Lotus Catetan kasalahan ieu encountered nalika muka jandela hiji

Lotus Catetan kasalahan ieu encountered nalika muka jandela hiji

Lotus Catetan kasalahan ieu encountered nalika muka jandela hiji

Ulah reboot komputer! Kabéh geus maneh mun geus nepi nungtungan proses ntaskldr.exe.

Ieu tiasa lumangsung lamun teuas nutup Lotus Catetan, contona ku terminating prosésna, atawa nanyakeun Windows ngalakukeun hal eta mun program nu teu ngajawab, anjeun ujug muka masalah ieu di Lotus Catetan hareup ngamimitian.

Kantun buka Tugas Manajer Windows (ku mencét Ctrl + Shift + Esc, atawa ku mencét Ctrl + Alt + del => Mimitian Tugas Manager).

Aya, dina tab prosés, manggihan prosés nu disebut ntaskldr.exe (atawa nnotesmm.exe atanapi nlnotes.exe), sarta klik Prosés Ahir.

Sangkan méré konfirmasi deui yén anjeun rék tutup proses ieu ku ngaklik Prosés Ahir dina kotak konfirmasi.

Anjeun teras bisa muka Lotus Catetan deui tina menu Windows Mimitian atanapi sejen desktop link / URL ...

... sarta anjeun deui di Lotus Catetan Sandi Liwat jandéla!

Tempo rinci langkung lengkep ihwal Kasalahan IBM: 'Hiji kasalahan ieu encountered bari muka jandela' lamun launching Catetan

kasalahan Lotus Catetan

When encountering a kasalahan Lotus Catetan, and an action cannot be done, always start by trying to kill the LotusNotes process, by opening the Windows Task manager.

Lajeng, manggihan prosés ntaskldr.exe, klik katuhu dina eta, sarta pilih prosés tungtung.

Ieu bakal maéhan éta prosés Lotus Catetan, sarta ayeuna tiasa ngusahakeun ngabalikan aplikasi LotusNotes tur tingal lamun kasalahan éta lumangsung deui atanapi henteu.

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji