Notepad ++ ngabandingkeun payil

Notepad ++ ngabandingkeun payil

Bandingkeun dua payil sareng Notepad ++

Ieu sering kajadian, nalika anjeun kudu digawekeun ku loba data, mun peryogi kauninga béda antara dua sét data téks.

Hiji leyuran basajan uninga gancang lamun data diatur kasampak sapuk atawa henteu, atawa boga tinjauan garis béda, nyaéta ngagunakeun Notepad ++.

Anjeun oge kudu install Bandingkeun plugin. Jang ngalampahkeun kitu, balik kana SourceForge, tur ngundeur versi plugin panganyarna. Anjeun lajeng ngan kudu nimba arsip diundeur di folder instalasi Anjeun Notepad ++.

Lajeng, buka file 1st anjeun, sarta sadetik, maké Notepad ++, sarta nalika dua file rék ngabandingkeun bakal dua file panungtungan kabuka dina software, mimitian ngabandingkeun kalayan plugin => Bandingkeun => Bandingkeun, atawa potong kompas keyboard Alt + D.

dua payil Anjeun lajeng bakal, sanggeus processing, ditampilkeun ku béda ngaranna: garis dihapus (-) jeung garis ditambahkeun (+). Garis kapanggih dina duanana file bakal tetep ditampilkeun ku tukang bodas.

Notepad ++ ngabandingkeun dua XML

Ieu oge mungkin kalawan Notepad ++ pikeun ngabandingkeun payil XML. Kantun nuturkeun léngkah saméméhna, nu mangrupakeun Notepad ++ Bandingkeun plugin install, file XML kabuka dina Notepad tambah tambah, tur ngabandingkeun aranjeunna ngagunakeun menu Notepad ++ plugins Bandingkeun.

XML ngabandingkeun haratis dina Notepad ++ bakal dilakukeun instan, némbongkeun garis dihapus, anu garis ditambahkeun, téks dirobah dina garis sarua. Notepad tambah tambah meureun teh pangalusna XML redaktur sakumaha gawéna ogé salaku hiji formatter XML, sarta hébat XML redaktur jandéla 10.

Ieu cara ngédit file XML dina Notepad, tapi ogé kumaha carana simpen file XML dina Notepad.

file sample XML dipaké pikeun ngabandingkeun dua XML Notepad ++
Bandingkeun plugin for Notepad ++

Notepad ++ ngabandingkeun dua file

Akting salaku file hébat Bandingkeun alat, Anjeun ogé tiasa ngabandingkeun payil téks kalawan téks ieu ngabandingkeun Notepad ++ trik. Malah ngabandingkeun dua dokumén Kecap ku salinan pasting téks dina Notepad ++.

Bandingkeun dua file téks jeung Notepad plugin ngabandingkeun, nu geus dipaké pikeun ngabandingkeun 2 file dina Notepad ++ tur dibandingkeun file téks Notepad ++.

Kumaha ngabandingkeun dua file

Ngundeur Notepad ++ file Bandingkeun plugin tur masangkeunana, dina urutan nganggo Notepad nu tambah tambah ngabandingkeun plugin mun lampahkeun Notepad ++ Bandingkeun dua file téks.

ngabandingkeun dua file dina Notepad ++

Ieu cara nu mungkin pikeun ngabandingkeun eusi sagala jenis file.

The pamakéan utama pikeun ngabandingkeun dua file téks Notepad ++.

Tapi Notepad nu ngabandingkeun plugin ogé bisa dipaké ku pasting data ti berkas dina aplikasi, jeung maké Notepad nu ++ béda pikeun mintonkeun sadaya béda antara eusi payel.

Cara éta, Notepad ++ ngabandingkeun alat bisa mantuan mariksa béda antara sagala jenis file.

Bandingkeun XML dina Notepad ++

Bandingkeun dua file téks dina Notepad ++ pikeun ngabandingkeun payil XML, ku ngabogaan duanana tab kabuka, sarta maké menu nu plugins> Bandingkeun> Bandingkeun.

Ieu bakal ngahasilkeun duanana file keur ditingalikeun salah hareup kana sejen, bakal sagala Bedana kapanggih dina ngabandingkeun XML disorot.

Kumaha pariksa bédana antara dua file dina Notepad ++

Dina urutan pikeun ngabandingkeun payil dina Notepad ++, make plugin nu ngabandingkeun mariksa béda antara dua file, nu kudu dibuka jadi file téks, kayaning file XML, file HTML, payil CSV, atawa file téks lianna pikeun ngabandingkeun.

Kumaha carana install ngabandingkeun plugin for Notepad ++

Ngundeur panganyarna ngabandingkeun plugin ti SourceForge, sarta sari eta dina Notepad ++ plugin folder instalasi, biasana lokasina di "C: \ Program Payil (x86) \ Notepad ++ \ plugins", sarta ngabalikan Notepad ++ program pikeun ngabandingkeun dua file maké menu nu plugins> Bandingkeun > Bandingkeun.

NPP manajer plugin plugin

Kumaha ngabandingkeun dua dokumén Kecap dina Notepad ++

Ngabandingkeun dua file téks dina Windows 10 nyaéta geulis gampang jeung Notepad ++.

Pikeun ngabandingkeun dokumén Kecap téks, nyalin téks ti duanana dokumén dina tab béda tina Notepad ++ pangropéa téksu, sarta nganggo Notepad Ditambah Ditambah ngabandingkeun plugin pikeun ngabandingkeun teks.

Bedana kapanggih dina téks ti dokumén Kecap bakal gampang titik dina panganteur ngeunaan Notepad ++ némbongkeun béda antara payel.

Bandingkeun Dua Payil Maké Notepad ++

Install Bandingkeun plugin kalawan plugin Manajer

plugin nu ngabandingkeun oge sadia di plugin Manager.

Kumaha carana install ngabandingkeun Notepad plugin ++ kalawan manajer plugin? Kantun menu buka plugins> plugin manajer> acara plugin manajer> sadia> pilih Bandingkeun plugin> install.

Saatos plugin geus download na dipasang, ngabalikan Notepad ++, sarta eta bakal sadia dina menu plugins> ngabandingkeun.

Maca deui

artikel nu sarupa

komentar (8)

Moses Allen, 2018-08-19
Increíble, ¡ahora es mi turno de probar!
Jeannie Austin, 2018-08-19
Ecco come lo facciamo, bello saperlo
Woodrow Warren, 2018-08-19
A avut o mare ocazie de a citi aceste informații, să păstreze lucrarea bună
Katherine Hughes, 2018-08-19
ว้าวมันง่ายจริงๆที่จะลองตอนนี้
Jacqueline Richardson, 2018-08-19
Nie mogę uwierzyć, że w końcu znalazłem rozwiązanie, to był koszmar od dawna, teraz rozwiązany
Freezinger, 2018-08-19
それは私のためにうまくいったので、これ以上見る必要はありません
cargaderad, 2018-08-19
Geweldige site, ga alsjeblieft door
Jacu79, 2018-11-05
Dzięki przydało się :) Notepad ++ faktycznie jest super, ale tej funkcji nie znałem.

Ninggalkeun comment hiji