jeung Pilihan Buka kalawan Excel 2010 / Excel 2013 / Excel 2016, gumantung kana versi nu geus dipasang....
Maca deui

Hilap Windows 10 sandi henteu disk

Sidik diblokir, PIN teu bisa dipake deui, sandi poho, teu bisa retrive rekening Microsoft, tur euweuh sambungan WiFi? Tempo dihandap cara pikeun ngajawab eta tanpa needing a disk reset - saukur nyolok telepon kalayan USB, babagi sambungan internét jeung ngareset poho Windows 10 sandi!...
Maca deui

Bluetooth dipasangkeun tapi teu disambungkeun Windows 10

headphone Bluetooth dipasangkeun tapi teu disambungkeun Windows 10 Ieu bisa lumangsung yen alat Bluetooth, kayaning headset, nu saméméhna geus dipasangkeun jeung nyambung dina instalasi Windows, nyaeta dumadakan bisa sambungkeun, tungtung nepi ku spiker Bluetooth dipasangkeun tapi teu sora. Aya sababaraha kamungkinan alesan mun kieu, sarta sababaraha solusi nu kudu ngidinan Anjeun pikeun sambungkeun alat Anjeun....
Maca deui

Windows pilarian acara jalur pinuh

Nalika ngajalankeun hiji pilarian dina Windows ngajajah jandela, éta bisa jadi metot pikeun nempo lokasi file dina hasil. Ieu teu ditampilkeun sacara standar - kumaha oge, aya mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun ngalakukeun hal eta, ku mintonkeun wagel teang salaku daptar, tur nambahkeun jalur folder pinuh dina kolom ditampilkeun....
Maca deui

Notepad ++ install plugin Python Script jeung plugin Manajer

Dina raraga bisa ngajalankeun loba Aksara metot (tingali Notepad ++ randomize, garis diurutkeun acak), ditulis dina basa Python dina Notepad ++, Anjeun kudu masang Python Scriptplugin. Anjeun tiasa boh download tur masangkeunana sacara manual, atawa masang eta otomatis jeung Manager plugin, nu bisa manggihan di menu plugins => plugin Manajer => Tembongkeun plugin Manajer...
Maca deui

nilai Master Excel vlookup - Kumaha mun ngalakukeun vlookup

Nalika nerapkeun vlookup on béréndélan tina sumber béda, anjeun bisa kalayan gampang mungkas nepi teu keur sanggup cocog nilai. conto has: ekstrak SAP dibandingkeun file téks lokal anjeun, daftar Excel dibandingkeun hiji ekstrak SAP, daftar Excel dibandingkeun daptar téks, ......
Maca deui

Windows pilarian téks dina file jeung polder sareng Notepad ++

Salah sahiji loba abilities mangpaat tina Notepad ++, nyaeta neangan sababaraha file téks pikeun string téks na manggihan di file jeung polder - kaasup subfolder na jandéla disumputkeun file jeung polder - komo pikeun manggihan tur ngaganti dina Notepad téks pilarian ieu sadayana payel....
Maca deui

kajadian anu lumangsungna count Excel

Gaduh daptar nilai, jeung hayang nyaho sabaraha kali unggal éntri unik diulang? Tempo dihandap dua cara pikeun ngalakukeun hal eta: make tabel pangsi jeung cacah Jumlah kajadian anu lumangsungna, atawa cacah sabaraha kali nilai nembongan dina kolom Excel kalayan fungsi builtin....
Maca deui

Lotus Catetan kasalahan ieu encountered nalika muka jandela hiji

Lotus Catetan kasalahan ieu encountered nalika muka jandela hiji Ulah reboot komputer! Kabéh geus maneh mun geus nepi nungtungan proses ntaskldr.exe. Ieu tiasa lumangsung lamun teuas nutup Lotus Catetan, contona ku terminating prosésna, atawa nanyakeun Windows ngalakukeun hal eta mun program nu teu ngajawab, anjeun ujug muka masalah ieu di Lotus Catetan hareup ngamimitian....
Maca deui

Scribus tutorial nambahkeun hyperlink kana PDF

Ngagunakeun Scribus software bébas, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun hyperlink dina luhureun gambar naon, sarta ékspor ka format PDF. Nalika digawé dina hiji dokumén, bakal dinya janten dokumen vectorial, hiji poster citak, atawa ngan saukur hiji gambar JPEG, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun on luhur sagala bagian tina gambar, a annotation link, atawa hyperlink a, nu bakal dipintonkeun di hiji PDF interaktif salaku aréa clickable, anjog ka lawang hyperlink....
Maca deui

Notepad ++ salinan kalawan pormat

Téks pormat dina Notepad ++ bisa ditiron ka clipboard atanapi diékspor maké menu plugins> NppExport> Ékspor mun RTF atanapi Ékspor mun HTML. Sakali diékspor, téks diformat ku panyorot rumpaka na bisa pasted dina aplikasi sejenna, kayaning LibreOffice, Microsoft Word, atawa pos WordPress....
Maca deui

supir MS Aksés Oracle ODBC

Mun anjeun kantos diusahakeun pikeun meunangkeun data tina hiji méja Oracle dina MS Aksés, anjeun bisa geus ngalaman kasalahan "Run-waktos kasalahan 3184:. Teu bisa ngaéksekusi query; teu bisa manggihan tabel numbu [IBM] [System i Aksés ODBC Supir] [ DB2 pikeun i5 / OS] SQL0204 -. Table di DB Ngaran tipe * file teu kapendak (# -204) "(Gbr 1)....
Maca deui

Kumaha pikeun ngarekam layar dina Windows 10 haratis

Aya sababaraha cara pikeun ngarekam layar haratis dina Windows 10, boh ngagunakeun diwangun dina Game layar recorder diaksés kalawan Windows + G, sarta nuturkeun kana parentah layar. Pilihan séjén nyaéta pikeun masang media pamuter VLC alus teuing, tur nganggo eta salaku recorder video layar bébas pikeun Windows 10 atawa versi Windows séjén on mana eta geus dipasang....
Maca deui