cPanel addon domain, nyieun hiji domain addon

cPanel addon domain, nyieun hiji domain addon

domain addon cPanel

Dina raraga nyieun hiji domain addon di cPanel jeung napelkeun, mimiti sagala login ka cPanel Anjeun. Aya, nomeran posisi menu ngaran domain, dimana eta bakal mungkin mun napelkeun domain éksternal anyar ka hosting ayeuna, tur nunjuk aranjeunna ka folder lokal dipilih.

Ieu cara nunjuk domain ka godaddy hosting contona, bari domain nu geus didaptarkeun di parusahaan sejen, kawas bluehost registrar.

Ieu bisa boga ngaran beda gumantung host anjeun.

napelkeun domain bluehost
a2hosting, hostgator jeung domain addon godaddy

Napelkeun domain bluehost

Dimimitian dina menu domain Asupkeun, hambalan kahiji nya éta masihan nami domain.

Lajeng, verifying kapamilikan nu bisa jadi wajib, sakumaha anu kasebut tangtu ngan mungkin mun alihan hiji domain addon ka hosting lamun duanana aya milik, atawa sahenteuna dikaluarkeun, ku lembaga sarua.

Contona, rékaman cpanel DNS robah bisa jadi cara ka pariksa kapamilikan.

catetan cname DNS

Dina conto ayeuna, domain nu geus didaptarkeun di Gandi, kituna, sanggeus asup kana Gandi backoffice, rékaman DNS pikeun domain kudu jadi diropéa ka salah anyar, dirumuskeun ku registrar kana.

Ngaran domain, awan hosting, sarta sertipikat SSL - gandi.net

Nambahkeun www kana ngaran domain

Ulah poho pikeun ngapdet sadayana rékaman DNS patali web nu tiasa contona ogé ngawengku www atanapi batur, gumantung kana konfigurasi ramatloka.

Lamun geus poho, éta oge cara nambahkeun hiji subdomain www ka ngaran domain, ku nambahkeun rékaman www cname.

Dina kasus ayeuna, kapamilikan munggaran geus diverifikasi make metoda sejen, muatkeun file html husus dina hosting saméméhna, pikeun alesan basajan: parobahan DNS bisa nyandak nepi ka 24h bisa dilarapkeun ka unggal madhab, sakumaha réplikasi nu bisa nyandak sababaraha waktos.

Lengkah saterusna bakal ngeusian nu diréktori payil bakal disimpen - diréktori ieu bakal paling dipikaresep ogé dipaké salaku subdomain tina domain utama hosting, dina luhureun hiji diréktori addon anu bakal ngawula webpages.

Kumaha carana nambahkeun domain ka hosting cpanel

Na yén éta! The domain addon kedah kiwari bisa ditingal dina daptar domain.

Ayeuna, hiji hambalan sill panungtungan aya. The domain addon geus nunjuk kana domain anyar, tapi kumaha carana terang nu server ayeuna delivering Kalurahan nu?

Dina raraga nguji ka dinya, solusi tiasa pikeun nambahkeun di html anu footer nami host, sarta ngamuat koropak béda dina duanana server.

EX2 hosting

Jeung nyoba refresh Kalurahan nu rutin, dugi kaca HTML nu anyar dipintonkeun, némbongkeun deui ayeuna keur dikirimkeun ku host anyar!

bluehost

cPanel domain addon tanpa subdomain

Nambahkeun hiji domain addon tanpa nyieun subdomain di hiji utama teu mungkin.

Sanajan kitu, eta bisa direngsekeun gampang jeung htaccess, cukup ku ngagunakeun kode handap, anu bakal alihan pamundut wae mun subdomain nu langsung ka domain addon.

Ngan make jeung ngaganti domain na addon domain kalawan nilai bener, kode ieu dina bluehost file htaccess di forlder akar domain addon contona:

#--------------------------------------------------
# Force redirect to HTTPS://www.ADDON.com from https://addon.domain.com : /
#--------------------------------------------------
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^ADDON\.DOMAIN\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.ADDON.com/$1 [L,R]

Naon subdomain a

A subdomain téh contona www. Nalika ngakses www.website.com, anu www subdomain ti ramatloka keur dilayanan - www ieu bisa disebut nanaon.

Sabalikna, hiji domain addon ngan bakal addon.com, bari subdomain bakal addon.website.com.

Naon bluehost - naon a domain registrar

Bluehost mangrupakeun registrar domain, hartina parusahaan boga otoritas perlu ngadaptar ngaran domain internét pikeun klien na, sarta boga DNS server anu bakal ngalayanan webpages situs web ieu, nempatkeun eta dina kecap basajan.

Kumaha alihan domain mangrupa

Tempo di luhur - leyuran bisa jadi ganti rékaman DNS ka alihan ramatloka ka alamat IP tina hiji webserver dipilih, atawa dinya ogé bisa jadi ngagunakeun htaccess ka alihan sadaya kaca.

Jieun Bluehost domain addon

Nambahkeun hiji domain addon on akun Bluehost, buka administrasi cPanel> domain> asign domain ka akun cPanel anjeun> ngagunakeun domain anu teu acan pakait sareng akun anjeun> eusian nami domain> domain addon.

Pilih upami anjeun hoyong ngagunakeun hiji diréktori aya, hiji diréktori anyar atanapi subdomain, sarta sangkan méré konfirmasi ku ngaklik on Asupkeun domain nu.

Lengkah saterusna nyaeta pikeun mastikeun yén setélan domain DNS alihan ka server Bluehost, sarta anjeun dipigawé ku nambahkeun domain addon anjeun ka Bluehost hosting.

Bluehost mirah web hosting

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji