Udhëzuesi për Fillestar i Menaxherit të faqeve në Facebook

Udhëzuesi për Fillestar i Menaxherit të faqeve në Facebook - Shqiptar

Një menaxher i faqeve të biznesit në Facebook është një mjet që lejon pronarët e bizneseve dhe reklamuesit të menaxhojnë pasuritë e biznesit në një mënyrë të sigurt dhe të organizuar. Kjo ndihmon për të mbajtur përpjekjet e marketingut në një vend dhe të lejojë qasje te partnerët dhe shitësit tuaj. Nëse filloni të përdorni këtë mjet jetik të reklamave, duhet të dini disa nga këshillat thelbësore.

Si të krijoni një llogari

Për të krijuar një menaxher të faqeve të biznesit në Facebook, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 • Kërkoni biznes.Facebook.com dhe klikoni në butonin Krijoni llogari.
 • Vendosni letrat kredenciale si emri juaj, emri i biznesit dhe adresa e emailit të biznesit.

 • Vendosni detaje të tjera të biznesit, siç janë faqja zyrtare në internet dhe numrat e telefonit të kontaktit.

 • Specifikoni përdorimin e menaxherit dhe paraqisni për të përfunduar aplikacionin.

Si ta shtoni menaxherin faqen tuaj të biznesit në Facebook

Nëse nuk keni një faqe ekzistuese të biznesit në Facebook për biznesin tuaj ose për klientët tuaj, duhet të krijoni një të tillë. Për të krijuar një faqe të mirë biznesi në Facebook, ndiqni këto hapa:

 • Regjistrohu nga facebook.com/pages/create.
 • Krijoni një emër përdorues duke klikuar Krijo faqen @ emrin tuaj në menunë e majtë për të ndihmuar njerëzit të dinë se ku ta gjejnë faqen tuaj.

 • Vendosni fotografi të biznesit tuaj për të përmirësuar përshtypjen vizive të faqes tuaj.

 • Shtoni detaje të biznesit si vendndodhja, orari i punës dhe kontaktet e biznesit.

 • Shtoni histori duke postuar përmbajtje të vlefshme për biznesin.

Nëse tashmë keni një faqe biznesi në Facebook, duhet të shkoni direkt në këto hapa për të shtuar faqen e biznesit tuaj tek menaxheri:

 • Klikoni Shto faqe nga pulti i Menaxherit të Biznesit.
 • Shkruani emrin e faqes tuaj të biznesit dhe lejoni që automatizimi të jetë i sigurt se është faqja juaj.

 • Disa faqe biznesi që lidhen me të njëjtën biznes mund t'i shtohen në të njëjtën mënyrë menaxherit.

Ka shumë avantazhe të përdorimit të një menaxheri të faqeve të biznesit në Facebook. Ato përfshijnë:

Qasja e të gjitha mjeteve në Facebook në një vend.

Me një menaxher të faqes në Facebook, ju mund të kontrolloni të gjitha burimet e biznesit, të drejtat e administratorit për përdoruesit dhe për faqet e biznesit të duhur.

Eshte falas

Qasja në mjetet e nivelit të ndërmarrjes në menaxherin e faqeve në Facebook është një nga gjërat që duhet t'ju motivojë ta përdorni atë. Në vend që të shpenzoni një pasuri në punësimin e personelit njerëzor për të menaxhuar faqet tuaja, përdorni përdorimin e këtij burimi falas.

Mban të sigurta pasuritë tuaja

Ju nuk dëshironi që ish-punonjësit të kenë qasje në informacionin dhe pasuritë e biznesit tuaj. Duke kufizuar qasjen vetëm te njerëzit që janë aleatë për biznesin, një menaxher i biznesit do të ndihmojë në mbajtjen e një liste të pastër të anëtarëve në faqen tuaj të biznesit në Facebook.

Shtë më e lehtë të krijosh partnerë

Me shikueshmërinë dhe mjetin e shkëlqyeshëm të bashkëpunimit që ofron Facebook, është më e lehtë të punosh si ekip. Meqenëse menaxheri prodhon një pamje të qartë të qëllimit të biznesit, ajo rrit transparencën në biznes.

Nëse dëshironi të bëni një shenjë për biznesin tuaj duke menaxhuar faqet e biznesit tuaj në Facebook, duhet të konsideroni të përdorni një menaxher të faqeve të biznesit në Facebook. Ky mjet do të jetë i dobishëm në përmbushjen e qëllimit tuaj dhe përmirësimin e strategjive tuaja reklamuese dixhitale. Mund të duket mbizotëruese për të filluar, por pasi t’i jepni një rrotullim, do të keni mundësi të menaxhoni më mirë faqet e Facebook-ut të biznesit tuaj.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment