Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 

Mungon tag 'amp-ad extension .js script'

Mungon tag 'amp-ad extension .js script' [Shqiptar]

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 

Zgjidhja e etiketës 'amp-ad extension .js script' mungon

Gjatë zbatimit të faqeve AMP dhe marrjes së gabimit, tag 'amp-ad extension .js script' mungon ose është i pasaktë, por kërkohet nga 'amp-ad'. Kjo së shpejti do të jetë një gabim, në Google Search Console me reklama Google AMP ose mbi rrjetin e shpalljeve, thjesht do të thotë që një skript i veçantë AMP për reklama është harruar në faqen e internetit.

<script async custom-element="amp-ad" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-ad-0.1.js"></script>

Përfshini atë dhe gabimi do të zhduket.

Si për të rregulluar gabimin 'amp-ad extension.js script missing'?

Çfarë janë faqet e lëvizshme të përshpejtuara

Çfarë do të thotë AMP në Google? Faqet e lëvizshme të përshpejtuara, të quajtura edhe AMP, janë një standard i ri për shfletimin mobil. Një version AMP i një web faqe është kopjuar nga Google ose një tjetër motor kërkimi, është një version i kopjuar i është dorëzuar klientit.

Shfaqja është shumë më e shpejtë, si faqet e celularëve të përshpejtuar AMP duhet të respektojë rregulla shumë të rrepta të zhvillimit, të përdorë bibliotekat e zakonshme dhe të mos përfshijë shumë gjëra që zakonisht ngadalësojnë ngarkimin e faqeve, siç janë skriptat ekstra, kornizat e jashtme ose imazhet e mëdha.

Projekti AMP HTML në github
Lycamobile aktivizoni internetin përshpejtuar versionin AMP të celularëve

Si të provoni faqet AMP

Një nga mënyrat më të lehta për të testuar faqet AMP është që të përdorin inspektimin e URL-ve të Kërkimit të Google Search dhe mjetin e testimit AMP.

Ky mjet do të testojë faqet AMP dhe do të dërgojë mbrapsht ndonjë çështje me faqen, siç është shenja "amp-ad extension .js" mungon ose është e pasaktë, por kërkohet nga "amp-ad". Kjo së shpejti do të jetë një gabim.

Në përgjithësi do të ofrojë lidhje me dokumentacionin AMP, me qëllim të gjetjes së zgjidhjes së çështjes dhe përgatitjes së faqes AMP në rrjetin e kërkimit të Google dhe motorëve të tjerë të kërkimit që janë në gjendje të trajtojnë faqet AMP.

Inspektimi i Google URL dhe pajisja për testimin e AMP

Faqet e shpejta në celular Wordpress

Për të mundësuar faqe të përshpejtuara të celularit AMP në Wordpress, thjesht instaloni plugin zyrtar të Wordpress AMP, nga drejtoria e instalimit të plugins Wordpress ose nga faqja e Wordpress.

Plugin Wordpress AMP
SAP ndryshojë gjuhën e përshpejtuar faqe celular AMP version

Si të shtoni AdSense në Wordpress

Ka disa mënyra për të shtuar faqen e internetit të AdSense në Wordpress, ose duke shtuar kodin manualisht në seksionin kryesorë të kodit të prodhimit HTML, ose duke përdorur një plugin që do ta bëjë atë për ju.

Një zgjidhje tjetër është që të përdorin një shërbim reklamimi të jashtëm, siç është Ezoiç, që do të menaxhojë reklamat për ju dhe do ta bëjë faqen tuaj te vizitorët tuaj. Të gjithë ju duhet të bëni, është që të regjistroheni në rrjetin reklamues Ezoic, i cili përfshin AdSense dhe rrjetet e reklamave të tjera, dhe konfiguroni faqen tuaj për t'u shërbyer nga DNS-i i tyre, dhe do të shfaqë automatikisht reklamat për ju.

Si të futni kodin e reklamës në faqen tuaj WordPress
Ezoic AMP adSense ndërmjetësim për WordPress dhe faqet e internetit
SAP ndryshojë gjuhën e përshpejtuar faqe celular AMP version

Wordpress AMP AdSense

Kodi Wordpress AMP AdSense është i ndryshëm nga standardi AdSense për Wordpress. Sigurohuni që të përfshini skriptet e nevojshme për versionet AMP të Wordpress tuaj që korrespondojnë me faqet e përshpejtuara të celularëve AMP AdSense.

Kjo kërkon disa ndryshime në të gjithë kodin burimor të internetit. Një mënyrë më e lehtë për të shfaqur reklama në një faqe të përshpejtuar të celularëve AMP Wordpress, është të përdorësh një rrjet të ndërmjetësimit të reklamave të jashtme, siç është Ezoic, që do të menaxhojë pjesën e tërë reklamuese për faqen tuaj. Të gjithë ju duhet të bëni, është që të mundësoni AMP për faqen tuaj WordPress, regjistroheni në rrjetin e tyre të reklamave, dhe le ta menaxhojnë reklamën për ju.

Si të futni kodin e reklamës në faqen tuaj WordPress
Ezoic AMP adSense ndërmjetësim për WordPress dhe faqet e internetit
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 

Artikuj të ngjashëm

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 

koments (0)

Lini një koment

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.