Cila është aplikacioni më i mirë i notepadit për produktivitetin e zyrës? 15 përgjigje nga ekspertët

Cila është aplikacioni më i mirë i notepadit për produktivitetin e zyrës? 15 përgjigje nga ekspertët [Shqiptar]

Përdorimi i aplikacioneve të duhura për produktivitetin e zyrës është një nga truket më të thjeshtë për ta rritur atë në të vërtetë. Sidoqoftë, pasi që çdo kompani ka zgjedhjen e saj personale të softuerit, nganjëherë mund të komplikohet të përdorësh atë të duhurin.

Personalisht duke përdorur gjerësisht aplikacionin e mahnitshëm të Notepad ++ në kompjuter, për të kryer operacione të zakonshme siç është porosia e një liste vlerash ose heqja e kopjimeve nga një tjetër, dhe duke shkuar deri në krijimin e faqeve të internetit duke modifikuar skedarët XML direkt në aplikacionin Notepad ++, ka shumë aplikacione të tjera në dispozicion në treg, falas ose me licencë, për të rritur produktivitetin tuaj të zyrës, edhe kur punoni nga shtëpia.

Prandaj, pasi të keni pyetur komunitetin për përdorimin e tyre personal dhe kryesisht profesional të aplikacioneve të notepadeve të produktivitetit në zyrë, duket se ato më të dobishmet janë ato të zakonshme OneNote, Evernote dhe Google Keep - por ka edhe më shumë!

Një notepad është një nga aplikacionet më të zakonshme që përdoret çdo ditë në kompjuter. A keni një aplikacion të preferuar për notepad, i përmbaheni Notepad standardit Windows apo po përdorni telefonin tuaj celular?

Imani Francies, InsuranceProviders.com: OneNote është me pajisje të plotë dhe me shumë pajisje

Ka momente kur kthehem në bazat dhe thjesht shkruaj në aplikacionin për shënime që Apple ka integruar në sistemet e tyre, por aplikacioni im që duhet të marr shënimet është OneNote i Microsoft.

Kur zgjedh aplikacione për t'u përdorur gjatë punës, unë u përmbahem atyre që ndihmojnë në lehtësimin e tensionit dhe stresit të lidhur me punën time. Unë jam mësues dhe mund të jetë kërkues. Ashtu si njerëzit e tjerë të klasës punëtore që punojnë fizikisht duke kërkuar punë, ndonjëherë unë thjesht dua t’i marr gjërat lehtë.

OneNote është një sistem me ekran të plotë që ju lejon të merrni shënime, kopjoni dhe ngjitni lidhje, imazhe dhe bashkëngjitje të tjera në ato shënime.

Dizajni është i relaksuar sepse mund të keni një sfond të ngjyrosur me teksture ose një pamje të thjeshtë të rreshtuar në letër. Imiton një kordon të rregullt që ka fletoret, skedat dhe pjesët e krijuara për të përmirësuar organizatën.

Dizajni plus aftësia për të përdorur një theksues të lartë, të regjistroni audio, të bëni lista kontrolli dhe të vizatoni skica e bën të gjithë procesin të rastësishëm. E cila rrit produktivitetin tim sepse nuk ndjehem presion nga një estetik i ngjashëm me biznesin.

Ju mund ta përdorni këtë softuer në pajisje të shumta, por unë preferoj aplikacionin celular për shkak të ndjenjës së tekstit. Ulur në një kompjuter bëhet rraskapitës, kështu që bërja punë nga telefoni im në një pozicion të relaksuar është tërheqës.

OneNote është gjithashtu falas në shumicën e rasteve, kështu që nuk ka sherr kur e përvetësoni atë.

Imani Francies, specialist i sigurimeve, InsuranceProviders.comImani Francies, specialist i sigurimeve, InsuranceProviders.com
Imani Francies është një specialist i sigurimeve në InsuranceProviders.com.
InsuranceProviders.com

Robert Moisiu, The Corporate Con: Evernote tregon të gjitha shënimet në internet ose offline

Që nga fillimi i saj, Evernote ka qenë aplikacioni ynë për të bërë shënime në të dy desktop, tablet dhe pajisje të telefonisë celulare. Ta themi thjesht, Evernote është i lehtë për t’u përdorur, ka aftësinë të sinkronizohet në pajisje të ndryshme, dhe ka një ndërfaqe dhe dizajn të bukur të përdoruesit. Ne kemi përdorur Evernote aq shumë, sa kemi vendosur të rifreskojmë në Evernote Premium, e cila na siguron karakteristika shtesë të pasura.

Ajo që e bën Evernote aplikacionin më të mirë të shënimeve në treg është aftësia e tij për të shfaqur të gjitha shënimet tona qoftë online apo jashtë linje. Për më tepër, Evernote na lejon të ngarkojmë një maksimum prej 10 GB në muaj, që është zakonisht më shumë se sa duhet hapësirë ​​e mjaftueshme. Së fundmi, Evernote Premium përmban aftësinë për të skanuar kartat e biznesit, duke lejuar që kontaktet e reja dhe informacionet e tyre të popullohen brenda sistemit pa probleme.

Përveç tipareve të përmendura më lart, Evernote është thjesht e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur. Isshtë intuitiv dhe është bërë për përdoruesin fundor, duke lejuar që shënimet, dokumentet dhe mendimet e rastësishme të hidhen poshtë shpejt dhe lehtë. Ndërfaqja është jashtëzakonisht e pastër dhe e këndshme, duke e bërë aktin e marrjes së shënimeve një përvojë të këndshme dhe jo atë që ndihet e bezdisshme ose e vështirë. Ne rekomandojmë shumë Evernote për këdo që po kërkon një aplikacion për nota që është i lehtë, i pastër dhe intuitiv.

Robert Moisiu, Themeluesi në The Corporate ConRobert Moisiu, Themeluesi në The Corporate Con
Robert Moisiu është Themeluesi i The Corporate Con / noisseur në thecorporatecon.com. Ato ofrojnë këshilla për profesionistët e karrierës për teknikat efektive të kërkimit të punës, rifillojnë këshillat dhe planifikimin e pensionit.
Con / noisseur Korporatave

Deborah Sweeney, MyCorporation.com: Lehtësia e hyrjes nga çdo pajisje

Aplikacioni im i notave i preferuar i produktivitetit është Evernote. Shtë përfundimi për të shënuar momente që frymëzojnë pa harruar atë më vonë, gjë që ndjej se ndodh shpesh nëse shkruaj diçka shpejt në pjesën e shënimeve të iPhone tim. Nëse jam jashtë dhe rreth dhe shoh diçka që ndez një moment rrufe brenda meje, unë do ta bëj shënimin në Evernote dhe do të di që do të jetë i arritshëm dhe i pamundur të harrohet nëse jam në telefonin tim, tabletin ose laptopin.

Deborah Sweeney, CEO e MyCorporation.comDeborah Sweeney, CEO e MyCorporation.com
MyCorporation.com

Dr. Nikolla Djordjeviç, Shërbime të Kujdesit Shëndetësor: Evernote zëvendëson stilolapsin dhe letrën dhe është i lehtë për t'u përdorur

Unë kam qenë në kërkim për një fletore virtuale për një kohë shumë të gjatë që kur jam modës së vjetër dhe gjithmonë kam preferuar pen-and-paper për mbajtjen e organizuar.

Mund të ketë një shpjegim psikologjik pse pena në letër është kaq e efektshme, por Evernote është zëvendësuesi i përsosur dixhital.

Evernote ju lejon të krijoni lista çdo ditë për të bërë detyrat dhe detyrat në fluturim, duke shtypur ose klipe zanore, duke i rregulluar mjeshtërisht ato në aplikacion për qasje të lehtë.

Ju gjithashtu mund të eksportoni shënimet tuaja ose të importoni shënime në pothuajse çdo format, përfshirë fotot dixhitale dhe regjistrimet audio. Programi gjithashtu mund të skanojë tekstin e shkruar dhe të krijojë një tekst të redaktueshëm nga ai. Kjo është me të vërtetë interesante sepse tani mund të integroni fotot me informacion të dobishëm me tekstin dhe audio, atëherë i mbani të gjitha së bashku.

Personalisht, më pëlqen tipari i regjistruesit të zërit me qasje të shpejtë për stuhinë e trurit dhe krijimin e detyrave urgjente për të bërë. Për detyrat rutinore, unë mund të krijoj lista për çdo ditë të javës duke nënvizuar atë që duhet të bëhet.

Nëse ndonjë detyrë duhet të delegohen, të tilla si dërgimi i gruas sime listën e ushqimeve të gatshme gjysëm të gatshme, është e lehtë ta ndani me shpejtësi atë përmes lajmëtarit ose emailit.

Pavarësisht se ju përdorni Evernote personalisht ose për biznesin tuaj, unë mendoj se bën një punë shumë të mirë si një mjet i organizimit të pavarur në dispozicion si një smartphone dhe si një aplikacion desktopi.

Dr. Nikola Djordjevic MD, këshilltar mjekësor në Shërbimet e Kujdesit ShëndetësorDr. Nikola Djordjevic MD, këshilltar mjekësor në Shërbimet e Kujdesit Shëndetësor
Dr. Nikola Djordjevic është një Doktor i Mjekësisë që ka mbaruar Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Beogradit në vitin 2015 dhe ka marrë licencën e tij mjekësore në të njëjtin vit. Që atëherë, ai është bërë një mjek praktik i familjes dhe gjithashtu themeloi LoudCloudHealth.com i cili eksploron përfitimet holistike të CBD.
HealthCareers

Kenny Trinh, Netbooknews: Google Keep është i shpejtë në përdorim dhe i lehtë për t’u shpërndarë

Unë përdor Google Keep

Kapni shpejt atë që është në mendjen tuaj dhe merrni një kujtesë më vonë në vendin ose kohën e duhur. Flisni një memo zanore në lëvizje dhe transkriptoni automatikisht. Graboni një fotografi të një posteri, marrjeje ose dokumenti dhe lehtësisht të organizoni ose gjeni atë më vonë në kërkim. Google Keep e bën të lehtë kapjen e një mendimi ose liste për veten tuaj, dhe shpërndarjen e tij me miqtë dhe familjen.

  • Kapni ato që janë në mendjen tuaj: Shtoni shënime, lista dhe foto në Google Keep. Shtypur për kohën? Regjistroni një memorandum zëri dhe Keep do ta transkriptojë atë, kështu që mund ta gjeni më vonë.

  • Ndani idetë me miqtë dhe familjen: Planifikoni me lehtësi atë parti befasuese duke shkëmbyer shënimet tuaja Mbani me të tjerët dhe duke bashkëpunuar në to në kohë reale.

  • Gjeni atë që ju nevojitet, shpejt: Ngjyrosni dhe shtoni etiketat në shënimet e kodit për t'u organizuar shpejt dhe për tu marrë me jetën tuaj. Nëse keni nevojë të gjeni diçka që keni ruajtur, një kërkim i thjeshtë do ta kthejë atë.

  • Gjithmonë i arritshëm: Mbani vepra në telefonin tuaj, tabletin, kompjuterin dhe pajisjet e veshur me Android. Everythingdo gjë që shtoni sinkronizime në të gjitha pajisjet tuaja, në mënyrë që mendimet tuaja të jenë gjithmonë me ju.

  • Shënimi i duhur në kohën e duhur: Duhet të mbani mend të vini disa sende ushqimore? Vendosni një kujtesë të bazuar në vendndodhje për të tërhequr listën tuaj ushqimore menjëherë kur të shkoni në dyqan.

Kenny Trinh, Redaktor Menaxhues i NetbooknewsKenny Trinh, Redaktor Menaxhues i Netbooknews
Unë jam redaktori i një botimi të rishikimit të vegël. Ne kemi ndihmuar mijëra lexues për të fituar njohuri rreth të gjitha llojeve të lëndëve të teknologjisë. Unë mendoj se mund të jap një pasqyrë të lezetshme në artikullin tuaj.
Netbooknews

Frank Buck, FrankBuck.org: Evernote trajton të gjithë

Evernote ka qenë aplikacioni im që shkon te notetaking për 8 vitet e fundit. Pavarësisht nëse është një mendim, një foto për të kapur, audio për të regjistruar ose informacion nga një faqe në internet për të rrëmbyer, Evernote i trajton të gjitha. Mund të shtoj informacion nga kudo dhe në çdo pajisje të lidhur. Ditto nga marrja dhe shkëmbimi i informacionit. Kërkimi në Evernote është i jashtëzakonshëm. Në fund të një dite të ngjeshur, gjithçka që unë kam hedhur në Evernote është në një vend, dhe është e gatshme që unë të rishikoj veprimin dhe të paraqes në përputhje me rrethanat. Disa njerëz mund të duan një aplikacion për të shpejtë dhe të thjeshtë dhe një tjetër për informacion mbi substancën. Më mirë do të kisha një mjet që mund të trajtojë të gjitha informacionet e mia.

Të gjithë duhet të përqendrohemi në detyrën në fjalë. Në mënyrë që të përqendrohemi në një gjë, duhet të kemi një vend për të vendosur gjithçka tjetër. Evernote është ai vend.

Frank Buck, autor, FrankBuck.orgFrank Buck, autor, FrankBuck.org
Frank Buck (@DrFrankBuck) është autori i Get Organized !: Menaxhimi i kohës për drejtuesit e shkollave. Global Gurus Top 30 e emëroi atë # 1 në kategorinë e Menaxhimit të Kohës për 2019 dhe 2020. Ai flet në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe ndërkombëtarisht për organizimin dhe menaxhimin e kohës.
Mësoni më shumë në faqen e tij të internetit: FrankBuck.org

Matthew Kircher, Menaxhimi i Pasurisë me Fairpoint: OneNote është ideale për shënime

Si Këshilltar i Pavarur Financiar, unë kam nevojë të jem jashtëzakonisht efikase dhe produktive kur bëhet fjalë për drejtimin e biznesit tim dhe menaxhimin e investimeve të klientit tim.

Softueri / aplikacioni i vetëm më i rëndësishëm për marrjen e shënimeve dhe për produktivitetin e zyrës është * Microsoft OneNote *! Ju mund ta përdorni atë në laptop, tablet, ose celular, dhe të vazhdoni aty ku keni mbetur.

Matthew Kircher, MBA, President i Menaxhimit të Pasurisë FairpointMatthew Kircher, MBA, President i Menaxhimit të Pasurisë Fairpoint
Matt filloi Menaxhimin e Pasurisë Fairpoint, një firmë e pavarur këshilluese për investime, ndërsa ndiqte shkollën e biznesit në Shkollën e Menaxhimit të Weatherhead në Universitetin Case Western Reserve.
Menaxhimi i Pasurisë Fairpoint

Anh Trinh, GeekWithLaptop: Workflowy shërben si për shënime ashtu edhe për menaxhimin e projektit

Unë sugjeroj të përdorni Workflowy. Sshtë një aplikacion njoftues që shërben gjithashtu si një aplikacion i menaxhimit të projektit. Aplikacioni është përdorur kryesisht për shënime, si aftësia e tij për të krijuar skica të hollësishme të gjërave që variojnë nga një listë për të bërë, deri tek shkrimi i një mini-romani. Struktura e saj e organizuar është ajo që e bën atë një aplikacion të mirë të menaxhimit të projektit që ndihmon të mbani të gjithë punën e bërë nga punonjësit tuaj. Së fundmi, ju lehtë mund të zmadhoni dhe dilni nga aplikacioni i cili ju ndihmon të mbani shënimet e një fotografie më të madhe, e cila është e përsosur për këdo në një pozicion menaxherial.

Workflowy
Anh Trinh, Redaktor Menaxhues i GeekWithLaptopAnh Trinh, Redaktor Menaxhues i GeekWithLaptop
Anh ndërtoi desktopin e tij të parë në moshën 10 vjeç dhe ai filloi të kodifikonte kur ishte 14 vjeç. Ai e di një ose dy gjëra kur bëhet fjalë për të gjetur një laptop të mirë dhe ai synon të ndajë gjithçka që di përmes faqeve të tij në internet.
GeekWithLaptop

Stacy Caprio, Marketingu i Rritjes: fletore fizike është më e mirë se çdo aplikacion

Kam gjetur që përdorimi i një fletore fizike dhe stilolapsi të jetë më i mirë se çdo aplikacion për produktivitetin e zyrës. Kur unë shkruaj shënimet e mia dhe detyrat e bëra për ditën në një fletore fizike, ajo qëndron para meje si një kujtesë dhe nuk kërkon kohë për të hyrë ose shpërqendruar nga ato që unë jam duke punuar.

Stacy Caprio, Themelues, Marketingu i RritjesStacy Caprio, Themelues, Marketingu i Rritjes
Marketingu i rritjes

Simone Colavecchi, Cashcow.media: Google Keep vepron si një notepad i vërtetë

Kohët e fundit, një mik më kërkoi të provoja OneNote e cila është në dispozicion në një version falas për desktop dhe celular. Për aq sa më pëlqen duke e përdorur atë më duhet të them se Aplikacioni im i preferuar i celularit është * Mbaj shënime * (Google Keep). Ajo vepron si një fletore e vërtetë dhe ju lejon të bëni një foto ose të bashkëngjitni një pamje të ekranit, si dhe të vizatoni, regjistroni mesazhe zanore dhe artikuj në listë (të dobishëm për listat e blerjeve).

Një rast në të cilin Google Keep dëshmon shumë i dobishëm është gjatë një prezantimi. Mbaj mend që isha në një hapësirë ​​të mbyllur plot njerëz - mbajtja e një fletore dhe stilolapsi të vërtetë ishte e pamundur. Epo, hapa Google Keep në celularin tim, bëra fotografi të prezantimit, shtova komente dhe madje regjistrova zërin e folësit. Gjithçka në një aplikacion.

Simone Colavecchi, Konsulent SEO, Cashcow.mediaSimone Colavecchi, Konsulent SEO, Cashcow.media
Cashcow.media

Esther Meyer, Dyqani i Dhomave të Dhomave: OneNte është i instaluar paraprakisht dhe madje edhe shënime audio regjistrojnë

Unë jam një mbajtës i vëmendshëm i shënimeve, nëse kjo është edhe një gjë. Dua të them, sa herë që hasem në diçka të rëndësishme, ose mendoj se ka diçka që vlen të përmendet, unë bëj shënime. Unë e di se nuk mund t'i kushtoj kujtesës gjithçka, kështu që, kur është e nevojshme, i shkruaj gjërat. Në fund të fundit, informacioni në kujtesën e punës ka një kohëzgjatje të shkurtër rreth 10-15 sekonda, përveç nëse ndiqet në mënyrë aktive ose përsëritet.

burim

Aplikacioni im i preferuar dhe aplikacioni i notepadit më i mirë për mua nuk është askush tjetër përveç MS Office OneNote. Po, ky është ai i parainstaluar në PC tim. Unë dua që kam shumë gjëra me të, madje edhe të regjistroj shënime audio. ’Shtë e këndshme, plus, në të vërtetë mund të lexojë shkrimin tim jo aq të mirë kur bëj shënime nga telefoni im) dhe ta kthej atë në tekst. Unë besoj se kjo më bën më produktive sepse më ndihmon të rishikoj gjërat dhe idetë që më kanë kapërcyer mendjen. Dua të them, natyrisht, disa ide shkëlqyese vijnë kur ju i prisni më pak prej tyre.

Esther Meyer, Menaxher Marketingu @ Dyqani i Dhomave të DhomaveEsther Meyer, Menaxher Marketingu @ Dyqani i Dhomave të Dhomave
Emri im është Esther Meyer. Unë jam menaxheri i marketingut i GroomShop, një dyqan që po ofron dhurata të personalizuara me cilësi të lartë për dasmën ..
Dyqan dhëndrash

Domantas Gudeliauskas, Zyro: Toggl të krijojë projekte, të shtojë detyra dhe të bëjë shënime

Do të ishit i çmendur për të përdorur aplikacionin e paracaktuar të shënimeve. Likeshtë si të përpiqesh të jesh produktiv dhe të gjuash veten në këmbë për ta bërë më të vështirë.

Aplikacionet për përcjelljen e kohës janë e ardhmja për këtë lloj përdorimi. E preferuara ime personale është Toggl.

Vendosni projekte, shtoni detyra dhe bëni shënime atje. Jo vetëm që ju keni mundësinë për të marrë shënime në një platformë më të rehatshme ndërsa keni mundësi formatimi për t'ju ndihmuar të mbani mend më mirë shënimet me një shikim. Ju jeni gjithashtu duke planifikuar, bashkangjitur shënime në projekte ose detyra specifike, dhe mbi të gjitha, ju e dini se sa kohë po shpenzoni për të bërë gjëra.

Tani do të jem i sinqertë. Nuk është një kapëse dhe luani një lloj aplikacioni siç është me hapjen e një fletore. Ju do të duhet të kaloni një orë ose dy duke e vendosur atë, duke kuptuar se çfarë funksionon për ju, por ajo kohë do të fitohet kur nuk do të keni nevojë të kaloni nëpër një skedar të gjatë. Txt ose duke kërkuar në diskun tuaj duke kërkuar për shënimi specifik i këtij projekti specifik, tendosja e syve tuaj, duke kërkuar atë linjë specifike.

Nëse kjo është pak më komplekse, ka ende shumë alternativa atje. Google Keep, për shembull. -Shtë ndër-platformë, ka një format të shkëlqyeshëm, edhe nëse është pak thjeshtësues. Sido që të jetë, është akoma shumë më mirë sesa të shikosh në atë dritare shënuese pa funksion.

Domantas Gudeliauskas, menaxher i marketingut në ZyroDomantas Gudeliauskas, menaxher i marketingut në Zyro
Domantas Gudeliauskas është një Menaxher Marketingu në Zyro - një ndërtues i faqeve të internetit me AI.
Zyro

Jason Davis, Inspire360: Evernote të kalojë pa ndërprerje midis kompjuterit dhe telefonit

Aplikacioni im i preferuar i notepadit është Evernote. Kam aplikacionin e desktopit dhe celularit dhe jam në gjendje të shkoj pa ndërprerje midis kompjuterit dhe telefonit tim ndërsa shkruaj shënime pa anashkaluar një rrahje. Unë gjithashtu ftoj bashkëpuntorët në disa nga Evernotes time për të bashkëpunuar në projekte dhe për të shkëmbyer informacione.

Jason Davis, CEO, Inspire360Jason Davis, CEO, Inspire360
Jason Davis është Drejtori Ekzekutiv i një kompanie SAAS me një ekip që punon tërësisht nga distanca.
Inspire360

Norhanie Pangulima, Ndërmarrjet e SIA: ColorNote për telefonin celular, Shënime të thjeshta ngjitëse për Windows

Unë jam duke përdorur aplikacione për notepad si në kompjuterin tim, ashtu edhe në celularin tim sepse është zakon të shkruaj kujtime për ta mbajtur punën time të organizuar dhe të shënoj për çfarëdo mendimi që do të kisha. Meqenëse isha student, më pëlqen shumë të shkruaj shënime, kështu që do të jetë më e lehtë për mua të kujtoj kur të vijë dita e provimit. Sipas hulumtimit, informacioni i rëndësishëm që po shkruhet kishte një shans 34% për tu mbajtur mend.

BURIMI

Këtu janë dy nga aplikacionet e mia të preferuara të notepadit (për desktop dhe telefon celular):

  • 1. Ngjyra. Unë jam duke përdorur ColorNote Notepad për telefonin tim celular. Më pëlqen thjeshtësia e tij dhe karakteristikat miqësore për përdoruesit. Isshtë në dispozicion në Playstore për ta shkarkuar falas. Ka disa ngjyra për të zgjedhur nëse dëshironi që shënimet tuaja të kategorizohen nga ngjyra. Ajo gjithashtu ka një veçori Kërkimi ku mund të shkruani fjalë ose fraza që dëshironi të kërkoni nga shënimet tuaja.

  • 2. Shënime të thjeshta ngjitëse. Kjo aplikacion falas për fletore është në dispozicion për Windows. Duke klikuar ikonën e tij, një fletore do të shfaqet në desktop dhe mund të filloni menjëherë të shkruani shënime. Ashtu si Notepad ColorNote, ai gjithashtu ka ngjyra të shumta për të zgjedhur. Karakteristika më e mirë e kësaj aplikacioni është që ju mund të lidhni shënimet tuaja me Cortana dhe Cortana mund t'ju kujtojë për ato që keni shkruar.

Norhanie Pangulima, Marketingu i Përmbajtjes Ekzekutiv @ Ndërmarrjet e SIA-sNorhanie Pangulima, Marketingu i Përmbajtjes Ekzekutiv @ Ndërmarrjet e SIA-s
Si një Ekzekutiv i Marketingut të Përmbajtjes, unë kam ndarë mendimet e mia për tema të tilla si marketing në media sociale, marketing dixhital, dhe shumë më tepër.
Ndërmarrjet e SIA-s

Majid Fareed, James Bond kostume: OneNote madje mund të ruajë fotografi

Unë përdor Onenote, ajo mund të ruajë fotografi shumë të organizuara mirë dhe gjëja më e mirë në lidhje me OneNote është, sistemi i tij me bazë cloud kur azhurnoj diçka nga PC-ja ime, atëherë mund ta kontrolloj nga Smartphone.

Majid Fareed, James Bond kostumeMajid Fareed, James Bond kostume
Unë jam Majid Fareed. Unë jam një tregtar dixhital dhe shkrimtar i përmbajtjes për kostume të James Bond.
James Bond kostume

Guillaume Borde, rootstravler.com: Evernote është perfekte për studentët

Si student, zakonisht duhet të kaloni midis letrës dhe kompjuterit. Disa mësues kërkojnë dokumente letre ndërsa të tjerët preferojnë dokumente dixhitale. Kur bëhet fjalë për marrjen e notave, mund të jetë pak e vështirë për tu trajtuar. Fatmirësisht, opsionet e skanimit Evernote janë të thjeshta për t'u zotëruar. Evernote më ndihmon çdo ditë të dixhitalizoj skedarët që më duhen. Më kursen një ton kohë sepse unë mund të bëj gjithçka që duhet të bëj thjesht me një kompjuter, një telefon dhe letrat e mia.

Ende më pëlqen të shkruaj në letër dhe të përdor një fletore fizike, kështu që Evernote më jep lirinë për të mbajtur këtë ekuilibër në jetën time.

Guillaume Borde, student dhe shkrimtar në rootstravler.comGuillaume Borde, student dhe shkrimtar në rootstravler.com
Guillaume Borde, student dhe shkrimtar në rootstravler.com
rootstravler.com

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment