Kumaha carana nyieun laporan di SalesForce?

Kumaha carana nyieun laporan di SalesForce?

nyiptakeun Laporan di SalesForce

Nyieun laporan di SalesForce ngarupakeun operasi dasar sarta pohara penting, sabab éta ogé dasar ekspor data ti SalesForce mun Excel atanapi CSV contona.

Nyieun laporan bisa dilakukeun ku aksés menu laporan dina palang navigasi, sarta kudu ditambahkeun dina bar upami henteu aya acan.

Sakali laporan geus dijieun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngékspor laporan SalesForce mun Excel ngagunakeun fungsi laporan ékspor.

1 - Jieun laporan SalesForce anyar

Mimitian ku muka laporan menu pilihan dina palang pituduh pikeun ngakses layar laporan. Bisi menu laporan teu sadia dina palang pituduh, coba ngaklik on leuwih pilihan pikeun némbongkeun barang menu disumputkeun, atawa tambahkeun menu laporan ka bar navigasi lamun teu aya.

Lajeng, klik dina tombol laporan anyar nu geus situated dina menu luhur daptar laporan - daftar bisa jadi empy, gumantung kana kriteria Pilihan laporan Anjeun.

Aya ogé tina aya tombol nyieun tombol di SalesForce Palasik, bisi anjeun kedah ngalakukeun éta.

Pilih tipe laporan dina sakabéh jenis laporan anu aya: rekening na kontak, kasempetan, laporan rojongan customer, kasempetan jeung produk, kasempetan jeung kalungguhan kontak, sarta loba deui.

Sanggeus sanggeus dipilih tipe laporan nu rek nyieun, klik dina tombol nuluykeun di ordre pikeun lumangsungna kalawan kreasi laporan SalesForce kilat.

2 - Sesuaikeun laporan SalesForce

Ieu ayeuna perlu ngaropea laporan, sakumaha ukur laporan baku geus dijieun dina SalesForce kilat sacara standar.

Aya loba cara pikeun ngaropea eta: nambahkeun atawa nyabut kolom, nyaring dina data, mesen data ku kolom husus, sarta leuwih.

Pilihan jeung ngaropea laporan anu aya di sisi leungeun kénca.

Contona, ku cara nyéred tur muterna ngaran kolom tina widang outline di sisi leungeun kénca ti layar pikeun laporan dina bagian utama layar, kolom anu bakal diasupkeun kana laporan.

Klik cross gigireun nami kolom pikeun nyabutkeunna.

Ku ngaklik dina panah gigireun nami kolom lulugu, pilihan deui bakal aya.

Milih pilihan sord naek bakal nyortir sakabeh laporan dina kolom ayeuna ku naek nilai, ti handap nepi ka pangluhurna.

The diurutkeun nurun pilihan bakal ngalakukeun kabalikan ti, sadaya garis laporan bakal disusun dumasar eta kolom tina nilai pangluhurna jeung panghandapna.

Ngagolongkeun barisan ku pilihan ieu widang bakal group kabeh barisan dina laporan nu boga nilai nu sarupa dina kolom anu - sarua di Excel of a sél ngagabung.

Aya ogé pilihan pikeun mindahkeun kolom ka kénca atawa katuhu, guna ngaropea laporan SalesForce kilat sakumaha anu kasebut pangalusna keur anjeun.

Tungtungna, hiji pilihan ngaleupaskeun kolom aya, nu hal eta moal leungit: éta bakal saukur dihapus tina laporan SalesForce, tapi bisa nambahan deui kapan ku cara nyéred tur muterna nami kolom tina menu samping leungeun kénca.

Tungtungna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaganti nami laporan ku ngaklik dina pensil gigireun nami laporan, katuhu handap napigasi bar di sisi kénca.

Ketik nami laporan yén pangalusna fits pedaran laporan urang sangkan bisa meunangkeun eta gampang engké on, sarta sangkan eta jelas ka coworkers Anjeun.

3 - Simpen laporan SalesForce

Sanggeus laporan SalesForce kilat geus dijieun tur ngaropéa, ulah poho pikeun ngahemat eta ku ngagunakeun menu luhur Simpen pilihan, handap bar navigasi sarta dina sisi katuhu layar.

Aya ogé pilihan séjén pikeun ngajalankeun laporan tanpa nyimpen éta, bisi anjeun teu hoyong ngakses eta engké tapi saukur hayang nguji atawa ngakses data gancang.

Sanajan kitu, pilihan paling umum bakal ngahemat tur ngajalankeun, anu bakal nyalametkeun laporan dina daptar laporan diaksés, sarta némbongkeun laporan hasil dina layar.

Bentuk hemat bakal nanya deui pikeun mastikeun ngaran laporan urang, sakumaha anu kasebut kasempetan panungtungan pikeun ngaropéa eta.

Sajaba ti, ngaran laporan unik bakal dipénta. Ieu ngaran laporan unik moal kudu geus aya di sistem, sanajan dijieun ku pamaké séjén na dina nu boga aksés. Ieu bakal kodeu Handler laporan unik, tur kudu jadi unik.

Méméh nyimpen, asupkeun pedaran panjang lamun perlu, utamana bisi laporan ngagaduhan hiji hal bisnis pisan husus, kayaning tungtung laporan customer bulan contona, jadi coworkers Anjeun tiasa nangtukeun leuwih gancang pamakéan na.

4 - laporan Ékspor SalesForce

Sakali laporan geus disimpen, sanggeus sanggeus diklik dina tombol ngahemat tur ngajalankeun, data laporan bakal dipintonkeun dina layar marengan pesen nyarios yén laporan geus disimpen.

Ieu pop-up bakal ngaleungit sanggeus sababaraha detik ku sorangan.

Hiji menu edit ayeuna nembongan dina luhureun laporan SalesForce kilat di sisi katuhu layar, sarta nawarkeun pilihan tambahan.

Ku ngaklik dina panah gigireun menu edit, pilihan tambahan bakal aya.

Édit di pilihan SalesForce klasik baris muka laporan pikeun édisi dina panganteur SalesForce Classic.

The simpen salaku pilihan bakal ngahemat laporan kalawan ngaran séjén, sahingga nyieun salinan a.

Pilihan ngahemat baris nyimpen parobahanana laporan yén geus dipigawé dina modeu édisi.

Pilihan langganan bakal ngidinan Anjeun pikeun neangan dibéjakeun iraha laporan robah.

Pilihan Hapus bakal ngidinan dihapus laporan ti pangkalan data, kumaha oge, sateuacan ngalakonan kitu, pastikeun yén taya sahijieun sejenna perlu laporan éta.

The nambihkeun kana pilihan dasbor saukur bakal nambahan laporan yen ka pamaké dasbor pribadi Anjeun.

Sarta pamustunganana, pilihan pangpentingna, anu SalesForce kilat pilihan data ékspor nyaéta sadia, anu bakal ngidinan ekspor data ngaliwatan Excel atanapi cara nu lian ti laporan.

Tempo pituduh kami wincikan dina cara ngekspor data ti SalesForce mun Excel pikeun leuwih rinci.

Kumaha carana ekspor data ti SalesForce mun Excel

Nyieun laporan di SalesForce

Kreasi laporan dina SalesForce ngarupakeun operasi geulis gampang, nunjukkeun yen anjeun boga aksés ka menu laporan navigasi.

Hayu urang nyaho di komentar lamun junun nyieun laporan, sarta ulah ragu nanya bisi anjeun Nyanghareupan masalah naon salila kreasi laporan SalesForce kilat atawa ekspor data!

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji