Postimi i miqve, kontribuoni në ybierling.com [Konsulencë Ndërkombëtare - Zgjidhje teknike, projekte ndërkombëtare]

Ne mirëpresim kontribuesit e posteve të ftuar në faqen tonë të internetit. Nëse jeni ekspert në një nga fushat e mbuluara në faqen tonë të internetit, dhe doni të ofroni informacion të dobishëm për lexuesit tanë, ndërsa vlerësoheni si një bloger i ftuar në platformën tonë, ju lutemi na kontaktoni.

Postimet e miqve janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar në zgjerimin e uebit, duke krijuar vlera të lidhura me përmbajtjen dhe duke bashkuar faqet e internetit, duke sjellë më shumë vlera për vizitorët.

Për cilat tema na interesojnë?

Shihni më poshtë titullin e faqes sonë të internetit, përshkrimin e faqes sonë të internetit dhe fjalët kryesore të meta kryesore të përdorura nga faqja jonë e internetit - ne jemi më së shumti të interesuar për artikujt që rrotullohen rreth këtyre temave të përfshira në faqen tonë të internetit:

 • Zgjidhje teknike, projekte ndërkombëtare
 • Zgjidhje teknike, projekte ndërkombëtare
 • web
 • Produktiviteti i zyrës
 • Rrjete sociale
 • SalesForce
 • marketing
 • Google
 • Këshillim SAP, konsulencë në internet, konsulencë, konsulencë ndërkombëtare, ekspert ndërkombëtar, Ndërkombëtar, ueb, ekspert, ergonomi, internet, IT, PHP, dizajn, konsulent, ndërkombëtar, menaxhim, SalesForce, Forcë Shitjes, Rrjete Sociale, Produktiviteti i Zyrës, Zyra, Google, Windows, Teknologjia e Informacionit

Si të postoni për ne?

Në mënyrë që të postoni mysafirët për ne, na shkruani një email, duke përfshirë të gjitha informacionet e nevojshme.

Ajo që ne kërkojmë për një post të ftuar është informacioni i mëposhtëm:

 • Rekordi juaj i duhur për të shkruar përmbajtje të shkëlqyeshme,
 • Një artikull origjinal me 1000 fjalë ose më shumë që përmban detaje një pasqyrë unike në lidhje me një temë specifike, që nuk janë botuar diku tjetër, përmban vetëm përmbajtje unike, për të cilat ju do të na transferoni të drejtat e zotërimit, dhe do të pranoni të mos botoni kurrë diku tjetër ose ripërdorimin në ndonjë formularin, përveç përdorimit të një fragmenti për t'u lidhur me artikullin e botuar në faqen tonë të internetit,
 • Të paktën një imazh në lidhje me temën e postimit, që duhet të lëshohet në domenin publik - ose një licencë e lidhur 'falas për përdorim komercial, përfshirë modifikimin',
 • Të paktën katër lidhje në artikull që kanë të bëjnë me temën dhe do të sjellin vlerë për lexuesit tanë,
 • Lista e fjalëve kyçe të shënjestruara nga artikulli.

Kreditohuni në postin e ftuar

Në mënyrë që të kreditoheni në postin tuaj të ftuar në faqen tonë të internetit, ju lutemi përfshini edhe informacionin e mëposhtëm:

 • Emri juaj i ekranit ndërsa doni që ai të shfaqet në faqen tonë të internetit,
 • Emri i kompanisë ose orgnizimi,
 • Roli juaj brenda kësaj organizate,
 • Një lidhje në faqen e internetit të organizatës,
 • Një bio e shkurtër me më pak se njëqind fjalë,
 • Një lidhje për një fotografi të vogël headshot ose ikonë, në mënyrë ideale 125x125px.

Shkruaj një postim të sponsorizuar për Konsulencë Ndërkombëtare

Këto janë udhëzimet për postimet e sponsorizuara, shumë të ngjashme me ato të postit të ftuar:

 • 1.000+ fjalë
 • Përmbajtja origjinale që nuk është përdorur diku tjetër
 • Të paktën një pamje kryesore me tekst alternative
 • Jo tepër promovues për ndonjë sit apo produkt
 • 1 lidhje e lidhur me faqen tuaj në trupin e artikullit (idealisht në paragrafët e parë)
 • 2-3 lidhje të lidhura me domenin tonë artikulli po postohet në (për të ndihmuar autoritetin e faqes)
 • 1 lidhje e lidhur me një sit të autoritetit të palës së tretë (për të treguar burimet e përmbajtjes)
 • Ju lutemi lidheni vetëm me faqet me cilësi të lartë - burime me reputacion
 • Të gjitha të dhënat, kuotat dhe përmbajtja e përmendur në artikull duhet të citohen siç duhet
 • Të gjitha fotografitë duhet të jenë me domen publik ose licencë të ngjashme
 • Ju lutemi përfshini fotografi, linqe në youtube, ose tabela dhe tabela tuaj për të mbështetur tekstin
 • Këto faqe lejojnë të gjejnë dhe ripërdorin imazhet e domenit publik: https://www.pexels.com/ , https://pixabay.com/, https://unsplash.com/
 • Mos harroni të lini një lidhje nën foto, në mënyrë që të shkarkojmë një version me rezolucion të lartë dhe të kontrollojmë dyfish licencën.
 • Dorëzuar në mënyrë ideale në një skedar Google Docs të ruajtur në Drive tuaj - një dokument i Microsoft Word ose skedari i Dokumentit të Hapur të OpenOffice janë gjithashtu të bukura
 • Pricemimi ynë për të botuar një postim të sponsorizuar në faqen tonë të internetit është si vijon:
 • 49 dollarë amerikanë nëse i shkruaj dhe ne i botojmë
 • 99 dollarë amerikanë nëse i shkruajmë dhe i botojmë
 • 499 dollarë amerikanë për një postim të sponsorizuar, përfshirë lidhjet e lojërave të fatit ose të rriturve

Kontaktoni me ne drejtpërdrejt për të diskutuar bashkëpunimin e mundshëm me këtë faqe interneti ose ndonjë tjetër të faqeve të internetit.

contact@ybierling.com
Zgjidhje teknike, projekte ndërkombëtare
Administratori, Themeluesi, Konsulencë Ndërkombëtare
Yoann është një konsulent ndërkombëtar. Ai ndihmon bizneset në zbatimin e projekteve të tyre ndërkombëtare, duke lehtësuar shkëmbimet midis kulturave, specialiteteve, rrjedhave dhe teknologjive të ndryshme. Ai lulëzon në dizajnimin, përmirësimin, adaptimin, inovimin dhe zgjidhjen e punës, për të kënaqur klientët. Ai krijoi www.ybierling.com për të ndarë ekspertizën e tij. Ai punoi më shumë se 10 vjet në zhvillimin e biznesit ndërkombëtar, përsosjen globale të zinxhirit të furnizimit, optimizimin financiar, vendosjen e projektit SAP ERP, dhe mbështetjen e biznesit në internet. Ai bëri transformimin e biznesit të mundshëm në industri të ndryshme, të tilla si logjistikë, kozmetikë, mallra të konsumit, kujdes bukuri apo modë, në shumë vende rreth globit.   www.ybierling.com