Cilat janë llojet e ndryshme të reklamave televizive?

Cilat janë llojet e ndryshme të reklamave televizive? [Shqiptar]

History of TV reklamë

Since the time the main ever business to be broadcast on TV of Bulova Watch Company in July 1, 1941 numerous classifications of commercials have been framed. The commercials have turned into an a vital part of every day life and are assuming a noteworthy job in basic leadership of the shoppers. Such has turned into the intensity of ad that even a government official can't guarantee his accomplishment in decision battle in on the off chance that he hasn't publicized on TV. The distinctive classifications of TV publicizing are political publicizing, limited time promoting, infomercials, TV reklamë doughnut, promotion, and sponsorship.

Llojet e reklamave televizive Chron.com
Fotografitë e kreditit

Si u rrit reklama televizive

Promovimi politik po lidhet vetëm me banorët e një rrethi të caktuar për të kapur bankën e tyre të votimit. Është strategjia më e fuqishme promovuese dhe është gjithashtu e rëndësishme pasi ndikon në vend në një mënyrë të rëndësishme. Dy fazat kryesore për të promovuar një kryqëzatë politike janë televizioni dhe radioja e njohur si media e komunikimit. Kjo mbështetet në të holla të ngritura përmes betejave politike.

Para mbledhjes së parave dhe sa më shumë të holla të mbledhura, aq më mirë strategjia për publikim. Në përgjithësi bordet e mbledhjes së konkurrentëve të administratorëve të besuar kontribuojnë me të holla. Për të nxitur përmes ekspertëve televizivë specifik mund të arrihen për të blerë hapësirat në lagje ose në sistemin kombëtar. Është parë se edhe një mundësi për pozitën e zyrave të lagjes vendos një promovim në TV.

Promocione të kufizuara kohore ose reklama për situatën e artikullit janë priza të vendosura në TV nga reklamuesit duke përfshirë artikujt e biznesit për të ndërtuar marrëveshjet dhe administratat e tyre. Promocione të veçanta mund të theksohen në TV, filma, regjistrime muzikore, libra, faqe dhe madje lojëra kompjuterike. Masa e madhe e parave të gatshme mund të kursehet nga këshillimi për administratorët dhe nga zona e lizingut, modelet dhe reklamat.

Priza televizive janë të njohura me industrinë e automjeteve dhe fotografitë e filmave të James Bond janë kredituar për avancimin e tyre. Avancimi i cigareve apo i disa artikujve të tjerë të duhanit në fotografi në lëvizje kanë qenë me siguri një pikë grindjesh, pasi shumica e Qeverive të Shtetit kanë ngritur një maksimum për avancimin e gjërave të tilla. Kredibiliteti i artikujve dhe administratave që promovohen zakonisht trajtohen nga blerësi pasi disa prej tyre mund të keqdrejtojnë.

Për të trajtuar këtë, janë krijuar figura të shumta blerësish që kërkojnë ekspozimin total të artikullit nga organizatat që i publikojnë ato. Nëse duhet të lindë ndonjë shfaqje e ndonjë refuzimi për bashkëpunim të ndonjë dashamirës, ​​këto mbledhje janë të detyruara të bëjnë një provë kundër sendit dhe organizimit të tij. Promocionet e artikullit mund të ndahen në bazë të paraqitjeve si sponsorizimi, zvogëlimi i kostos të rregulluar, përzierja e markës dhe shpenzimet e bazuara. Sponsorizimi është angazhimi i organizatës për cleansers ose ndeshjet sportive. Barazimi i markës njihet si bashkëngjitja e sendit në një film ose në një video.

Infomercials janë të ndara nga reklama të tjera televizive në bazë të orarit. Ata zakonisht janë tridhjetë minuta në gjatësi si një program normal. Ata quhen ndryshe pazar online ose programe të paguara. Dikush mund të marrë ato në orët e çuditshme të ditës si herët në mëngjes ose vonë natën. Është me të vërtetë një biznes që jep të dhëna të plota për një artikull të veçantë si nxitja e zotit për artikullin, si duhet të përdoret, shpenzimet e saj dhe ku është i arritshëm. Ato duken më shumë si një shfaqje televizive sesa një biznesi, ndërsa sponsorët ia japin vëzhguesve ndihmën e shprehjeve të çuditshme, njerëzve të famshëm dhe specialistëve.

12 Llojet e TV Ads, dhe 8 Llojet e Banderolave ​​Web idfive

Reklama televizive ende është relevante

TV donut reklamimi është një format. E saj si një diagram dhe ka të gjitha komponentët vitale për të bërë një biznes të kompletuar ende pika e vërtetë mungon. Në mënyrë tipike, promotorët që gjejnë krijimin e një biznesi të mundimshëm e përdorin atë. Sistemet e afërta si rrjedhojë e prokurimit të emisionit të transmetimit në kanalet e tyre të veçanta në përgjithësi i japin donit të biznesit.

Është një strategji shumë praktike, por ka një mungesë inovative që nuk do të garantojë magjepsjen e klientit. Me progresionet në video që ndryshojnë inovacionin, kjo zgjedhje po përfundon në mënyrë progresive të njohur midis publicistëve.

Promocionet ose publikimi i veçantë i sistemit përfshin publikimin e TV. Masa e priza që janë duke u lehtësuar në TV afër dhe kombëtar ka qenë vazhdimisht në rritje dhe ka përfshirë pothuajse të gjitha që mund të parashikojnë në planetin.

Mbështetja e një programi ose të një kanali është bërë për të çuar përpara sendet ose një program për një arsye. Grumbullimi ose mbështetja individuale në mënyrë monetare për të promovuar artikullin, administratën ose shoqatën e tij.

Llojet e ndryshme të TV Advertising - Clearcode Blog

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.