Wordpress sitemap daptar sitelinks XML SEO

Wordpress sitemap daptar sitelinks XML SEO

Wordpress meunang sagala kaca

Dina raraga neangan daptar tumbu tina situs web WordPress anjeun - nu bisa anjeun peryogi contona mun meunang sagala Tumbu ti ramatloka pikeun babagi deui, atawa nyieun daptar atawa redirection Kaca sanggeus hiji URL situs robah WordPress, install plugin nu Sadaya Dina Salah SEO Pek.

Tempo WordPress howto install plugin a upami Anjeun henteu yakin kumaha terusna.

Sitemap plugin XML wordpress

Ti panganteur administrasi, buka Sadaya di Hiji SEO> XML menu Sitemap mun meunang sagala Tumbu, sarta aya klik Update Sitemap >> na, sanggeus kabeh geus rengse, buka pikeun nempo link sitemap Anjeun.

Kumaha carana nyieun XML sitemap

Anjeun didieu bisa ningali sitemap anjeun, nicely rendered ku browser nu.

A sitemap mangrupa daptar sadaya Tumbu on ramatloka anjeun, ku kituna pilih kabeh kalawan Ctrl-A, tur nyalin eta kana clipboard kalawan Ctrl-C.

Daptar tumbu wordpress

Nempelkeun deui dina lambaran Excel contona. Salaku bisa ningali, daptar tumbu bakal butuh karya sakedik janten usable

Pilih 7 garis kahiji tina Tumbu wp, sarta ngahapus aranjeunna:

Anjeun teras bisa nambahan hiji filter pikeun maén kalawan data anjeun nu ngandung sakabéh Tumbu kaca internal, sakumaha disadiakeun ku wordpress sitemap XML plugin.

... sarta filter anjeun punten!

daftar ieu tiasa kiwari dipaké pikeun lumangsungna kalawan XML sitemap SEO, pikeun ngaronjatkeun sitelinks SEO, atawa alihan loka WordPress pikeun URL sejen, ku nyieun redirection ditangtoskeun pikeun sakabéh URL didaptarkeun.

Dina kasus eta, kabeh Tumbu internal WordPress kudu dialihkeun ka salah anyar, pikeun mastikeun euweuh SEO geus leungit. Dina sababaraha kasus, eta bisa jadi perlu ngalakukeun eta URL ku URL.

Wordpress sitemap XML plugin

Sitelinks di WordPress, disebut oge sitemap, bisa dijieun maké hiji plugin SEO kayaning Yoast plugin. Eta otomatis bakal nyieun sitelink WordPress.

Kumaha carana manggihan WordPress sitemap.xml

Kumaha carana manggihan WordPress sitemap.xml? The Wordpress sitelink can be access at website/sitemap.xml. The file is created automatically by plugins such as Yoast, which will create the Wordpress sitelinks SEO sitemap file.

XML sitemap mun Excel

Dina Excel, buka hiji sitemap XML ku ngagunakeun disumputkeun pamekar menu pita> impor> sitemap.xml muka.

XML sitemap mun Excel

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji