Kumaha carana babagi video Instagram on status WhatsApp

Status WhatsApp keur dugi ka 30 detik video, eta leuwih hade unggah kana video on Instagram atawa ramah platform video sejen, sarta babagi deui kana status WhatsApp engké on. On Instagram, sadaya nu kudu ngalakukeun ka buka eupan, panggihan video nu Anjeun hoyong bagikeun, atawa pos sacara umum, tur ketok dina ikon tilu titik-titik dina katuhu luhureun pos....
Maca deui

Kumaha carana muka blokiran diri on WhatsApp?

Nalika anjeun dipeungpeuk ku si, hijina jalan ka ngabuka blokir diri on WhatsApp nyaeta dihapus akun anjeun, uninstall aplikasi, reinstall dinya sarta nyieun hiji akun anyar. Hiji-hijina jalan keur muka blokiran diri on WhatsApp henteu sareng mupus akun téh gaduh kontak Anjeun ngaleupaskeun kontak anjeun tina daptar na kontak diblokir....
Maca deui

Kumaha carana meunangkeun dihapus seratan WhatsApp

Cara mulangkeun hiji sajarah obrolan sarua mindahkeun seratan WhatsApp tina telepon ka sejen, ku malikkeun cadangan WhatsApp. Tangtu, nu cadangan kudu geus leres setelan munggaran. Mulangkeun seratan WhatsApp, atanapi nransper seratan WhatsApp ka telepon anyar, cukup ku nedunan léngkah di handap ieu, gumantung kana situasi pasti....
Maca deui

Kumaha pikeun ngundeur pidio online maké xVideoServiceThief?

Dupi anjeun dina titik sagala kapanggih hiji video online Anjeun kukituna cinta pikeun ngundeur tur nambahkeun ka perpustakaan anjeun? Meureun éta hiji video resep anjeun paling dipikacinta, a montage tina video ucing lucu favorit anjeun, atawa kumaha-cara tangtu pikeun ngaluarkeun tech anjeun geus battling kalawan....
Maca deui

Kumaha meungpeuk SMS téks panelepon ti angka dina Android?

Lamun nomer telepon ngirimkeun ka loba SMS spammy, atawa anjeun teu hayang éta ngahubungan anjeun deui, mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun ngeureunkeun pesen téks ieu ti ngahontal telepon anjeun pikeun meungpeuk ngirim ti ngirim Anjeun téks seratan dina Android....
Maca deui

Android moal bisa nyambung ka Wifi, naon nu kudu?

Nalika WiFi teh teu bisa dipake dina hiji telepon Android, sarta éta bisa nyambung ka hiji jaringan WiFi aya, atawa sambungan anu muterna sadaya waktu, aya sababaraha cara pikeun troubleshoot masalah jeung ngajawab ka tungtungna ngarasakeun sambungan WiFi digawé ....
Maca deui

Kumaha carana ngajawab Android teu bisa ngirim tulisan hiji angka?

Sawaktos telepon teu bisa ngirim talatah téks hiji angka husus, alesan nu bisa jadi nu jumlahna geus dipeungpeuk boh di sisi ngirim atawa di sisi panarima, atawa nu pamawa nu teu ngijinan pikeun ngirim pesen deui, contona lantaran kiridit wates geus ngahontal, atawa kusabab nagara béda....
Maca deui

Kumaha carana ngajawab telepon Android teu bisa nyieun atawa nampa nelepon?

Nalika hiji telepon Android teu tiasa nampa telepon, atawa maranéhna bade lempeng ka suratsora tanpa ringing telepon, dina Telepon teu narima ku kartu SIM nu handphone urang. Dina sababaraha kasus, eta oge mungkin yen telepon kasebut bisa nempatkeun Telepon ka nomer telepon lianna, tapi teu tiasa nampi télépon asup....
Maca deui

Kumaha ngaktipkeun paréntah sora OK Google?

Nalika éta paréntah sora Google OK teu dipake dina hiji telepon Android, saukur ngaktipkeun OK Google pikeun telepon anjeun, ambéh bisa program paréntah sora. Mimitian ku muka aplikasi Google. Bisi anjeun teu make eta mindeng atanapi henteu bisa manggihan eta, nganggo fitur pilarian tina setélan lawang aplikasi....
Maca deui

Kumaha carana ngarobah aplikasi olahtalatah standar dina Android

Saatos gaduh ngundeur aplikasi olahtalatah SMS téks béda ti toko aplikasi Android, eta bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngarobah aplikasi olahtalatah standar ti salah dibikeun ku produsén telepon, kana aplikasi nu geus ngan geus diundeur....
Maca deui

Kumaha carana diatur mobile setélan jaringan APN on Android?

Lamun data jaringan mobile teu bisa dipake dina hiji telepon Android, alesanana téh paling dipikaresep yén hiji APN, hiji aksés Internet ngaran titik, teu aya setelan. Ieu bakal ngidinan telepon ka ngakses Internet, pikeun ngotektak World Wide Web, sarta pikeun ngirim sareng nampa talatah gambar MMS....
Maca deui

Kumaha carana meunang leupas tina suratsora ikon iber dina Android?

Nalika suratsora a datang, éta kajadian yén bewara ieu nyangkut dina telepon, komo sanggeus sanggeus listened mun suratsora tur ngahapus eta. Sabot voicemails geus listened ka, tapi bewara teu ngaleungit, kantun tuturkeun handap léngkah pikeun meunangkeun leupas tina bewara suratsora on smartphone Android Anjeun....
Maca deui

Lebara kode aktivasi Internét

Sanggeus sanggeus dibeuli kartu SIM tina Lebara, sarta sanggeus didaptarkeun di onto jaringan maranéhna, nu mangrupakeun hambalan wajib, luhur deui nepi ka sababaraha kiridit online. Bisi dina telepon atawa internét sambungan 2G / 3G / 4G teu dianggo, sanajan lamun teu roaming, aya sababaraha tambahan Internet kode aktivasi nu kudu didaptarkeun dina telepon, ku akang Setelan> Lainna> Jaringan sélular> Aksés Point ngaran....
Maca deui

Kode aktivasina Virgin Mobile Internét

Sanggeus sanggeus dibeuli kartu SIM tina Virgin Mobile, tur sanggeus didaptarkeun di onto jaringan maranéhna, nu mangrupakeun hambalan wajib, luhur deui nepi ka sababaraha kiridit online. In case the 2G / 3G / 4G phone or Internet connection does not work, even if you are not roaming, there is some extra Internet activation code that must be registered in the phone, by going to Settings > More > Cellular networks > Ngaran aksés Points....
Maca deui

telepon Android overheating - batré android draining fix gancang

Lamun sakapeung pangalaman telepon lalaki haneut, telepon android overheating, atawa batré draining gancang, gancang pariksa paling batré consuming aktip, sarta ningali handap cara ngeureunkeun aktip ti draining android batré!...
Maca deui

Android poto mindahkeun ka telepon anyar

Lamun meunang hiji telepon Android anyar, teu aya deui jalan gampang sakabéh nransper sakabeh data ti hiji telepon lami ka telepon anyar. Tiap merk na model ngandelkeun téknologi béda, nu biasana mah teu aya dina telepon saméméhna, sarta trik béda kudu dipake pikeun tiap telepon....
Maca deui

Telepon beku kumaha maksakeun balikan deui eta ku reset teuas

Ngabogaan telepon hiji (atawa, paling dipikaresep, smartphone) teu ngarespon, meureun nyieun noise nu moal eureun nepi ka batré non removable ngalir kaluar tina kakuatan? Ulah panik, aya solusi basajan, nu disebut kakuatan Ngabuburit, reset teuas, reboot teuas, gaya reboot, gumantung kana sumberna....
Maca deui

Lyca Aktipkeun mobile ngaran titik aksés setelan internét

Sanggeus meunang kartu SIM anyar ti Lyca mobile, lakukeun pendaptaran dina ramatloka maranéhna pikeun ngaktipkeun kartu, sarta topping up kiridit - atawa lalaki sababaraha kiridit kado wilujeng sumping, salah masalah mucunghul: internét mobile 2G / 3G / 4G teu dianggo ku sorangan, ngan ku ngaktipkeun pilihan on smartphone....
Maca deui

MDNSD Android Facebook moal ngarespon

Meunangkeun batré Anjeun draining gancang, alatan prosés MDNSD Android, atawa aplikasi Facebook Anjeun teu némbongkeun eusi na teu ngarespon? Lajeng ... anjeun gé paling dipikaresep kudu uninstall aplikasi Facebook Anjeun pikeun meunangkeun batré Anjeun deui pikeun kagunaan sejen, lamun pamakéan batré MDNSD nyaeta luhur....
Maca deui