Si të gjeni shenjën e sigurisë në SalesForce Rrufeja?

Si të gjeni shenjën e sigurisë në SalesForce Rrufeja? [Shqiptar]

Pse keni nevojë për një shenjë sigurie në SalesForce Lightning?

Nëse po përpiqeni të identifikoheni në llogarinë SalesForce në një adresë IP që nuk është përfshirë në vargun e besuar të adresës IP të kompanisë, do të jetë e detyrueshme të merrni një shenjë sigurie për të qenë në gjendje të identifikoheni nga një vend tjetër.

Hyni në llogarinë SalesForce

Kjo procedurë e sigurisë do të sigurojë që Platforma SalesForce e përdorur nga kompania juaj nuk mund të arrihet nga askush kudo - dhe posaçërisht rregullon mënyrën se si njerëzit e tjerë mund të përdorin SalesForce nga një vend tjetër.

Si të përdorim SalesForce?

Prandaj, përpara se të shkoni në një udhëtim pune, duke punuar nga pajisja juaj celulare, në lidhjen tuaj personale në internet, sigurohuni që të merrni një shenjë sigurie që të mund të identifikoheni më vonë në llogarinë SalesForce!

Rivendosni Token tuaj të Sigurisë - Ndihmë Salesforce
Organizoni dhe rezervoni udhëtime biznesi
Mbështetje e pajisjes celulare

Si të gjeni shenjën e sigurisë në SalesForce Rrufeja? Interface example

Shikoni më poshtë një përmbledhje të plotë se si të merrni shenjën e sigurisë në SalesForce Lightning dhe ndiqni atë për të marrë një shenjë sigurie para se të shkoni në një udhëtim pune ose të punoni në distancë nga një pajisje celulare në një adresë tjetër IP se sa një nga kompania juaj.

cilësimet> informacioni im personal> rivendosni shenjën time të sigurisë> rivendosni shenjën e sigurisë> kontrolloni emailin

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj SalesForce, gjeni ikonën tuaj të avatarit të përdoruesit në këndin e sipërm të djathtë.

Klikoni në avatar tuaj dhe hapni cilësimet pikërisht nën emrin e përdoruesit.

Në cilësimet, lundroni në menunë e informacionit tim personal dhe më pas hapni rivendosjen e nën-menusë të shenjës sime të sigurisë.

Mund të gjendet gjithashtu duke përdorur shiritin e shpejtë të kërkimit.

SalesForce merrni opsionin e shenjës së sigurisë në cilësimet

Në rivendosjen e opsionit tim të shenjës së sigurisë së ndërfaqes SalesForce, klikoni në butonin e rivendosjes së shenjës së sigurisë që është qartë e dukshme.

Mos harroni se rivendosja e shenjës tuaj të sigurisë SalesForce do të çaktivizojë çdo shenjë sigurie të përdorur më parë.

Hapi tjetër do të jetë të kontrolloni emailin që është përdorur për të regjistruar atë llogari specifike Salesforce.

Shitjet Shenjën e sigurisë së marrë me email

Në postën tuaj elektronike, duhet të merrni brenda disa minutave një shenjë të re sigurie, e cila tani mund të përdoret për të hyrë në llogarinë tuaj ShitjetKërkimi i rrufetë nga distanca nga çdo vend tjetër jashtë adresës IP të regjistruar nga kompania juaj.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment