Outlook manggihan folder leungit dina hirarki folder

Outlook manggihan folder leungit dina hirarki folder

Kumaha carana manggihan hiji map leungit di Outlook

Ngagunakeun tab pilarian pilihan canggih, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan surelek ku eusi atawa ngirim, sarta ningali nu folder nu hirarki aranjeunna lokasina, ngagunakeun Outlook maju manggihan parabot.

email Outlook folder manggihan aya dina

Teuing gampang pikeun mindahkeun ku kasalahan folder a ti hirarki folder di Outlook tanpa noticing - na rada hese neangan eta deui.

Sanajan kitu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan eta deui, komo ningali dimana eta perenahna di hirarki nu - ku akang di Advanced manggihan, pilari surelek dina folder nu, muka salah sahiji surelek, sarta pilari posisi na dina hirarki.

Mimitian ku muka éta Advanced Teangan alat, sareng potong kompas Ctrl + shift + F.

Outlook manggihan naon folder hiji email aya dina

Aya, dina widang Tingal, pilih Sakur tipe item Outlook

Buka tab Advanced, sarta pilih pilihan dina Lapang => Sadaya widang Catetan => Dina Polder.

Lebetkeun handapeun Niley nami atanapi nami parsial dina folder nu Anjeun keur pilari, teras klik Tambahkeun ka daptar.

Upami anjeun teu acan diklik dina Tambah kana daptar, nalika ngaklik Teangan Ayeuna, Outlook bakal ngajukeun maneh pikeun nambahkeun kriteria anjeun ka daftar, klik Sumuhun.

Saatos ngaklik on Néangan Kiwari, Anjeun bakal ningali daptar surelek lokasina di polder kalawan ngaran sarupa pilarian Anjeun.

klik ganda dina salah sahiji surat nu kungsi diteundeun di folder nu ditéang pikeun mukakeunana.

Kumaha carana néangan hiji folder di outlook

Sakali dina surélékna, buka jandela Advanced Néangan anyar kalawan Ctrl + shift + F, nu alat pilarian anyar geus bakal setelan neangan di folder nu mail urang.

Klik Taliti ....

Sarta bingo! Anjeun dieu tiasa ningali hirarki ngabawah folder ieu lokasina.

Balik deui ka jandela Outlook anjeun, arahkeun dina polder tangkal kana folder anjeun, jeung anjeun geus rengse.

Outlook manggihan folder ku Ngaran

Teu mungkin neangan langsung pikeun folder ku ngaranna. Sanajan kitu, lamun anu tiasa apal naon jéntré ngeunaan hiji email diteundeun dina folder nu, kayaning ngaran panarima, email ngirim, jéntré téks contona, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun néangan surelek nu, sarta ningali nu folder ieu, sarta mana folder aya dina hirarki folder, ngagunakeun Outlook pilihan canggih manggihan.

Kumaha kuring meunangkeun hiji folder leungit di Outlook

Dina program Outlook, nganggo kotak search di bagian katuhu luhur jandela. Aya, pastikeun yén sadaya item Outlook diaktipkeun dina menu turun-handap.

Nunda string pilarian, contona bagian tina ngaran polder, dina widang teangan pikeun manggihan folder di Outlook.

Nedunan pilarian, sarta "dina folder" kolom hasil pilarian bakal némbongkeun nu folder polder leungit di Outlook ieu lokasina.

artikel nu sarupa

komentar (28)

Rita Davidson, 2018-08-19
Aimez lire votre contenu, continuez à poster
Robyn Nash, 2018-08-19
太棒了,這正是我想要的,現在我已經準備好了
Jackie Wilkerson, 2018-08-19
謝謝,這是有幫助的
Kendra Martinez, 2018-08-19
Deci așa facem noi, minunat să știm
Philip Hill, 2018-08-19
您好,我看到了您的文章,它幫助我解決了我的問題,非常感謝
William Green, 2018-08-19
No puedo creer que finalmente encontré la solución, esta fue una pesadilla durante mucho tiempo, ahora resuelta
parketeny, 2018-08-19
はい、それは私が必要なものです
pepiejavaS, 2018-08-19
Salom, sizning maqolangizni ko'rdim va bu mening muammomni hal qilishga yordam berdi, ko'p rahmat
torzone7, 2018-08-19
ਮੈਂ ਇਸਦਾ ਹੁਣੇ ਕੋਸ਼ਿਸ਼ ਕਰਾਂਗਾ, ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਨ ਲਈ ਧੰਨਵਾਦ
ea2dotN, 2018-08-19
כן, זה מה שהייתי צריכה
ybierling, 2018-11-05
Merci pour votre retour d'information
Mlemonn, 2018-11-05
Top, merci beaucoup pour la perte de temps évitée
ybierling, 2018-11-05
Merci pour votre retour
Fabienne, 2018-11-05
J'ai bien suivi les instructions, c'est plutot intéressant. Mon dossier se trouve dans un dossier qui s'appelle "journal". Malheureusement je ne le vois pas dans mon arborescence
ybierling, 2018-11-05
Bonjour, serait-il possible que vous n'ayez pas sélectionné la bonne boite mail (en cliquent sur "Browse...") ? De plus, si le dossier est vide / ou que son contenu a été archivé. la recherche ne semble effectivement pas fonctionner... Cordialement
Riccardo, 2018-11-05
Excellent, merci
Martin, 2018-11-05
Merci beaucoup pour cette procédure. Facile et efficace.
ybierling, 2018-11-05
Merci pour votre retour
Tom, 2018-11-05
fonctionne parfaitement ! merci beaucoup
ybierling, 2018-11-05
Merci pour votre retour. Les miniatures ne pointaient effectivement pas vers les images, maintenant corrigé.
Chiara, 2018-11-05
Merci ! Très utile
Metz, 2018-11-05
Merci je cherchais depuis longtemps ! C'est un manque assez incroyable... Des images en meilleures définitions m'auraient aidé...
ybierling, 2018-11-05
Avec plaisir
marcG, 2018-11-12
'
drag8300, 2018-12-19
bonjour et merci pour cette méthode . Par contre elle ne fonctionne pas si le dossier n'est pas dans le fichier de donnée principal (par défaut pour la réception). - dans le cas ou il est dans un autre fichier de donnée, si on sélectionne ce dossier et si on fait CTRL maj F on a bien celui-ci sélectionné dans le champ "dans" mais dès qu'on positionne le champ "rechercher" à "tout type d'element outlook" le champ "dans" est forcé au dossier principal et le recherche ne fonctionne pas.
drag8300, 2018-12-19
désolé le message est limité et je n'ai pas pu terminé. j'espère que j'ai été clair . avez vous vu ce problème et avez vous une solution? je ne souhaite pas trop changer mon dossier de réception à chaque fois qu'on fait une recherche... merci et bonne journée.
Viviane, 2019-03-18
Merci beaucoup. Votre conseil est efficace et utile, mieux que sur le forum Microsoft.
Jordi Ferran Cases, 2019-03-18
Muchas gracias por el método. Me ha permitido ahorrar mucoh tiempo buscando una carpeta perdida. Gracias por compartirlo

Ninggalkeun comment hiji