Pangalusna mirah web hosting

web pangalusna hosting 2018 Pilihan: Jeung nyatu kompetisi, sarta nawaran anu teu salawasna comparable, éta hésé pisan pikeun manggihan website katuhu hosting, kudu eta jadi pikeun ramatloka tunggal, a wordpress blog hosting, hiji web hosting frontpage, multi domain hosting, dina dibagikeun hosting atawa awan nu hosting....
Maca deui

Amazon associates OneLink - universal link affiliate Amazon

Amazon ngan dibuka Amazon OneLink affiliate, cara sorangan pikeun ngawangun Tumbu global pikeun produk dina Amazon affiliate lalulintas internasional. Sateuacan, pamaké kapaksa sacara manual nyadiakeun Tumbu per situs internasional Amazon ka datang ramatloka, atawa nyadiakeun daptar tumbu sarta ngantep pamaké milih nu salah mun klik....
Maca deui

PHP Gd dihasilkeun gambar gambar teu bisa ditampilkeun sabab ngandung kasalahan dina Firefox

Nalika generating hiji gambar sareng PHP, contona nambahkeun hiji watermark ka gambar server disimpen, maké handap kode, atawa salah sarupa kalayan JPEG tinimbang PNG, gambar teu bisa jadi dihasilkeun dina sagala na buang kasalahan, langsung ditingali dina Firefox, tapi teu on Chrome. ...
Maca deui

Ngalereskeun Google PageSpeed ​​Ngaleungitkeun ngarobah-blocking JavaScript na CSS di luhur deui-melu eusi

Google PageSpeed ​​[1] test "Ngaleungitkeun ngarobah-blocking JavaScript na CSS di luhur deui-melu eusi" ngajukeun anjeun delivers JS situs anjeun jeung payel CSS sanggeus HTML nu pinuh dieusian - na, ku kituna, ulah ngareureuhkeun loading HTML Anjeun pikeun ngundeur éta....
Maca deui

MySQL dijieun tur diropéa timestamp

Nyieun huma jeung perangko waktos anu ngandung kreasi jeung / atawa kaping modifikasi panungtungan dina MySQL maké PHPMyAdmin nyaeta lugas. Teu perlu keur kode SQL husus dina versi panganyarna, sakumaha anu kasebut kiwari dimungkinkeun pikeun mibanda dua widang béda dina tabel sarua kalayan timestamp ayeuna jadi standar, sarta ku kituna teu kudu make micu deui keur kaperluan ieu....
Maca deui

Kumaha impor hiji file Excel dina database MySQL di PHPMyAdmin

Ieu kadang gampang pikeun berpungsi dina sababaraha data di Excel, saméméh importing dina database MySQL. Dina raraga ngalakukeun kitu, di dieu aya sababaraha léngkah basajan. Dina pondok: ngékspor file Excel mun CSV, sarta ngimpor CSV dina méja anyar maké PHPMyAdmininterface nu....
Maca deui

Kumaha carana ngarobah kapamilikan kaca Facebook

A kapamilikan kaca on Facebook harese ditransfer ti hiji akun Facebook pikeun nu sejen. Teu mungkin mun ngarobah nu boga kaca, tapi ngaganti tina hiji admin hiji sejen teu trik nu. Dina raraga ngalakukeun kitu, lian Page Admin geus pangheulana dihartikeun pikeun kaca, lajeng nu séjén Admin geus dihapus, sanajan éta muka diri....
Maca deui

Mindahkeun situs wordpress pikeun domain anyar

Nalika ngarobah host, atawa wanting pikeun pindah ka domain anyar, aya sababaraha di acions mun ngalakukeun dina instalasi wordpress guna gaduh eta fungsi deui jeung konfigurasi anyar. Sanajan kitu, di handap ieu pituduh ieu, kudu geulis gampang migrasi situs wordpress pikeun domain anyar!...
Maca deui

Tag 'extension amp-ad .js Aksara' geus leungit

Nalika ngalaksanakeun Kaca AMP, sarta meunang kasalahan tag 'extension amp-ad .js Aksara' geus leungit atawa lepat, tapi diperlukeun ku 'amp-ad'. Ieu baris geura-giru jadi kasalahan, dina Google Search konsol jeung Iklan Google AMP atawa leuwih jaringan iklan, éta saukur hartina Aksara AMP husus pikeun Iklan geus poho di kaca web....
Maca deui

tracking Prestashop Google Analytics

Dina raraga nganalisis ramatloka Prestashop Anjeun sareng Google Analytics, sadaya geus maneh mun geus masang ganalytics modul. Tempo dihandap conto kumaha lumangsungna kalawan www.maleraffine.com: Anu mimiti, buka panel administrasi, dina modul and Services. Pilarian pikeun Analytics atanapi ganalytics, dugi modul handap dipintonkeun - pastikeun nu saringan nembongkeun non dipasang modul bisi euweuh hasilna. Klik Install....
Maca deui

Prestatoko cara nyieun diskon na bon Konci (persentase, maneuh, ...)

Nyieun kode persentase diskon, hartina nasabah asup a string karakter husus di ahir prosés urutan, jeung meunang% diskon ABC dina urutan na, nyaeta geulis gampang - na eta Lah a fungsionalitas baku tina Prestatoko, disebut Gorobag Aturan dina panganyarna 1.6 Vérsi....
Maca deui

Kumaha carana nambahkeun hiji konci asing di phpMyAdmin

Nambahkeun hiji konci asing di phpMyAdmin téh geulis basajan, tapi pilihan bisa jadi hese neangan. Buka tabel nu Anjeun hoyong tambahkeun ka tombol asing. Buka Struktur tab, nu anjeun bakal manggihan hiji sub menu disebut Kaitan Témbongkeun. Aya, pilih ka kolom nu baris tahan kenop asing, na tabel sarta kolom referenced ku konci ieu....
Maca deui

XAMPP port kasalahan 80 geus aya pamakéan

Meunang masalah ieu lamun nyobian ngamimitian Apache PHP dina server XAMPP? alesan nu bisa jadi yén port Apache anjeun migunakeun geus dipake tur jandéla teu bisa ngamimitian Apache 2.2 dina komputer lokal, sangkan anjeun teu bisa make eta keur web server Apache Anjeun. Anjeun kudu ngaganti port Apache....
Maca deui

bulk wordpress ngaganti ngaran gambar pikeun optimasi SEO

Pikeun WordPress SEO optimasi ramatloka hadé, tapi ogé teu babagi ngaran file lokal anjeun, hususna keur gambar / média gambar, sarta ulah aya babagi ngaran goréng kawas 11 finalresult.png di conto, tapi gaduh nicer mdet-Excel-2013- kumaha-to-ngadamel-a-méja-katingal-alus-ngatur ukuran-kolom-to-fit-content.png gantina hiji solusi gampang nyaeta ngagunakeun hiji plugin gambar renamer pikeun WordPress....
Maca deui

Setelan Gmail kalawan GoDaddy domain atawa domain sejen sorangan

Setelan Gmail ngirim surelek ti myemail@mydomain.com, tinimbang myaccount@Gmail.com, kalayan konfigurasi gancang jeung gampang, sarta museurkeun surelek Anjeun dina akun Gmail Anjeun. Kadé setelan alamat email pribadi, kayaning contact@mydomain.com, kalawan ngaran domain sorangan....
Maca deui

cPanel nambahkeun domain anyar

Nambahkeun hiji domain anyar dina cPanel téh geulis gampang, dina Addon domain> Jieun hiji domain Addon. Lamun gaduh ramatloka hosting di salah disadiakeun, sarta ngaran domain didaptarkeun di panyadia sejen - contona gandi.net atanapi godaddy.com - perlu nambahkeun nami domain ka daptar Addon domain (atawa domain éksternal), dina urutan mun gaduh requests tina URL nu ditujukan pikeun diartikeun hosting....
Maca deui

WordPress pindah deui ka rédaktur Palasik

Pikeun balik ka redaktur saméméhna tina WordPress, buka plugins> nambahan anyar> redaktur Palasik, install sarta ngaktipkeun redaktur plugin Palasik. Jeung apdet panganyarna tina WordPress 5.0, pangropéa eusi WordPress anyar ieu kaasup, disebut Gutenberg, anu boga panganteur pamaké radikal anyar....
Maca deui

PHPMyAdmin pedaran tampilan dina serelek konci asing handap Pilihan

Ieu mungkin di PHPMyAdmin pikeun mintonkeun pedaran hiji konci deungeun, tinimbang widang identifier. Contona, ku méja kota ngarujuk hiji méja nagara, dimana identifier mangrupa angka Incremental unik, mintonkeun pedaran nagara tinimbang jumlah anu....
Maca deui

Mindahkeun WordPress ti subdomain mun root

Dina raraga mindahkeun instalasi WordPress anjeun ka diréktori sejen, Anjeun perlu sangkan ngaéksekusi sababaraha hambalan. Ieu bakal ngidinan contona mun mindahkeun instalasi WordPress ti subfolder kana folder root, atawa cara pikeun mindahkeun hiji domain anyar, tapi pindah payil kana folder pakait jeung ngaran domain anyar ieu....
Maca deui

Ngalereskeun Google PageSpeed ​​ngungkit browser cache di htaccess

Ngaoptimalkeun browser cache di htaccess, cukup ditambahkeun kodeu handap diideuan ku thread tumpukan mudal [1] dina file htaccess anjeun: Nagara éta bakal ngijinkeun anjeun teu ngan maot Google PageSpeed ​​test cache ngungkit browser, tapi paling importantly mun nyepetkeun waktos aksés ramatloka anjeun....
Maca deui

Diimpor file SQL badag di PHPMyAdmin

Nalika wondering kumaha bisa ngimpor file SQL gedé di PHPMyAdmin, leyuran téh geulis gampang, pikeun ngidinan eta ngaliwatan standar phpMyAdmin SQL impor - nu oge bisa dipake pikeun ngimpor CSV di phpMyAdmin, atawa malah pikeun ngimpor hiji Spreadsheet OpenDocument di phpMyAdmin, cukup ku ngarobah format input dina menu impor....
Maca deui