Si të përdorim SalesForce?

Si e përdorni SalesForce CRM?

Platforma SalesForce CRM është një menaxhim i marrëdhënieve me klientët bazuar në cloud, i qasur plotësisht në internet, nga desktopi ose nga telefoni celular, përmes një ndërfaqe në internet.

Për të qenë në gjendje të përdorni CRM të fuqishëm, së pari duhet të identifikoheni në llogarinë SalesForce, dhe nëse ende nuk keni një llogari, së pari duhet të merrni një licencë SalesForce dhe të shtoni përdoruesin në llogarinë SalesForce të kompani, në mënyrë që t'i japin këtij përdoruesi qasje në të dhënat e kompanisë.

Sa kushton një licencë SalesForce?
Si të shtoni përdoruesit në SalesForce Lightning?

Pasi të keni vendosur licencat dhe përdoruesit tuaj, do të jeni në gjendje të përdorni fuqinë e plotë të SalesForce CRM: Cloud SalesForce Sales, Cloud ServiceShip Service, Cloud Marketingu të Forcave të Sales, Cloud Komunitetit të SalesForce, Cloud SalesForce Analytics, Cloud AppShip Sales, cloudForce IoT Cloud.

Ata do t'ju ofrojnë qasje në një grup të madh funksionalitetesh mahnitëse për të menaxhuar marrëdhënien tuaj të klientit, duke filluar duke përdorur shiritin e lundrimit, krijimin e pulteve në SalesForce, menaxhimin e kontakteve tuaja SalesForce, eksportimin e të dhënave nga SalesForce në Excel, krijimin e raporteve në SalesForce ose krijimin e SalesForce workflow.

Si mund të eksportoj të dhëna nga SalesForce në Excel?
Si të krijoni një raport në SalesForce?
Si të krijoni një fluks pune në SalesForce?

Shikoni më poshtë disa shembuj të këtyre operacioneve të kryera në ndërfaqen SalesForce Lightning - gjithçka fillon me hyrjen në llogarinë SalesForce pasi të keni krijuar një llogari përdoruesi, të keni bërë përdoruesin shtoni në procedurën e llogarisë SalesForce dhe përfundimisht rivendosni fjalëkalimin e përdoruesit për të fituar qasje.

Si ta ndryshoni ose rivendosni me lehtësi fjalëkalimin e përdoruesit me politikat e fjalëkalimit SalesForce?

Farë është Salesforce?

SalesForce lehtëson përdorimin e aplikacioneve të biznesit me bazë cloud që ju ndihmojnë të qëndroni të lidhur me klientët tuaj, perspektivat, partnerët dhe më shumë. Platformshtë platforma numër një në botë CRM, duke lejuar bizneset të shesin, shërbejnë dhe tregun si kurrë më parë.
Dhe është platforma e suksesit të klientit, duke ju ndihmuar të lidheni me klientët tuaj në një mënyrë krejt të re.
Me ShitjetShkalla e shitjeve të forta gjithmonë do të keni informacionin që ju nevojitet për të mbyllur marrëveshje, për të bashkëpunuar dhe shitur si ekip. Menaxhoni kontakte dhe gjurmoni mundësitë nga kontakti i parë deri te shtrëngimi i dorës së fundit.
ShitjetShkalla e shitjeve të forta
SalesForce Shërbimi Cloud ju lejon të ofroni një përvojë të shërbimit të klientit të klasit botëror. Ndiqni aktivitetin e klientit në çdo kanal nga interneti, deri në linjë. Rritni produktivitetin e agjentëve dhe zgjidhni shpejt çështjet, për t'i mbajtur klientët me të vërtetë të kënaqur.
Shitje Shërbimi i Re Re
Me ShitjetFleta e marketingut të shpejtë ju mund të krijoni udhëtime të personalizuara një-për-një klient dhe fushata të fuqishme marketingu multichannel që gjenerojnë drejtime dhe nxitje të shitjeve.
ShitjetFleta e marketingut të shpejtë
Dhe me SalesForce Community Community Cloud ju mund të ndërtoni bashkësi të gjalla, angazhuese, që ndihmojnë klientët, partnerët dhe punonjësit të ndihmojnë veten dhe njëri-tjetrin.
Shitje Cloud Komuniteti
Merrni vendime më të shpejta dhe më të zgjuara me SalesForce Analytics Cloud. Shndërroni të dhëna të mëdha në një avantazh të madh duke zbuluar njohuri të reja dhe duke ndërmarrë veprime menjëherë nga çdo pajisje.
Salesforce Analytics Cloud
Me Salesforce App Cloud ju mund të ndërtoni aplikacione moderne dhe përballur klientit që aplikojnë dhe ngacmojnë të gjithë brenda një mjedisi të sigurt dhe të besueshëm në lëvizje.
Salesforce App Cloud
Dhe tani me renë Salesforce IoT ju mund të lidhni të gjitha të dhënat tuaja nga Interneti i Gjërave me pjesën tjetër të Salesforce, për njohuri më të mira dhe veprime në kohë reale të klientit.
Salesforce Cloud IoT
Dhe për shkak se Salesforce është i bazuar në cloud, të gjitha informacionet tuaja janë të azhurnuara, në kohë reale dhe të disponueshme kudo që të jeni. Kështu që madje mund të drejtoni tërë biznesin tuaj nga telefoni juaj.
Farë është Salesforce?

Përdorimi i shembullit të ndërfaqes Salesforce

Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj Salesforce, do të keni qasje në disa nga pultet e Salesforce që kanë të bëjnë me biznesin tuaj. Duke përdorur shiritin e navigimit, ju mund të zgjidhni me cilin modul doni të bashkëveproni: Llogaritë Salesforce, kontaktet e Salesforce, dhe më shumë.

Duke klikuar në butonin e pikuar, do të hyni në Programin e Nisjes, i cili organizon modulet e ndryshme të platformës Salesforce duke përdorur.

Secila prej këtyre aplikacioneve ose moduleve mund të jetë gjithashtu qasje nga shiriti i navigimit në ndërfaqen e platformës Salesforce, shiko më poshtë disa shembuj.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment