Si të shikoni se kush pëlqen faqen tuaj facebook

Si të shikoni se kush pëlqen faqen tuaj facebook - Shqiptar

Kur përpiqeni të menaxhoni pëlqimet në faqen e biznesit të facebook ose Facebook fanpage, ekziston një mënyrë se si të shihni se kush e ka pëlqyer faqen tuaj të biznesit në facebook, me listën e plotë të lidhjes së profilit në Facebook.

Së pari, unë duhet të shkoj në facebook login faqen time në një shfletues desktop, të shkojnë në faqen time facebook, dhe klikoni në cilësimet në këndin e sipërm të djathtë.

Faqja e hyrjes në Facebook facebook time

Atje, gjeni në të majtë opsionin Njerëzit dhe faqet e tjera.

Në menynë, zgjidhni Njerëzit që e pëlqejnë këtë faqe. Është gjithashtu se si të shohin ndjekësit e facebook-ut, të cilët pëlqejnë faqen time të facebook-it, por edhe faqen e biznesit të facebook-u pëlqen dhe ndalojnë njerëzit dhe faqet që të pëlqejnë faqen.

Ashtu si faqja ime facebook International SAP dhe Web Consulting

Tani mund të eksportoni këtë faqe të biznesit të facebook-ut pëlqen listën në një spreadsheet.

Si të shikoni se cilës i pëlqen faqja juaj

Me disa manipulime, hiqni tekstin e panevojshëm nga data e njëjtë dhe fotot e profilit të facebook-ut, dhe rezultati do të jetë një listë e pëlqyeshme e Facebook-ut, me emrin dhe lidhjet në faqen e profilit të facebook-ut, e cila është se si e shoh kush ka pëlqente faqen time facebook.

Ju lutem, si faqja ime Ku mund të fluturoj? Frymëzim udhëtimi dhe prenotim

Si të kontrolloni se kush pëlqeu faqen time të facebook

Shihni më lart, duke shkuar në cilësimet e faqes është se si e shoh se kush e pëlqen faqen time në facebook.

Facebook pëlqen si faqja jote

Si të merrni pëlqime të faqeve të biznesit në Facebook?

Mënyra më e mirë për të marrë pëlqime në faqen e biznesit në Facebook është të krijoni përmbajtje tërheqëse dhe të mahnitshme që do të pëlqehen dhe shpërndahen nga miqtë tuaj në fillim, dhe nga audienca juaj pas.

Për të marrë një faqe biznesi në Facebook i pëlqen një zgjidhje tjetër e mirë është të ofroni dhurata për vizitorët, për shembull duke vendosur një lloj konkursi, që do t'i bëjë ata të duhet të pëlqejnë faqen tuaj të biznesit në Facebook në mënyrë që të marrin pjesë.

Si t’i shihni ndjekësit e mi në Facebook?

Si i shoh ndjekësit e mi në Facebook? Në mënyrë që të mund të shihni ndjekësit tuaj në Facebook, para së gjithash duhet të keni aktivizuar këtë mundësi. Pastaj, shkoni te profili juaj dhe në skedën e miqve, do të shihni një buton ndjekës. Duke klikuar në këtë buton është se si të shihni ndjekësit e mi në Facebook pasi të gjithë do të shfaqen.

Nëse nuk e keni aktivizuar opsionin në Facebook, mund ta bëni këtë duke hapur Facebook, duke klikuar në butonin e shigjetës në këndin e sipërm të djathtë, duke shkuar te cilësimet, më pas postimet publike dhe duke vendosur se kush mund të më ndjekë opsionin për publikun. Kjo është mënyra për të parë ndjekësit e mi në Facebook pasi të kenë aktivizuar këtë mundësi.

Artikuj të ngjashëm


Comments (13)

Peggy Weaver, 2018-08-19
這就是我們如何做到這一點,很高興知道
Evelyn Graves, 2018-08-19
太棒了,現在輪到我試試了!
Virginia Turner, 2018-08-19
很棒的網站,請繼續
Sharon Mitchell, 2018-08-19
ข้อมูลที่ยอดเยี่ยมขอบคุณสำหรับการแบ่งปัน
Justin Patterson, 2018-08-19
ไม่สามารถเชื่อว่าในที่สุดฉันก็พบวิธีแก้ปัญหานี้เป็นฝันร้ายเป็นเวลานานแล้วแก้ได้แล้ว
Janet Williams, 2018-08-19
Wow, to naprawdę takie proste, spróbuję teraz
HanDictator, 2018-08-19
वाह, यह वास्तव में इतना आसान है, अभी इसे आजमाएगा
MajereLawTimes, 2018-08-19
महान साइट, कृपया चलते रहें
neoliticu, 2018-08-19
Skvělá stránka, prosím pokračujte
ebulungweu, 2018-08-19
Ei saa uskuda, et lõpuks leidsin lahenduse, see oli pikka aega õudusunenägu, nüüd lahendatud
peenhaar9, 2018-08-19
אתר נהדר, נא להמשיך
infornextj, 2018-08-19
Nøyaktig det jeg lette etter, perfekt
usurpaireF, 2018-08-19
Ja, det var det jeg trengte

Lini një koment