Нагодувањата за исплата на Google AdSense го менуваат прагот на исплата

Нагодувањата за исплата на Google AdSense го менуваат прагот на исплата

Кога имате Google AdSense сметка, која е како да заработите пари од AdSense и како да додадете Google реклами на вашиот веб-сајт, можеби ќе сакате да го промените прагот за исплата на AdSense, што е колку често плаќа AdSense.

За да го направите тоа, прво најавете се на Google AdSense профилот на страната за најавување на Google AdSense.

https https: google adsense најава за регистрација

Потоа, во левата страна мени, кликнете на Плаќања.

Скролувајте надолу во делот за поставувања за исплата на Google, и кликнете на Управување со поставувања.

Во воспоставен делот за исплата на Google, пронајдете го распоредот за исплата на AdSense и кликнете на копчето за уредување Google:

Стави ги бараните вредности за прагот на исплата за рекламирање на Google и планот за исплата.

Кликнете на зачувате за да ги проверите промените.

И тоа е тоа. Ова може да помогне во управувањето со сметководството, со намалување или зголемување на прагот и активирање на тоа колку често плаќаат AdSense, што е за што се прави праг за исплата AdSense.

Дополнително, со внесување на распоредот за исплата, можно е да се одложи доцнењето на рекламирањето до една година од моменталниот датум на исплата на AdSense. Ова може да овозможи сметководството да има исплата да стигне до сметката на дефиниран датум на исплата на AdSense, на пример пред или по почетокот на фискалната година, или затворање на крајот на месецот или достигнување на месечен праг.

Најчесто поставувани прашања

Како да достигнете праг на исплата во AdSense? Мора да заработите доволно пари од оглас за да го достигнете.

Како да добивате исплата од Google AdSense? Достигнете го прагот на исплата и правилно да го поставите начинот на плаќање.

Која е минималната исплата на Google AdSense? 70 € е минимална исплата.

Дали има праг на поништување на adsense? Променете го прагот за да ја откажете претходната вредност.

Што е праг на исплата? Кога ќе се достигне износот, ќе се плаќате.

Како да добиете пари од Google AdSense? Ставете реклама на вашите веб-страници додека не го достигнете прагот за исплата.

Колку можете да заработите од AdSense? Колку пари од AdSense? AdSense колку? Колку прегледи на страници да заработат пари AdSense? Очекувајте во просек по 1 $ на 1000 посетители.

Како дејствува Google AdSense? Таа автоматски го става рекламирањето на вашата веб-страница и ви плаќа кога посетителот кликнува на него.

Фото галерија

Слични статии

Коментари (10)

Caroline Cook, 2018-08-19
놀라워, 지금은 내 차례 야!
Jill White, 2018-08-19
Harika hikaye, paylaşım için teşekkürler
Aubrey Warren, 2018-08-19
Şaşırtıcı, şimdi denemek benim sıram!
Ana Hopkins, 2018-08-19
Tôi không biết về các chi tiết này, vui lòng thực hiện thêm
Lowell Barton, 2018-08-19
Dragoste citirea conținutului dvs., păstrați postarea
Anna Powell, 2018-08-19
Yes, that is what I needed
Russell Wood, 2018-08-19
ไม่ทราบว่าจะขอบคุณ แต่เป็นอัจฉริยะที่บริสุทธิ์ขอบคุณ
Gloria Bennett, 2018-08-19
Именно то, что я искал, отлично
MjFlashYoung, 2018-08-19
Ես հիմա փորձելու եմ այն, շնորհակալություն հայտնելիս
Harabombbiaphb, 2018-08-19
ਯਕੀਨ ਨਹੀਂ ਹੋ ਸਕਦਾ ਮੈਂ ਅੰਤ ਨੂੰ ਹੱਲ ਲੱਭਿਆ, ਇਹ ਲੰਮੇ ਸਮੇਂ ਲਈ ਇਕ ਸੁਪਾਇਤ ਸੀ, ਹੁਣ ਹੱਲ ਹੋ ਗਿਆ ਹੈ

Остави коментар