Përfitimet e ofruara nga Google Cloud Platform Tani Tani

Përfitimet e ofruara nga Google Cloud Platform Tani Tani - Shqiptar

Farë është Platforma e Google Cloud?

Platforma Google Cloud është një koleksion i shërbimeve publike të cloud informatikës që ofrohen nga Google aktualisht. Google Cloud Platform ofron një grup të gjerë shërbimesh të pritura për ruajtje me llogarinë Google Cloud, llogarit përmes Google Compute Engine, plus zhvillimin e aplikacioneve në Shërbimet Google Cloud, të gjitha këto funksionojnë në harduerin Google.

Administratorët e cloud, zhvilluesit e aplikacioneve dhe specialistë të tjerë të TI-së mund të hyjnë falas në Google Cloud Platform falas gjatë periudhës së provës përmes internetit ose me anë të një lidhjeje në rrjet. Në paragrafët e mëposhtëm, ne do të flasim për përfitimet e ndryshme të ofruara nga Platforma Google Cloud për momentin.

Fillimi në Google Cloud Platform

Avantazhet e siguruara nga Google Cloud Platform:

1. pricesmime më të mira

Kjo është ndër përfitimet kryesore që ju do të merrni nga Google Cloud Platform tani për dallim nga ofruesit e shërbimeve publike cloud atje atje. Shtë thelbësore të paguani kohën e llogaritjes që përdoret nga folks dhe ata gjithashtu do të marrin zbritje për detyrat që zgjasin shumë.

Shërbimet Google Cloud qëndron mbi AWS pikërisht këtu, gjë që i detyron klientët të bëjnë pagesa të paracaktuara për Institucionet e Rezervuara apo edhe Azure që ofron vetëm 5% zbritje për një parapagim për një vit të tërë.

Instancemimet e shembullit filestor cloud

2. Rrjet global global i gjerë

Një avantazh tjetër i zgjedhjes për Google Cloud Platformë ndodh të jetë prania e një rrjeti global global që bën përdorimin e kabllove me fibër optikë që funksionojnë edhe nën oqeanet. Përfitimet e jashtëzakonshme të kostos ofrohen nga shpejtësia e jashtëzakonshme e rrjetit. Do të jetë e mundur që të përpunohen të dhënat shumë më shpejt.

Zgjerimi i infrastrukturës sonë globale me rajone të reja dhe kabllo subsea

3. Makinat virtuale

Google Cloud Platform po ashtu hap rrugën për zhvendosjet e drejtpërdrejta të VR (makinave virtuale). Ky funksion ekskluziv nuk ofrohet nga ofruesit si Azure dhe AWS. Kur një sit i WordPress është pritur nga ju, mund të jeni i sigurt që makinat tuaja virtuale gjithmonë funksionojnë atje.

Nuk do të ketë ndryshime në performancën edhe pse VM-të nga Google Compute Engine janë zhvendosur. Si rezultat, ekspertët e Google Cloud do të jenë në gjendje të azhurnojnë çështjet ose të zgjidhin patch në mënyrë më të efektshme.

Dëmtimet e makinerive virtuale

4. Performanca superiore

Shfaqjet më të mira garantohen nga Google Cloud aktualisht. Kohët e reagimit do të jenë shumë më të shpejtë pa ndonjë lloj ndezjeje dhe gabimi. Përveç kësaj, Shërbimet Google Cloud gjithashtu sigurojnë masa më të mira sigurie dhe ju do të jeni në gjendje të përdorni një model në avantazhin tuaj i cili është formuar gjatë dekadës së fundit.

Mbi 500 profesionistë të sigurisë janë punësuar tani nga Google për të siguruar që informacioni është i koduar siç duhet në tranzit. Nuk është e mundur të vihet në dyshim siguria e të dhënave në këtë sistem pasi Google mban lidhje të ngurta me shumë ISP-ve me reputacion gjithashtu.

5. Zgjerimi i infrastrukturës

Së fundmi, Google Cloud bën gjithmonë një përpjekje për të zgjeruar infrastrukturën e tij në shumë vende të reja. Google Cloud së shpejti po hap një rajon në Cyrih me Sao Paolo dhe Sidnei tashmë në listë

Infrastruktura e Google Cloud

Përfundime në Google Cloud Platform

Kështu, ka shumë përparësi për të përdorur Google Cloud. Definitelyshtë padyshim më i lirë ndryshe nga platformat e tjera të ngjashme në treg dhe ai gjithashtu ka një nga rrjetet më të mëdha në planet.

Kjo mund të premtojë çmime më të mira informatike dhe vonesë të ulët për faktin se informacioni përpunohet më shpejt. Migrimi i drejtpërdrejtë i makinave virtuale është një avantazh që ndihmon Google Cloud të qëndrojë përpara në konkurs.

Plus, me Platformën Google Cloud të përdorimit 300 dollarë falas pas krijimit të një llogarie Google Cloud, nuk ka asnjë arsye të mos provoni këtë shërbim të mahnitshëm!

Platforma e Cloud Google 300 ofertë falas për kredi

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment