PHP Gd dihasilkeun gambar gambar teu bisa ditampilkeun sabab ngandung kasalahan dina Firefox

PHP Gd dihasilkeun gambar gambar teu bisa ditampilkeun sabab ngandung kasalahan dina Firefox

Nalika generating hiji gambar sareng PHP, contona nambahkeun hiji watermark ka gambar server disimpen, maké handap kode, atawa salah sarupa kalayan JPEG tinimbang PNG, gambar teu bisa jadi dihasilkeun dina sagala na buang kasalahan, langsung ditingali dina Firefox, tapi teu on Chrome.

jenis ieu kode, sanajan dipake dina sababaraha server, bisa ayeuna dianggo dina sababaraha séjén, kadang alesan jelas. Bisi kuring, éta digawé sampurna rupa lokal, tapi dihasilkeun handap kasalahan dina server internet, gambar teu bisa ditampilkeun sabab ngandung kasalahan.

masalah nu bisa datangna tina sababaraha alesan, di dieu aya sawatara di antarana:

Kaluaran geus kungsi diatur saméméhna.

A kasalahan asli ti generasi gambar.

Jinis gambar salah ieu dipaké.

Gambar perpustakaan teu dipasang.

$stamp = imagecreatefrompng('watermark.png');
if(!$im = imagecreatefrompng('image.png')) die('Error generating image');
$marge_right = $marge_bottom = 10;
$sx = imagesx($stamp);
$sy = imagesy($stamp);

$copyimage = imagecopy($im, $stamp, imagesx($im) - $sx - $marge_right, imagesy($im) - $sy - $marge_bottom, 0, 0, imagesx($stamp), imagesy($stamp));

header('Content-type: image/png');
if(!imagepng($im)) die('Error generating image');
if(!imagedestroy($im)) die('Error generating image');
if(!imagedestroy($stamp)) die('Error generating image');

Kaluaran geus kungsi diatur saméméhna

Malah lamun teu ngahaja, éta bisa jadi kasus contona yen Aksara saméméhna séjén anu ngandung spasi dina prak -? Ulah kasalahan ieu, pastikeun, sakumaha PHP ngajak, teu nutup Aksara kalawan tag tungtung PHP>

Lajeng, saméméh ngagunakeun fungsi lulugu, nganggo kode handap pikeun mastikeun wae diatur saméméhna lulugu geus dipiceun

foreach (getallheaders() as $name => $value) {
header_remove($name);
}

Sarta ogé fungsi ieu pastikeun aya output geus dihasilkeun saméméh lulugu jeung gambar

ob_end_clean();

Ieu direngsekeun masalah dina hal abdi, sarta gambar ieu neuleu ditampilkeun deui.

A kasalahan asli ti generasi gambar

Bisi hiji kasalahan nyata ieu dialungkeun salila generasi gambar, pastikeun PHP diatur pikeun nembongkeun sadaya mungkin jenis kasalahan, sarta mariksa saluyu log, guna tiasa lagu eta ka handap tur ngajawab eta.

Kode di handap bakal nyieun PHP ngalaporkeun sagala kasalahan dina log:

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');

Anjeun teras bisa manggihan yén sababaraha kasalahan kabéjakeun, sanajan maranéhna teu némbongan dina html output, alatan konfigurasi server.

Jinis gambar salah ieu dipaké

Pastikeun jenis gambar anjeun ngagunakeun anu bener, contona make kodeu ieu pikeun ngabedakeun antara PNG na JPEG.

Ogé mastikeun lulugu tina CMIIW aya nurutkeun kaluaran dipaké, gumantung kana fungsi generasi gambar dipaké

//to generate png image
header('Content-type: image/png');
if(!imagepng($im)) die('Error generating image');
//to generate jpeg image
header('Content-type: image/jpeg');
if(!imagejpeg($im)) die('Error generating image');

Gambar perpustakaan teu dipasang

Pikeun mastikeun nu perpustakaan gambar anu dipasang. Jang ngalampahkeun kitu, ngajalankeun fungsi phpinfo (); dina naskah, jeung pariksa kaluaran keur nilai handap patali jeung PHP Gd, perpustakaan grafik anu dipaké ku fungsi kawas imagepng ();

Dina bungkusan hal anu leungit, cara pikeun ngajawab eta gumantung kana konfigurasi lokal Anjeun, boh ku nambahkeun iket maké paréntah pir, atawa ngagunakeun host wéb diwangun dina leyuran pikeun instalasi pakét.

Naon anu kudu dipigawé lamun imagejpeg atanapi imagepng teu bisa dipake

Dina Notepad ++, buka file PHP anu nyebut éta fungsi imagepng, sarta simpen eta sanggeus bade menu Encoding> Convert mun UTF-8 tanpa Baturan.

Dina DreamWeaver, buka Page Pasipatan> Judul / Encoding> pupus centang Di antarana Unicode sagedà (Baturan).

Nalika PHP imagejpeg atanapi imagepng teu bisa dipake, geus paling dipikaresep alatan kanyataan yén file PHP geus disandikeun ku Baturan, a Bill bahan, sarta ku kituna informasi tambahan keur dikirim ku gambar saméméh data gambar.

The PHP imagejpeg na PHP imagepng fungsi anu fungsi dipaké pikeun ngirim kode gambar langsung di respon server.

PHP - imagepng teu jalan sakumaha kuduna
PHP - fungsi imagepng
PHP - fungsi imagejpeg

artikel nu sarupa

komentar (6)

Irvin Vasquez, 2018-08-19
Simple, clear and well explained, many thanks
Joyce Lawrence, 2018-08-19
ありがとう、非常に有益な
Catherine Roberts, 2018-08-19
Dokładnie tego, czego szukałem, idealnie
Headlinext, 2018-08-19
जानकारी का महान टुकड़ा, साझा करने के लिए धन्यवाद
Marshel, 2018-08-19
विश्वास नहीं कर सकता कि मुझे अंत में समाधान मिला, यह लंबे समय तक एक दुःस्वप्न था, अब हल हो गया
porcateraC, 2018-08-19
بالضبط ما كنت أبحث عنه ، مثالي

Ninggalkeun comment hiji