Tumbu WordPress Polylang leungit

Tumbu WordPress Polylang leungit

Polylang Tumbu basa leungit

Nalika menata hiji blog WordPress multibasa, sarta ngabogaan tulisan dina sawatara basa, éta tiasa lumangsung yén sababaraha tulisan nu geus ditarjamahkeun teu dikaitkeun antara nu séjén, kalayan PolyLang plugin.

WordPress Polylang plugin

Tempo dihandap conto, ieu diterbitkeun Vérsi Polandia tina pos a teu numbu ka sagala basa séjén, aya leungit Tumbu basa.

Dina daptar tulisan, éta jelas katempo yén versi Polandia sarta Spanyol di pos ieu teu numbu, salaku pilihan jeung nyieun pos di basa ieu mangrupa aya.

Pilih salah sahiji tulisan, sarta buka ngédit éta.

Polylang nambahkeun tumbu basa

Aya, di sisi katuhu, di bagian basa, mimitian pilari versi localized sahiji pos kalawan sababaraha kecap konci, sarta milih versi katuhu.

Ngalakukeun eta keur unggal basa nu pos nu geus kungsi ditarjamahkeun.

Sarta ulah poho pikeun mencet tombol update di bagian nyebarkeun:

Tumbu basa WordPress Polylang deui

Dina menu sakabeh tulisan, éta kiwari katingali yén tarjamahan numbu ka basa séjén.

Jeung nalika mintonkeun pos, nu pilihan basa nya ayeuna sadia!

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji