Si t'i ftoj miqtë që të pëlqejnë një faqe në Facebook

Si t'i ftoj miqtë që të pëlqejnë një faqe në Facebook - Shqiptar

Ftoni të gjithë miqtë që të pëlqejnë në faqen e Facebook

Për të ftuar të gjithë miqtë tuaj që të pëlqejnë një faqe, dhe për këtë arsye duke marrë më shumë pëlqime në faqen e biznesit në Facebook, e cila do të çojë në ndërveprime në rritje, ndiqni udhëzuesin.

Filloni duke u futur në Facebook, me një përdorues që është administratë një faqe biznesi në Facebook.

Atje, në këndin e poshtëm të djathtë të faqes në desktop, shfaqet informacioni në faqet tuaja, me një lidhje për të ftuar miqtë tuaj.

Kliko në këtë link për të vazhduar të ftoni të gjithë miqtë në faqen e Facebook.

Fto të gjithë miqtë që të pëlqejnë

Atje, në ftesën e miqve tuaj për të pëlqyer faqe, mund të shihni se cilët miq nuk janë të ftuar ende, por gjithashtu mund të zbuloni se cilat miq tashmë janë ftuar.

Në skedën jo të ftuar, thjesht klikoni mbi Zgjidh të gjitha, për të ftuar të gjithë miqtë e Facebook që të pëlqejnë faqe.

Tipi ynë për të rritur faqen si nga miqtë, kontrolloni gjithashtu Dërgoni çdo ftesë në kutinë e Messenger. Si kjo, miqtë do të bisedojnë me ju dhe do ta gjejnë ftesën më personale.

Në testet tona, kemi marrë rreth 25% faqe si mbrapa nga ftesa e Dërguesit, krahasuar me 10% me një ftesë të thjeshtë.

Duke kontrolluar kutinë për të dërguar një ftesë të Dërguesit, ftoj do të kufizohet në 50 miq, thjesht përsërisni operacionin sa herë që është e nevojshme.

Mesazhi i ftesës së mostrës për të pëlqyer faqen e facebook

Para se të dërgoni ftesat, personalizoni mesazhin për t'i dërguar ato. Këtu janë disa shembuj të ftesës së mostrës për të pëlqyer faqen në Facebook, ndjehuni të lirë t'i përdorni ato dhe t'i përshtatni ato në faqen, miqtë dhe nevojat tuaja:

  • Përshëndetje, unë po ju ftoj të pëlqeni faqen time sepse mendova se mund të jeni të interesuar ta mbështni atë. Ju do të merrni përditësime mbi atë që është e re, dhe ju mund të ndërveprojnë me njerëz të tjerë në këtë faqe.

  • Përshëndetje mik i dashur, ju lutem, shikoni në faqen time dhe ndiqni atë për të marrë lajme në lidhje me biznesin tim dhe vendndodhjen time. Do të ishte mirë të shihja ndërveprimin me markën time, më lejoni të di nëse keni nevojë për ndonjë informacion më shumë =)

  • Përshëndetje, Michel këtu, nuk kemi folur për një kohë, unë kam qenë i zënë duke punuar në faqen time, do të ishte mirë nëse mund ta mbështesni dhe më lejoni të di se çfarë mendoni për produktet tona. Gëzuar të organizoni një zbritje për ju dhe miqtë tuaj sa herë që doni të porositni nga ne;)

  • Përshëndetje ! Si po ja kalon ? Unë nuk kam qenë shumë aktiv në Facebook kohët e fundit, sepse unë të postoni të gjitha përditësimet e mia në faqen time, do të ishte e madhe nëse ju mund të dëshironi që ajo të ndjekë aventurat e mia të fundit. Përshëndetje :)

Pasi të keni përzgjedhur shokët që dëshironi të ftoni për të pëlqyer faqen tuaj, thjesht klikoni mbi butonin "Dërgo fton".

Nëse keni zgjedhur të dërgoni fton në Messenger, atëherë secili prej shokëve të zgjedhur do të merrni menjëherë një mesazh privat prej jush, duke i ftuar ata që të pëlqejnë faqen.

Si të ftoni miqtë për të pëlqyer faqe në Facebook

Nëse jo, atëherë ata do të marrin një njoftim që i fton ata që të pëlqejnë faqen.

Dërgimi i ftesës mund të marrë pak kohë, pasi Facebook do t'i dërgojë të gjitha ftesat sipas kërkesës. Pasi të jetë bërë, ju mund ta përsërisni veprimin me një listë tjetër miqsh, derisa të gjithë miqtë tuaj të jenë ftuar të pëlqejnë faqen tuaj në Facebook.

Pas kësaj, kontrolloni njoftimet tuaja, shpejt duhet të merrni disa reagime ndaj miqve që pranuan faqen tuaj si ftesë, në këndin e poshtëm të majtë kur ndodh, dhe më pas në zonën standarde të njoftimit në të djathtë të sipërme.

Nëse ftesa u dërgua përmes dërguesit, të gjithë miqtë do të marrin një ftesë duke u parë si më poshtë.

Me shumë gjasa, me këtë mesazh të personalizuar, miqtë do të fillojnë t'ju pyesin në lidhje me faqen tuaj dhe ndoshta do të ju tregojnë drejtpërdrejt se do të pëlqejnë menjëherë faqen.

Ashtu si faqja jonë e udhëtimit në Facebook

Anulo ftesën për të pëlqyer një faqe në Facebook

Pasi të keni ftuar shokë që të pëlqejnë një faqe në Facebook, nuk është e mundur të anullohet ftesa për të pëlqyer një faqe në Facebook.

Nuk ka mundësi për të anulluar një ftesë për faqe. Të gjithë ju mund të bëni, nëse është faqja juaj, është të fshini faqen, atëherë ftesa do të jetë e vjetëruar.

Një tjetër mundësi është që të mos e frikësosh shokun të cilit i ke dërguar ftesa, por kjo gjithashtu nuk është ideale.

Si t'i ftoni njerëzit të pëlqejnë shkurtimisht faqen në Facebook

Për t'i ftuar njerëzit të pëlqejnë faqen në Facebook gjithçka që duhet të bëni është të bëni hapat e mëposhtëm:

  • Hyni në llogarinë tuaj në Facebook,

  • Hapni faqen tuaj të biznesit në Facebook,

  • Klikoni në lidhjen e miqve të ftuar në shiritin e majtë,

  • ftojini njerëzit të pëlqejnë faqen në Facebook duke i zgjedhur ata nga lista e miqve tuaj,

  • Prisni që ata të pranojnë ftesën tuaj.

Ju gjithashtu mund të personalizoni ftesën e dërguar duke përdorur një mesazh për modelin e ftesës në Facebook, për shembull, shumë prej tyre mund të gjenden në internet, dhe disa prej tyre mund të gjenden këtu.

Kjo është gjithçka që ju duhet të bëni në mënyrë që t'i ftoni njerëzit të pëlqejnë faqen në Facebook me kusht që të jeni administratori i asaj faqe!

Artikuj të ngjashëm


Comments (2)

LCM, 2020-03-02
Bonjour, depuis quelques semaines, il n'y a plus moyen de rentre un texte en envoyant des "invitations à aimer la page" (facebook il va sans dire). Cela sur Chrome et Safari depuis mon ordinateur. Est-ce que c'est "normal" ? Comment éventuellement faire remonter le problème à facebook ? Merci par avance pour vos retours.

Lini një koment