Kriteret më të rëndësishme të mbajtjes së faqes në internet sipas 10 ekspertëve

Përzgjedhja e hostit të duhur për faqet tuaja të internetit mund të duket e ndërlikuar, veçanërisht duke pasur parasysh numrin e madh të ofertave të ndryshme në dispozicion - për një fillestar, madje mund të duket e pamundur të bëni një zgjedhje....
Lexo më shumë

Rishikimi i një interserver në web hosting të krijimit të një llogarie

Përzgjedhja e host-it të duhur është një nga gjërat më të rëndësishme për t'u përgatitur para se të hapni një blog Wordpress ose një pjesë tjetër të përmbajtjes në internet, pasi zakonisht do t'ju lidhë për vite me një ofrues të veçantë shërbimi....
Lexo më shumë

Më të mirë të lirë web hosting

Me shumë konkurrencë dhe oferta që nuk janë gjithmonë të krahasueshme, është shumë e vështirë për të gjetur faqen e internetit të duhur, nëse ajo duhet të jetë për një faqe interneti të vetme, një wordpress blog hosting, një frontpage web hosting, një hosting multi domain, hosting ose një cloud hosting....
Lexo më shumë

cPanel ridrejton një emër virtual fushë në një URL tjetër

Në cPanel, ridrejtimi i një emri fushë në një tjetër është mjaft i lehtë! Shikoni më poshtë një shembull të plotë për një ridrejtim të të gjitha kërkesave nga lifetravelsv.com të fushë-it virtual (të regjistruar në GoDaddy.com) në domenin e internetit wcifly.com, të dy të hostuar në ex2 hosting....
Lexo më shumë

Puna nga shtëpia: Si të fitoni para në internet për fillestarët?

Një nga mënyra më e lehtë për të punuar nga shtëpia dhe për të fituar para në internet pa lënë zyrën e shtëpisë tuaj është të fitoni para nga përmbajtja në internet, ose duke krijuar një blog Wordpress dhe duke shitur reklama të ekraneve, duke krijuar video në YouTube, ose për të krijuar një kurs në internet në të cilin do të ndajeni njohuritë tuaja në një mënyrë të re....
Lexo më shumë

7 Shtojcat më të mira falas për WordPress Adsense për të rritur të ardhurat

Google Adsense dhe WordPress bëjnë çiftin më të mirë për të fituar para përmes fitimit të parave të internetit. Për të përfituar sa më mirë nga Adsense, duhet të vendosni reklamat siç duhet në faqen tuaj të internetit. Nëse vendosni reklama diku në vende, ku audienca juaj mezi arrin, atëherë nuk ka përdorim të adsense....
Lexo më shumë

Si të ndryshoni pronësinë e një faqe në Facebook?

Pronari i një faqe biznesi në Facebook është administratori i parë i faqes - mund të ketë më shumë se një prej tyre. Nëse jeni ju që krijoni një faqe në Facebook, atëherë do të keni mundësi të kryeni operacione të tilla si kthimin në vlerësimet e faqeve në FaceBook, si faqja juaj faqe tjetër e biznesit në Facebook, për të parë kush i pëlqen faqja juaj në Facebook, por nëse nuk jeni administratori, ose dëshironi që dikush tjetër të ketë të njëjtat mundësi, ju duhet të shtoni një administrator tjetër në faqe. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të bëni asgjë për të përdorur një widget të faqes FaceBook për WordPress ose për të ftuar miqtë tuaj që të pëlqejnë faqen tuaj në FaceBook, pasi të gjithë mund ta bëjnë këtë!...
Lexo më shumë

Cila është mënyra më e mirë për të detyruar HTTPS dhe WWW, por të lejoni lokalin?

Shtë e rëndësishme të detyroni HTTPS dhe WWW për disa arsye: fitoni besimin e vizitorëve tuaj duke treguar që lidhja është e sigurt, dhe nëse përdorni një nën-domain siç është www, duke mbajtur konsistencën me vizitorët tuaj dhe raportimin tuaj, në uebin tuaj të lirë pret për shembull....
Lexo më shumë

Rishikimi i premisë Ezoic - ia vlen?

Partneri i çertifikuar i Google, Ezoic, ofron në bazë të ftesave private të bashkohet me një program premium, që do të lejojë hyrjen në partnerët e reklamave të personalizuara që do të rrisin të ardhurat e përgjithshme të faqes në internet, në krahasim me vetëm të fitoni para në faqet e Google me pagesa të rritura në Google AdSense në krahasim me përdorimin vetëm të kësaj rrjeti i reklamave....
Lexo më shumë

Si të krijoni një llogari Google Drive dhe të merrni 15 GB hapësirë ​​ruajtëse të Google Drive?

Krijimi i një llogarie të re në Google Drive will directly let you have 15GB of online Google Drive free storage , all you have to do is to create a Google Drive account using a different email address! See also how to create a Google Cloud account for your online computing needs....
Lexo më shumë

Formate dhe shkrime të përgjegjshme të buletinit HTML të përgjegjshëm

Ngritja e një buletini për auditorin tuaj dhe kërkimi i një shablloni HTML buletini që është i përgjegjshëm, i lehtë për t'u përdorur dhe punon në të dy GMail dhe MSOutlook dhe një mënyrë e thjeshtë për të menaxhuar abonimin dhe dërgimin në PHP?...
Lexo më shumë

Whatfarë është motori i llogaritjes së Google? Një hyrje e shkurtër

Motori i llogaritjes së Google, i cili gjithashtu njihet si Google Cloud Engine, pjesë e Google Cloud Platformës, është përgjegjës për shpërndarjen e makinave virtuale që veprojnë në rrjetin global të fibrave dhe qendrat e reja të informacionit të Google. Shkalla e llogaritjes në cloud në të gjithë botën nga raste të vetme është mbështetur nga mbështetja e rrjedhës së punës plus mjetet e Motori i llogaritjes së Google....
Lexo më shumë

Përfitimet e ofruara nga Google Cloud Platform Tani Tani

Platforma Google Cloud është një koleksion i shërbimeve publike të cloud informatikës që ofrohen nga Google aktualisht. Google Cloud Platform ofron një grup të gjerë shërbimesh të pritura për ruajtje me llogarinë Google Cloud, llogarit përmes Google Compute Engine, plus zhvillimin e aplikacioneve në Shërbimet Google Cloud, të gjitha këto funksionojnë në harduerin Google....
Lexo më shumë

Rishikimi i Dr.Cash i një partneri të pandershëm bashkëpunëtor

Duke qenë kontaktuar nga Dr.Cash për të aktualizuar një artikull në lidhje me rrjetin më të mirë të shkëmbimit të reklamave duke shtuar një paragraf në lidhje me faqen e tyre të internetit me backlinks, unë u pajtova pas disa shkëmbimeve të postës elektronike në lidhje me një kompensim financiar....
Lexo më shumë

Rrjeti më i mirë i këmbimit të reklamave

Ka shumë rrjete për shkëmbimin e reklamave të disponueshme për të fituar para në faqen tënde ose blogun. Mënyra më e mirë për të fituar para? Regjistrohuni në partnerin ndërmjetësues Ezoic, i cili do të zgjedhë për veten tuaj reklamat më të larta për pagesën e webfaqes suaj bazuar në një sistem ankandi....
Lexo më shumë

Mungon tag 'amp-ad extension .js script'

Gjatë zbatimit të faqeve AMP dhe marrjes së gabimit, tag 'amp-ad extension .js script' mungon ose është i pasaktë, por kërkohet nga 'amp-ad'. Kjo së shpejti do të jetë një gabim, në Google Search Console me reklama Google AMP ose mbi rrjetin e shpalljeve, thjesht do të thotë që një skript i veçantë AMP për reklama është harruar në faqen e internetit....
Lexo më shumë

Portë gabimi XAMPP 80 tashmë në përdorim

Marrja e këtij problemi kur përpiqeni të filloni Apache PHP në serverin XAMPP? Arsyeja mund të jetë që porti apache që po përdorni është tashmë në përdorim dhe dritaret nuk mund të fillojnë apache 2.2 në kompjuterin lokal, kështu që nuk mund ta përdorni për serverin tuaj Apache. Ju duhet të ndryshoni portin apache....
Lexo më shumë

Pse Google Cloud ka fituar skenarin e Cloud Computing?

Në epokën e tanishme të teknologjive të reja dhe inovative, llogaritja në cloud është një nga karakteristikat më të zakonshme në dispozicion për pothuajse të gjitha llojet e pajisjeve, dhe tani është në dispozicion falas përmes një llogarie Gmail ose krijimit të një llogarie të re të Google Drive, gjithashtu ose falas ose për një tarifë të vogël me funksionalitete të rritura....
Lexo më shumë

Amazon Associates OneLink - lidhja shoqërore universale Amazon

Amazon sapo ka nisur filialin Amazon OneLink, mënyrën e vet për të ndërtuar lidhje globale për produktet në trafikun ndërkombëtar të Amazon. Para kësaj, përdoruesit duhej të siguronin me dorë lidhje në faqen ndërkombëtare të Amazon me vizitorët e faqes, ose të jepnin një listë të lidhjeve dhe le të përdoruesit të zgjedhë se cilin do të klikojë....
Lexo më shumë

Imazhi i gjeneruar nga PHP GD Imazhi nuk mund të shfaqet sepse përmban gabime në Firefox

Kur gjeneron një imazh me PHP, për shembull duke shtuar një ujëra në një foto të ruajtur të serverit, duke përdorur kodin më poshtë ose një të ngjashëm me JPEG në vend të PNG, imazhi mund të mos gjenerohet fare dhe të hedh një gabim, i dukshëm direkt në Firefox, por jo në Chrome. ...
Lexo më shumë

Fix Google PageSpeed ​​Eliminimi i paraqitjes së bllokimit të JavaScript-it dhe CSS-së në përmbajtjen më sipër

Testi i Google PageSpeed ​​[1] "Eliminimi i bllokimit të skedarëve JavaScript dhe CSS në përmbajtjen e sipërme" ju sugjeron që të shpërndani skedarët JS dhe CSS të sitit tënd pasi HTML të jetë plotësisht i ngarkuar - dhe, për këtë arsye, mos e ndërpritni ngarkimin në HTML për ta shkarkuar....
Lexo më shumë

Kontrolloni compression GZIP

Fix Google PageSpeed ​​mundëson kompresimin në PHP dhe htaccess Aktivizimi i compression gzip në script / webserver jo vetëm që do t'ju ndihmojë të arrini një rezultat më të madh në testin e Google PageSpeed ​​"Enable compression" [1], por gjithashtu mundësoni një kohë më të shpejtë të shfaqjes në shfletuesin tuaj të vizitorëve....
Lexo më shumë

Prestadyqan si të krijoni kodet e zbritjes dhe kuponave (përqindja, shuma fikse, ...)

Krijimi i një kodi për zbritje të përqindjes, që do të thotë që klienti hyn në një varg karakterësh të veçantë në fund të procesit të rendit dhe merr zbritje ABC në porosinë e tij, është shumë e lehtë - dhe është edhe një funksionalitet standard i Prestadyqan, Version 1.6....
Lexo më shumë

Si të shtoni një çelës të huaj në phpMyAdmin

Shtimi i një çelës të huaj në phpMyAdmin është shumë e thjeshtë, por opsioni mund të jetë i vështirë për tu gjetur. Hapni tabelën në të cilën dëshironi të shtoni çelësin e jashtëm. Shko te tab Struktura, në të cilën do të gjeni një nën menune të quajtur Relation View. Atje, zgjidhni në kolonën e cila do të mbajë çelësin e jashtëm dhe tabelën dhe kolonën e referuar nga ky çelës....
Lexo më shumë

Parazgjedhje pjesa më e madhe e Wordpress për riemërimin e imazhit për SEO

Për një optimizim më të mirë në faqen e WordPress SEO, por gjithashtu mos të ndani emrat e skedarëve tuaj lokalë, sidomos për median e fotografive / imazheve dhe mos shmangni ndarjen e emrave të këqij si 11-finalresult.png në shembull, por të keni një nicer ms-excel-2013- si-to-make-a-table-look-good-resize-kolona-to-fit-content.png në vend të kësaj, një zgjidhje e lehtë është të përdorësh një plugin renaming të imazhit për WordPress....
Lexo më shumë

Wordpress sitemap XML lista sitelinks SEO

Në mënyrë që të merrni listën e lidhjeve nga faqet e internetit të Wordpress-it - të cilat mund të keni nevojë për shembull për të marrë të gjitha lidhjet nga një faqe interneti për ta ndarë atë, ose për të krijuar një listë ose faqe të ridrejtimit pas një URL të faqes së ndryshimit të Wordpress-it, instaloni plugin All In One Paketa SEO....
Lexo më shumë

cPanel shtoni domen të ri

Shtimi i një fushe të re në cPanel është shumë e lehtë, në Addon Domains> Krijo një domain Addon. Kur të keni një uebsajt që pret në një dhe një emër domain i regjistruar në një ofrues tjetër - për shembull gandi.net ose godaddy.com - është e nevojshme të shtoni emrin e domain në listën e Addon Domains (ose domains të jashtëm), në mënyrë që të kesh kërkesa nga ai URL i adresuar për pritjen e përcaktuar....
Lexo më shumë

WordPress kthehet në redaktorin klasik

Për t'u kthyer tek redaktuesi i mëparshëm i WordPress-it, shkoni te shtojcat> shtoni ri> redaktorin klasik, instaloni dhe aktivizoni pluginën redaktuese klasike. Me përditësimin më të fundit të WordPress 5.0, përfshihet një redaktor i ri WordPress përmbajtjeje, i quajtur Gutenberg, i cili ka një ndërfaqe të re radikale të re....
Lexo më shumë

Përmbledhja e shfaqjes së PHPMyAdmin në rënie të përzgjedhjes së çelësave të huaja

Është e mundur që PHPMyAdmin të shfaqë përshkrimin e një çelës të huaj, në vend të fushës së identifikimit. Për shembull, me një tabelë të qyteteve që i referohen një tabele të vendeve, ku identifikuesi është një numër inkremental unik, shfaqni përshkrimin e vendit në vend të numrit....
Lexo më shumë

Zhvendos Wordpress nga nën-domain në rrënjë

Në mënyrë që të lëvizni instalimin WordPress në një tjetër direktorium, duhet të ekzekutoni disa hapa. Kjo do të lejojë, për shembull, ta zhvendosë instalimin e WordPress-it nga një nën-dosje në dosjen e rrënjëve, ose mënyrën për ta zhvendosur atë një domain të ri, por duke i transferuar skedarët në dosjen që i korrespondon këtij emri të ri të domain-it....
Lexo më shumë

Fix Google PageSpeed ​​lanson shfletuesin caching në htaccess

Për të optimizuar caching caching në htaccess, thjesht shtoni kodin e mëposhtëm frymëzuar nga një thread Overflow Stack [1] në dosjen tuaj htaccess: Kjo do t'ju lejojë jo vetëm që të kaloni testin e caching në shfletuesin e Google PageSpeed ​​Leverage, por më e rëndësishmja për të shpejtuar kohën e hyrjes në faqen tuaj të internetit....
Lexo më shumë

Importo një skedar të madh SQL në PHPMyAdmin

Kur pyesin se si të jetë në gjendje të importojë një skedar më të madh SQL në PHPMyAdmin, zgjidhja është shumë e lehtë, për ta lejuar atë përmes importit standard të phpMyAdmin sql - i cili gjithashtu mund të përdoret për të importuar një csv në phpMyAdmin, apo edhe për të importuar një Spreadsheet OpenDocument në phpMyAdmin, thjesht duke ndryshuar formatin e hyrjes në menunë e importit....
Lexo më shumë