Kumaha carana nyieun laporan di SalesForce?

Nyieun laporan di SalesForce ngarupakeun operasi dasar sarta pohara penting, sabab éta ogé dasar ekspor data ti SalesForce mun Excel atanapi CSV contona. Nyieun laporan bisa dilakukeun ku aksés menu laporan dina palang navigasi, sarta kudu ditambahkeun dina bar upami henteu aya acan....
Maca deui

Kumaha carana nyieun hiji workflow di SalesForce?

Nyieun aturan workflow di SalesForce geus rengse di setup SalesForce, dina prosés automation> worlkflow lampah. What is a workflow in SalesForce? Workflows are used to automatize actions. See below in detail what are they used for, how to create them, and how to activate them in SalesForce kilat....
Maca deui

Kumaha carana abdi tiasa ngekspor data ti SalesForce mun Excel?

Exporting data ti SalesForce mun Excel téh geulis basajan, sakali dina laporan, pilih menu panah> ekspor> format Excel> Ékspor. Ieu bakal langsung muka laporan dina aplikasi Excel, sarta data bakal usable dina program spreadsheet Excel....
Maca deui

Kumaha carana nambahan pamaké di SalesForce kilat?

Adding a new user to a SalesForce kilat account is pretty simple, providing that you have the right access to be able to create one, and that the license will cover that user. Nambahkeun pamaké anyar ka akun SalesForce, buka setélan> setelan> administrasi> pamaké> pamaké> anyar, sarta turutan instruksi pikeun nambahkeun pamaké anyar pikeun akun....
Maca deui

Kumaha carana nyieun hiji dasbor di SalesForce kilat and add components?

Nyieun hiji dasbor di SalesForce bakal ngidinan Anjeun pikeun ngakses gancang jeung éfisién informasi pangpentingna pikeun aktivitas Anjeun. Pikeun nyieun hiji, kantun buka dashboards dina aktip navigasi> dasbor anyar, sarta nambahan komponén anu dipikabutuh pikeun visualisasi rusuh Anjeun....
Maca deui

Kumaha ngagabung kontak di SalesForce klasik?

Merging contacts from an account can only be performed on SalesForce klasik, and is a pretty straight forward operation. Ti panganteur utama, pilih tab rekening dina bar navigasi. Lajeng pilih akun nu kontak nu kudu dihijikeun> dihijikeun kontak> pilih rékaman> pilih nilai widang> ngagabung....
Maca deui