Kumaha carana install jandéla komposer

Kumaha carana install jandéla komposer

Install xampp on jandéla 10

Hambalan munggaran nyaéta masang xampp, anu mangrupa salah sahiji cara anu pangalusna pikeun kode jeung PHP dina Windows. syarat komposer php nu patepung ku versi panganyarna tina xampp dina jandéla 10.

xampp bébas download pikeun jandéla 10 64 bit

Komposer download jandéla

Lajeng, diundeur komposer pikeun Windows, nu nawarkeun hiji laksana pikeun instalasi. Komposer mangrupakeun perpustakaan nu handles kabebasan pikeun PHP.

Ngagunakeun komposer, éta gampang ngagunakeun perpustakaan aya, sabab sacara otomatis baris masang sareng ngomean kabebasan anu diperlukeun - kabeh geus maneh mun éta pikeun memicu Peta ieu.

jandéla download komposer

download komposer

Paké link dibikeun, tur ngundeur binér nu install file pikeun Windows. download kudu pondok, salaku file pisan leutik. Ngaéksekusi eta sakali diundeur.

Windows install komposer

instalasi ayeuna kudu geus dimimitian, teu pariksa mode pamekar dina layar hareup, iwal mun nyaho naon anu anjeun lakukeun.

Komposer install paréntah

Bisi langkung ti hiji php geus dipasang, atawa dinya teu acan dipasang dina folder baku, didieu aya kasempetan pikeun ngarobah éta. hambalan ieu pohara penting, salaku laksana bakal dipaké pikeun memicu PHP.

Anjeun tiasa paling dipikaresep skip hambalan ieu, iwal mun teu ngakses internet langsung - nu hal nu paling dipikaresep nyaho naon nu kudu di dieu, ku cara méré URL proxy.

Kabéh kedah rupa kiwari - setélan éta teu bener teuas =) Anjeun tiasa lumangsungna jeung install.

setelan komposer kedah mungkas tanpa isu, éta ayeuna waktu nepi ka rengse instalasi tur mimitian nganggo eta!

Pariksa install di ajakan

Tempo cara dibere cmd ajakan ka dieu, ku ngagunakeun potong kompas keyboard Win + R (nangtung pikeun Windows Run), sarta aya ngetik saukur "cmd" kanggo paréntah, mun muka paréntah ajakan.

Sakali dina ajakan paréntah, kantun ngetik "komposer" terus pencét asupkeun.

Mun install hasil réngsé, ayeuna kedah ningali logo komposer sarta sababaraha parentah tentang kumaha cara make eta - enya, komposer téh lolobana program garis paréntah.

Install komposer on Windows jeung XAMPP

Naon xampp

XAMPP mangrupakeun program jandéla kaasup Apache web server, sistem manajemen database MySQL, sarta PHP basa ngembangkeun wéb.

Naon xampp ngalakukeun

Ku panganteur pamaké grafis nice pikeun ngatur sagala program luhureun, XAMPP ngamungkinkeun pikeun ngajalankeun hiji server web dina Windows, tanpa ngabogaan install sacara manual sakabeh komponen nu diperlukeun.

artikel nu sarupa

komentar (0)

Ninggalkeun comment hiji