Cilat janë fjalët bindëse në reklamim?

Cilat janë fjalët bindëse në reklamim? - Shqiptar

Farë duhet të vendosni në një reklamë

Fjala jo vetëm që mund të ketë një ndikim në psikikën e individëve, por mund të ndryshojë plotësisht dallimin e tyre sipas një gjëje specifike. Fjalët kanë aftësinë të ndikojnë për të tërhequr dhe frymëzuar. Ato përdoren nga ligjvënësit, reklamuesit dhe madje edhe mësuesit për të përcjellë mesazhin e tyre. Këto fjalë njihen si fjalë të fuqishme dhe ato mund të pasqyrojnë kur ato përdoren në promovim.

Fjalët e reja ose të përmirësuara ngjallin një ndjenjë interesi. Konsumatorët kanë ndjenjën se sendi është unik për njerëzit e tjerë dhe përpiqet ta marrë atë para kujtdo tjetër, kështu që ata kanë avantazhin ndaj të tjerëve. Rrobat janë reklamuar si më mirë se kurrë, për vite me rradhë. Përkundër faktit se bëhet fjalë për një përshtatje të re dhe të përmirësuar të elementit aktual, intensiteti i fjalëve dhe elementit rrit cilësinë e secilës.

Merrni për shembull rreshtin "Premtim i pakushtëzuar", këto fjalë të fuqishme ndihmojnë për të fituar besimin e klientit. Absolutelyshtë absolutisht e nevojshme që këto fjalë të shtypen në fund të një promovimi. Pas kësaj fjalie, duhet të shprehen strategjitë e pagesës me këste dhe mënyra se si do të kthehen paratë, nëse klienti nuk ka përfunduar.

Trembëdhjetë fjalët më të fuqishme të reklamimit | Marketingu në media
Kredi për foto

Cilat janë fjalët reklamuese që shesin

Pjesa më e madhe e reklamave të suksesshme kanë një mister pak të realizuar që ndoshta ka ngjallur interes brenda lexuesit. Individët janë informacione të etur, ata duhet të kuptojnë atë që të tjerët nuk kanë të dhënë. Ata besojnë se u mungojnë disa të dhëna themelore, një rezultat i drejtpërdrejtë i të cilit nuk e kanë ngritur meritën në diçka specifike.

Fjalët "të brendshmet deklarojnë se" janë si "mister". Ai siguron të dhëna nga një juridiksion akoma i paqartë në botën e jashtme dhe, nëse klienti jep para, të dhënat do të zbulohen.

Fjala e lirë në karakteristikën e mesazhit reflekton në thelb. Përdoruesi asimilon në mënyrë efektive mesazhin, përveç nëse dhe si diçka e lirë i jepet konsumatorit, si rregull. Sidoqoftë, nëse klienti bllokohet dhe e detyron klientin të paguajë para për diçka që duhet të jetë falas, besimi i klientit menjëherë humbet. Në përgjithësi, fjala FALAS shkruhet FR ~ E në faqet, sepse kanalet ISP shfaqin mesazhin në jetën reale, duke e konsideruar atë si një lloj spam.

202 fjalë tërheqëse për reklamim? || Toka më e fuqishme e shitjes

Si të gjeni fjalë që tërheqin vëmendjen për reklamim

Ju jeni një fjalë e rëndësishme për t'u përdorur në një promovim. Ai tregon drejtpërdrejt pikat fokaleklientit, në rast se ai blen një artikull ose administratë specifike. Vendoseni në lëkurën e klientit dhe përpiquni të vini re pikat fokale që do të përfitojnë dhe ato që do të zvogëlojnë komplotin. Pikat e interesit të kësaj pike duhet t'i përmenden konsumatorit duke u kujdesur për të me ju. Konsumatori ka ndjenjën të jetë në gjendje të mirë në bisedë.

Fjala "menjëherë" zhurmon në krizë. Kjo ka tendencë të përkthehet si "Mos vono, merre tani! Kjo inkurajon klientin të veprojë shpejt dhe rrënjësisht.

Fuqia në vetvete është një fjalë e pabesueshme. Jepni këtë aftësi blerësit dhe shikoni magjinë. Kjo i jep blerësit prirjen se ai mund të merrte pronësinë e diçkaje që i nevojitej deri më tani, gjë që mund të ndikojë në të për të realizuar të pakuptueshme.

100 nga fjalët më të fuqishme të marketingut. - Kopjimi i mjaltit

Si të zgjidhni fjalë bindëse për reklamim

Parimi i promovimit efektiv është të kuptoni nevojat e klientit dhe më pas të planifikoni këshillat në mënyrë të duhur. Nuk është e mjaftueshme për të shprehur përfitimet e përdorimit të elementit ose administrimit të organizatës. Fjalia duhet të hartohet në atë mënyrë që klienti të shohë pozicionin e tij të favorshëm në artikull. Për shembull, kur publikoni për një aparat fotografik kompjuterik, thjesht fakti që memorja e mbledhur e kamerës është 1 GB nuk do të funksionojë.

Përkundrazi, fraza duhet të zëvendësohet me "memorje të mjaftueshme për të ruajtur 350 imazhe ose 50 regjistrime". Përgjigja e pyetjes së klientit pasqyrohet në këtë fjali. Mendimet mund të nxirren nga promovimet e markave të tjera krahasuese, të tilla si mënyra se si frazat përbëhen dhe vendosen në një reklamë. Pas fjalisë që e rrethon, shtimi i fjalëve të fuqishme për t'i dhënë përmbajtje promovimit do të bëjë një kryqëzatë reklamuese triumfale.

30 fjalët e marketingut magjik që duhet të përdorni - VerticalResponse

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment